Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

kako se kotira taj fensipreso u odnosu na kombinaciju krupsa i lavace? leja, ne znam da li si primjetila, greskom si ubacila mlijeko u recepat :)

• Replies 1.2k
  • Views 139k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

kako se kotira taj fensipreso u odnosu na kombinaciju krupsa i lavace? leja, ne znam da li si primjetila, greskom si ubacila mlijeko u recepat :)
greska kobna, ali meni draga! ;)

e jebala vas kafa.

rundek prica i peva na studiju b. a sto se tice kafe, uvek sam se divila ljudima koji umeju da naprave ritual od necega obicnog. ja naspem malo nes kafe u solju, pravo iz teglice, bez kasicice, prelijem vrucom vodom i hladnim mlekom, meni dobro.ovo pricam samo da se ne ugasi tema o kafi, zbog miralema.

ja stavljam 1 kašičicu nes-a i 1,5-2 kašičice šećera i dobro ručno umutim, a onda prokuvanu vodu polako sipam do pola šolje, kako bi pena bila što lepša i malo promešam, i onda isto tako polako sipam mleko. ustvari malčice više vode u odnosu na mleko.

bah, nessesovci, to je cak gora hemija i od ovog Lakijevog praska u kapsulama

kako se kotira taj fensipreso u odnosu na kombinaciju krupsa i lavace?
Odlicno cool.gif
bah, nessesovci, to je cak gora hemija i od ovog Lakijevog praska u kapsulama
Жорже, a koji si ti caffe esesovac? :D
Kakao. Kao. Mislim da nije zdravo koliko suve materije sipam u jednu solju.
mmm, kakao. moze ovo? :) post-1652-1231097265.jpg
rundek prica i peva na studiju b. a sto se tice kafe, uvek sam se divila ljudima koji umeju da naprave ritual od necega obicnog. ja naspem malo nes kafe u solju, pravo iz teglice, bez kasicice, prelijem vrucom vodom i hladnim mlekom, meni dobro.ovo pricam samo da se ne ugasi tema o kafi, zbog miralema.
naravski.i ispadne kudikamo bolja od ove matematicko-neurohirurski nacinjene, zato sto je pravljena sa ljubavlju
mmm, kakao. moze ovo? :)
uh, niposto. ovo moze:P65377F135048.jpg
naravski.i ispadne kudikamo bolja od ove matematicko-neurohirurski nacinjene, zato sto je pravljena sa ljubavlju
eh, svasta, pa i neurohirurzi umeju iskreno da vole kafu. :)
Жорже, a koji si ti caffe esesovac? :D
imas gore celu polemiku, isprati njene stepenike i doci ces na kafeni presto.

ja obicno kafu zgovnam sa onim cudom sto se zove french press, ali razmisljam ozbiljno da predjem i na taj sirotinjski espreso (moka pot ili kako vec ...) cuo sam i ranije preporuke od ozbiljnih kafe-manijaka.

pa da, tako nesto, samo se nisam pronasla u mistifikaciji procesa.al opet, ko voli i ko ume - super.opet ima zimski bioskop za raspust, posle 20 godina, na rts-u :)
ja obicno kafu zgovnam sa onim cudom sto se zove french press, ali razmisljam ozbiljno da predjem i na taj sirotinjski espreso (moka pot ili kako vec ...) cuo sam i ranije preporuke od ozbiljnih kafe-manijaka.
kakav crni moka pot, to se zove makineta

btw, kafa.