katamaran Posted July 31, 2016 Posted July 31, 2016 Probaj preko foruma al dosta sporo odgovraju http://forum.sbb.rs Ako neko od vas slucajno ima i njihovu telefoniju mozete da zovete preko onog unifona.
katamaran Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 Jel ima neki fazon kod kacenja na unify sa laptopa? Nece da mi prihvati sifru. U principu ga koristim samo na jednom uredjaju, eventualno jos jednom a mislim da moze 5 tako da nije do toga.
radisa Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 Jel ima neki fazon kod kacenja na unify sa laptopa? Nece da mi prihvati sifru. U principu ga koristim samo na jednom uredjaju, eventualno jos jednom a mislim da moze 5 tako da nije do toga.Može 3, smanjili su, a i ja isto imam problem sa laptopom i kačenjem, pa sam odustao od toga...
katamaran Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 (edited) Slepci. Mada bi i 3 trebalo da mi je dosta jer se skoro iskljucivo kacim sa jednog telefona dok sam se sa drugog mozda zakacio jednom pre par meseci. Srecom stize mi struja pa sa njom i moj net pa cu sad da vidim gde je zapelo. edit: izgleda da je za moj paket i dalje 5 jer mi pise 1 od 5 pod akivirani uredjaji. Edited August 15, 2016 by katamaran
SNARC Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 Postoji posebno podesavanje da bi se nakacio sa laptopa..imaju proceduru opisanu na sajtu. Nemojte me pitati sta i kako, pratio sam uputstva i nekako uspeo. Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
radisa Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 Slepci. Mada bi i 3 trebalo da mi je dosta jer se skoro iskljucivo kacim sa jednog telefona dok sam se sa drugog mozda zakacio jednom pre par meseci. Srecom stize mi struja pa sa njom i moj net pa cu sad da vidim gde je zapelo. edit: izgleda da je za moj paket i dalje 5 jer mi pise 1 od 5 pod akivirani uredjaji. Sorry, pobrkao sam, na d3go je 3, na unifi je 5... :(
radisa Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 Postoji posebno podesavanje da bi se nakacio sa laptopa..imaju proceduru opisanu na sajtu. Nemojte me pitati sta i kako, pratio sam uputstva i nekako uspeo. Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk Vidim sad, lakše bi izvršio opraciju na otvorenom srcu, nego se ovde povezao... Ima baš da pitam, kad skoknem do njih, koji im je sa ovakvom konekcijom...
katamaran Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 Sad cu da vidim. Pretpostavio sam da je tako nesto pa probao sa telefona al meni na sajtu samo iskoci pa nestane pa sam digao ruke.
Lloyd Wyman Posted September 22, 2016 Author Posted September 22, 2016 sbb poceo korisnike da stavlja iza nat-a. navodno ce sve korisnike prebaciti. ko hoce javnu ip adresu, ima mogucnost da doplati staticku za oko 600 dinara mesecno. uzas koji pilicari.
katamaran Posted September 22, 2016 Posted September 22, 2016 Sta to konkretno znaci? Potencijalni problem sa p2p? ovo zasluzuje jednog zigu i jednog peru:Hail: Zanimljv mi ovaj prvi post. Sad bi za ovo nanu naninu provajderu umesto hejlovanja :) A prvi i najsladji broadband mi bese 256/64 kbps
James Marshall Posted September 22, 2016 Posted September 22, 2016 Au bogte, sad gledam svoje testove iz tih godina, ja sam ove brzine u SRB dobio tek prije godinu-dvije :D
MancMellow Posted September 22, 2016 Posted September 22, 2016 sbb poceo korisnike da stavlja iza nat-a. navodno ce sve korisnike prebaciti. ko hoce javnu ip adresu, ima mogucnost da doplati staticku za oko 600 dinara mesecno. uzas koji pilicari. aj prevedi pls
renne Posted September 22, 2016 Posted September 22, 2016 NIje javna IP, nego su svi korisnici pod jedno, laički rečeno, kao kod kućnog rutera Ako hoćeš da se vidiš u spoljnom svetu 610 dinara mesečno
Reaktor Posted September 22, 2016 Posted September 22, 2016 Da li SBB još uvek ima u ponudi prepaid internet?
Frank Pembleton Posted September 22, 2016 Posted September 22, 2016 NIje javna IP, nego su svi korisnici pod jedno, laički rečeno, kao kod kućnog rutera Ako hoćeš da se vidiš u spoljnom svetu 610 dinara mesečno Jesu baš svi ispod jedne ili prave grupe od nekoliko pod istim IP adresom?
Recommended Posts