morgana Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 kako se kotira taj fensipreso u odnosu na kombinaciju krupsa i lavace? leja, ne znam da li si primjetila, greskom si ubacila mlijeko u recepat :)
Leia Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 kako se kotira taj fensipreso u odnosu na kombinaciju krupsa i lavace? leja, ne znam da li si primjetila, greskom si ubacila mlijeko u recepat :)greska kobna, ali meni draga! ;)
Aleksija Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 rundek prica i peva na studiju b. a sto se tice kafe, uvek sam se divila ljudima koji umeju da naprave ritual od necega obicnog. ja naspem malo nes kafe u solju, pravo iz teglice, bez kasicice, prelijem vrucom vodom i hladnim mlekom, meni dobro.ovo pricam samo da se ne ugasi tema o kafi, zbog miralema.
batticuore Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 ja stavljam 1 kašičicu nes-a i 1,5-2 kašičice šećera i dobro ručno umutim, a onda prokuvanu vodu polako sipam do pola šolje, kako bi pena bila što lepša i malo promešam, i onda isto tako polako sipam mleko. ustvari malčice više vode u odnosu na mleko.
3opge Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 bah, nessesovci, to je cak gora hemija i od ovog Lakijevog praska u kapsulama
Teja Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 kako se kotira taj fensipreso u odnosu na kombinaciju krupsa i lavace? Odlicno
batticuore Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 bah, nessesovci, to je cak gora hemija i od ovog Lakijevog praska u kapsulamaЖорже, a koji si ti caffe esesovac? :D Kakao. Kao. Mislim da nije zdravo koliko suve materije sipam u jednu solju.mmm, kakao. moze ovo? :)
ToniAdams Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 rundek prica i peva na studiju b. a sto se tice kafe, uvek sam se divila ljudima koji umeju da naprave ritual od necega obicnog. ja naspem malo nes kafe u solju, pravo iz teglice, bez kasicice, prelijem vrucom vodom i hladnim mlekom, meni dobro.ovo pricam samo da se ne ugasi tema o kafi, zbog miralema.naravski.i ispadne kudikamo bolja od ove matematicko-neurohirurski nacinjene, zato sto je pravljena sa ljubavlju
Pixie Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 mmm, kakao. moze ovo? :)uh, niposto. ovo moze:naravski.i ispadne kudikamo bolja od ove matematicko-neurohirurski nacinjene, zato sto je pravljena sa ljubavljueh, svasta, pa i neurohirurzi umeju iskreno da vole kafu. :)
3opge Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Жорже, a koji si ti caffe esesovac? :Dimas gore celu polemiku, isprati njene stepenike i doci ces na kafeni presto.
Takeshi Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 ja obicno kafu zgovnam sa onim cudom sto se zove french press, ali razmisljam ozbiljno da predjem i na taj sirotinjski espreso (moka pot ili kako vec ...) cuo sam i ranije preporuke od ozbiljnih kafe-manijaka.
Aleksija Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 naravski.i ispadne kudikamo bolja od ove matematicko-neurohirurski nacinjene, zato sto je pravljena sa ljubavljupa da, tako nesto, samo se nisam pronasla u mistifikaciji procesa.al opet, ko voli i ko ume - super.opet ima zimski bioskop za raspust, posle 20 godina, na rts-u :)
3opge Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 ja obicno kafu zgovnam sa onim cudom sto se zove french press, ali razmisljam ozbiljno da predjem i na taj sirotinjski espreso (moka pot ili kako vec ...) cuo sam i ranije preporuke od ozbiljnih kafe-manijaka.kakav crni moka pot, to se zove makineta
Recommended Posts