Shan Jan Posted January 24 Posted January 24 Ne bih znao te vase probleme, ja kad sam isao i na 2 nedelje puta nikad nisam imao vise od 15kg. Ukupno
palikaris Posted January 24 Posted January 24 (edited) Nisam ni ja kad sam isao, al sad se vraćam posle mesec dana, a nakupovao nekih gluposti koje ne bih da bacim. Ne mogu da provalim da li su ovi low cost ili ne. Ako su low cost onda mi ne gine ovo sto dragance kaze. Edited January 24 by palikaris
vememah Posted January 24 Posted January 24 Low-cost spin-off Turkish Airlinesa. https://en.wikipedia.org/wiki/AnadoluJet
palikaris Posted January 24 Posted January 24 Da al nije bas klasican low cost tipa rayan air ili wizz. Karta se kupuje kroz turkish, nema prodaje hrane i pica u avionu nego se dobije neka sitna klopa, itd. Kad sam isao niko nije smarao ali nisam ni imao nikakav overweight, sad ne znam sta da ocekujem.
dunja Posted January 24 Posted January 24 Upravo sletela na BEG i ovo je bio treći put za redom da primećujem da me osoba na pasoškoj nije pogledala (počela sam da obraćam pažnju). Uzme pasoš, priča sa kolegom, gleda u ekran... prosli put žena na telefonu, ne podiže pogled... Jel ja ovo sanjam, il ima neka nova nevidljiva tehnologija kontrole koje ja nisam svesna, ili njih realno zabole?
Eleniko Posted January 24 Posted January 24 postupaju po onome što im piše na ekranu, da li si praćena osoba, pod poternicom itd ili slobodan čovek da li si lepo nalepila trepavice tog dana je od manjeg značaja za njih
dunja Posted January 24 Posted January 24 pa ne znam, vidim Nemci me vazda baš zagledaju, biće da su njima i trepavice deo protokola
vememah Posted January 24 Posted January 24 (edited) ^ Znači, da li koristiš sveže ukradeni tuđi pasoš osobe koja ne liči na tebe je nebitno? Edited January 24 by vememah 1
jms_uk Posted January 24 Posted January 24 1 hour ago, palikaris said: Da al nije bas klasican low cost tipa rayan air ili wizz. Karta se kupuje kroz turkish, nema prodaje hrane i pica u avionu nego se dobije neka sitna klopa, itd. Kad sam isao niko nije smarao ali nisam ni imao nikakav overweight, sad ne znam sta da ocekujem. ako znas koliko imas vise, doplati - nije skupo unapred (ima i neki popust) https://www.anadolujet.com/en/rules-and-conditions/excess-baggage
jms_uk Posted January 24 Posted January 24 39 minutes ago, Quince said: Upravo sletela na BEG i ovo je bio treći put za redom da primećujem da me osoba na pasoškoj nije pogledala (počela sam da obraćam pažnju). Uzme pasoš, priča sa kolegom, gleda u ekran... prosli put žena na telefonu, ne podiže pogled... Jel ja ovo sanjam, il ima neka nova nevidljiva tehnologija kontrole koje ja nisam svesna, ili njih realno zabole? rekao bih da je ovo poslednje - i ja sam primetio isto to jesenas. 2 1
dunja Posted January 24 Posted January 24 4 minutes ago, jms_uk said: rekao bih da je ovo poslednje - i ja sam primetio isto to jesenas. kaže mi sad ortak da je to možda zato što imam srpski pasoš, pa su opušteniji, al ja sam nešto skeptična, i isto mislim da je poslednje
jms_uk Posted January 24 Posted January 24 1 minute ago, Quince said: kaže mi sad ortak da je to možda zato što imam srpski pasoš, pa su opušteniji, al ja sam nešto skeptična, i isto mislim da je poslednje moguce, jer je sad pecat samo na izlasku (sa RS, a samo na ulasku sa stranim), pa ne treba nesto previse koncentracije 1
jms_uk Posted January 25 Posted January 25 On 23.1.2024. at 11:21, jms_uk said: Danas u vazduhu celih 14 minuta Danas u povratku, novi rekord od 11.5 minuta Zanzibar-Dar-es-Salaam opet ATR, samo druga firma 2
Eleniko Posted January 26 Posted January 26 sa toliko face recognition huawei kamera na svakom koraku, policajac sasvim izvesno ima vašu sliku sa terminala na monitoru ispred sebe plus upoređenu sa onom u sistemu. pogledajte sledeći put malo poviše pulta. sve dok je na tome dobro je ali problem počinje ako imate zanimljive komentare na račun toga šta radite /ako se bavite politikom ili aktivizmom/ i slično, krenuli su da baš drkaju zanimljive ljude. lepo je vulin spremio službu po ruskom receptu... 1
Recommended Posts