James Marshall Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 (edited) 7 minutes ago, levi said: kakve su ove Doncafe premium, Brazil Španija Kolumbija.. ovako ne deluju loše, mada ne znam kakve su po sastavu, da li opravdavaju cenu Bolje su od ovih generičkih iz marketa, ukusnije, nisu toliko kisele/gorke, ponajbolja Uganda, a potom Kolumbija, ali preporučujem iz Coffee Dreama njihovo pakovanje 350 grama turske, 525 dinara, neuporedivo sa ovim industrijskim. Edited November 25, 2019 by James Marshall
levi Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 jest Col za sada najbolja, treba još da da probam Honduras mislim da u taj Cofeedream nisam nikad ušao iako ga imam usput, bio mi dobar Cafe factory. moraću da probam
magnolia Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 Honduras mi je najomiljenija, ali ju je i najteže naći...
kud u maglu Simoviću Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 4 minutes ago, magnolia said: Honduras mi je najomiljenija, ali ju je i najteže naći... honduras nisam video, ne pamtim. nije bila loša. brazil kafa ko svaka druga precenjeno
James Marshall Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 Uzeo sam mlinčić neki fini, aj sad, đe uzimate u zrnu kafu, priznajte
Frank Pembleton Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 (edited) 14 hours ago, James Marshall said: Uzeo sam mlinčić neki fini, aj sad, đe uzimate u zrnu kafu, priznajte Ja sam ranije uzimao u Grinetu ali to je bilo davno, sad ima milion tih kafeterija... Daj da vidimo mlin! Edited December 1, 2019 by Frank Pembleton
James Marshall Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 16 minutes ago, Frank Pembleton said: Ja sam ranije uzimao u Grinetu ali to je bilo davno, sad ima milion tih kafeterija... Daj da vidimo mlin! Ma ništa romantično, imam već jedan žuti ručni, iz Sarajeva (malo ga je teško našpanovati na idealnu finoću mljevenja) ovo sam sad potpao pod "Brack Friday" i u prolazu zraknuo u Tehnomaniji nekakav Gorenje (75 grama) za 2300 Znam da Kofein nudi u zrnu, čak nekoliko vrsta, uzimam jednu kod njih, ali reko ako neko ima alternativu, da probam
darling Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 ste videli sto bijaleti brika kuva kafu s kajmakom?
kud u maglu Simoviću Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 ima neka(tajna) veza kofeina i mlečne masti, valjda brže udara kofein gledao sam one bariste što stavljaju i puter u espreso
darling Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 ne ne, ovo je najobicnija kafa, zajebavala sam se s kajmakom, nego vidi kafetijeru s novim ventilom, drugaciji je, i pravi penu. ima i rupu na poklopcu. mislim da zelim ovaj model
ivy Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 (edited) 28 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ima neka(tajna) veza kofeina i mlečne masti, valjda brže udara kofein gledao sam one bariste što stavljaju i puter u espreso puter je predivan u kafi a bobami i u crnom caju edit- samo treba da se smiksa snecim da se dobije emulzija i pena umesto da samo pluta mast na povrsini..moze stapnim mikserom a verovatno moze i onom mutilicom za nes ili blenderom.. Edited December 31, 2019 by ivy
gospa buba Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 znam ali ja sam sad sedela i gledala taj video shta ce da se desi sent from bubamoto
Frank Pembleton Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 Inače sećam se da mi je neki gastrenterolog ili tako neki doktor pričao da nema gore kombinacije za želudac od kafe i mleka zajedno...E sad da li sam ga poslušao, to je druga stvar... ... Shiit has hit the fan...
Recommended Posts