mlatko Posted November 20, 2019 Posted November 20, 2019 Pojma nemam, tako nesto ispada. Valjda ta modernizacija uporedo ide pa skener otkrije sve..Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Skyhighatrist Posted November 20, 2019 Posted November 20, 2019 Skener u Barceloni mi overio papirnatu maramicu u zadnjem džepu, koja je oprana bar jednom đuture sa pantalonama
Paul Gompitz Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 Za kupovinu karte preko sajta Er Srbije nije potreban broj pasosa? Pod "dodatne informacije" stoji "dodaj putne isprave" ali prolazi kupovina i bez toga. To je u redu?
halloween Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 (edited) U redu je jer se br. pasosa unosi prilikom cekiranja. Između ostalog, i zato što se mogu razlikovati kupac karte i korisnik karte tj. putnik. Edited November 25, 2019 by halloween
I*m with the pilots Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 Za kupovinu karte preko sajta Er Srbije nije potreban broj pasosa? Pod "dodatne informacije" stoji "dodaj putne isprave" ali prolazi kupovina i bez toga. To je u redu?Možeš bez unosenja broja putne isprave da uzmeš kartu, a ako uneses tad prilikom kupovine, ostaje sačuvano pa ne moraš prilikom cekiranja. //Nije ovo šta naša Italijanka kaže, jer u tom delu se obrađuje bas putnik; kupac karte navodi svoje podatke prilikom plaćanja.
maheem Posted December 30, 2019 Posted December 30, 2019 Nova open air pušiona na Kastrupu CPH je mama! Velika gužva na security checku al su super sredili que line sa displejima.
stoka Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 Na BG aerodromu uveli neko novo skeniranje gde staneš sa blago raširenim nogama i rukama. Jel to ista vrsta sleniranja kao i kod onih ranijih skenera ...?
Skyhighatrist Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 Ima tome bar godinu i po, možda i više...
stoka Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 Nisam siguran da je baš godinu i po dana, jeste da sam u međuvremenu putovao sa drugih aerodroma, ali prošle godine u ovo vreme mislim da nije bilo ... Svejedno, pitao sam da li je to ista vrsta skeniranja kao ona ranije ili je to kao na američkim aerodromima ...?
jms_uk Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 Nije, prethodno je bio metal detektor (kao ram od vrata), ovo je millimeter wave scanner.
Frank Pembleton Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 Ajd i ovde... ... Shiit has hit the fan...
Azdaja Posted January 21, 2020 Posted January 21, 2020 Švabe naravno da ubiru kajmak kao neutralna opcija. Lol
banecare1 Posted January 21, 2020 Posted January 21, 2020 IMPORTANT NOTICE:⚠ From now on, passengers of domestic/international flights departing from all airports of China are required to arrive 4 hours in advance for routine examinations such as body temperature check! The procedure of body temperature check has been added to all airports. Please make sure to reserve the required time so as not to affect your flight schedules! bice sou za kinesku novu godinu
Recommended Posts