Jump to content
IGNORED

SBB promenio cene internet usluga

Lloyd Wyman

Recommended Posts

Posted

Probaj preko foruma al dosta sporo odgovraju

http://forum.sbb.rs

Ako neko od vas slucajno ima i njihovu telefoniju mozete da zovete preko onog unifona.

• 2 weeks later...
Posted

Jel ima neki fazon kod kacenja na unify sa laptopa? Nece da mi prihvati sifru. U principu ga koristim samo na jednom uredjaju, eventualno jos jednom a mislim da moze 5 tako da nije do toga.

Posted

Jel ima neki fazon kod kacenja na unify sa laptopa? Nece da mi prihvati sifru. U principu ga koristim samo na jednom uredjaju, eventualno jos jednom a mislim da moze 5 tako da nije do toga.

Može 3, smanjili su, a i ja isto imam problem sa laptopom i kačenjem, pa sam odustao od toga...
Posted (edited)

Slepci. Mada bi i 3 trebalo da mi je dosta jer se skoro iskljucivo kacim sa jednog telefona dok sam se sa drugog mozda zakacio jednom pre par meseci.

Srecom stize mi struja pa sa njom i moj net pa cu sad da vidim gde je zapelo.

edit: izgleda da je za moj paket i dalje 5 jer mi pise 1 od 5 pod akivirani uredjaji.

Edited by katamaran
Posted

Postoji posebno podesavanje da bi se nakacio sa laptopa..imaju proceduru opisanu na sajtu. Nemojte me pitati sta i kako, pratio sam uputstva i nekako uspeo.

Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk

Posted

Slepci. Mada bi i 3 trebalo da mi je dosta jer se skoro iskljucivo kacim sa jednog telefona dok sam se sa drugog mozda zakacio jednom pre par meseci.

Srecom stize mi struja pa sa njom i moj net pa cu sad da vidim gde je zapelo.

edit: izgleda da je za moj paket i dalje 5 jer mi pise 1 od 5 pod akivirani uredjaji.

Sorry, pobrkao sam, na d3go je 3, na unifi je 5... :(

Posted

Postoji posebno podesavanje da bi se nakacio sa laptopa..imaju proceduru opisanu na sajtu. Nemojte me pitati sta i kako, pratio sam uputstva i nekako uspeo.

Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk

Vidim sad, lakše bi izvršio opraciju na otvorenom srcu, nego se ovde povezao...

Ima baš da pitam, kad skoknem do njih, koji im je sa ovakvom konekcijom...

Posted

Sad cu da vidim. Pretpostavio sam da je tako nesto pa probao sa telefona al meni na sajtu samo iskoci pa nestane pa sam digao ruke.

• 1 month later...
Posted

sbb poceo korisnike da stavlja iza nat-a. navodno ce sve korisnike prebaciti. ko hoce javnu ip adresu, ima mogucnost da doplati staticku za oko 600 dinara mesecno. uzas koji pilicari.  :thumbd: 

Posted

Sta to konkretno znaci? Potencijalni problem sa p2p?

SBB-cene0809.jpg320914050.pngovo zasluzuje jednog zigu i jednog peru:Hail: :pera:

Zanimljv mi ovaj prvi post. Sad bi za ovo nanu naninu provajderu umesto hejlovanja :)

A prvi i najsladji broadband mi bese 256/64 kbps

Posted

Au bogte, sad gledam svoje testove iz tih godina, ja sam ove brzine u SRB dobio tek prije godinu-dvije :D

491587850.png

Posted

sbb poceo korisnike da stavlja iza nat-a. navodno ce sve korisnike prebaciti. ko hoce javnu ip adresu, ima mogucnost da doplati staticku za oko 600 dinara mesecno. uzas koji pilicari.  :thumbd:

aj prevedi pls

Posted

NIje javna IP, nego su svi korisnici pod jedno, laički rečeno, kao kod kućnog rutera

Ako hoćeš da se vidiš u spoljnom svetu 610 dinara mesečno

Posted

Da li SBB još uvek ima u ponudi prepaid internet?

Posted

NIje javna IP, nego su svi korisnici pod jedno, laički rečeno, kao kod kućnog rutera

Ako hoćeš da se vidiš u spoljnom svetu 610 dinara mesečno

Jesu baš svi ispod jedne ili prave grupe od nekoliko pod istim IP adresom?