Kampokei Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 Niko mi nista nije rekao, ali ja sumnjam da je neki strajk u Francuskoj (sta bi drugo moglo da bude u FRA). Vidim da postoje neke posebne okolnosti u kojima ti nisu duzni nista, ali je sve nekako vague.
jms_uk Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 1 minute ago, Kampokei said: Niko mi nista nije rekao, ali ja sumnjam da je neki strajk u Francuskoj (sta bi drugo moglo da bude u FRA). Vidim da postoje neke posebne okolnosti u kojima ti nisu duzni nista, ali je sve nekako vague. To je ovo sto je bilo u petak? Na zalost, strajk jeste jedna od okolnosti za koje ne moraju da placaju kompenz]. Koji je broj AF leta, mogu da pogledam.
jms_uk Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 32 minutes ago, Kampokei said: af1263. danasnji let. hvala ti mnogo! Sleteo u Pariz pre dva sata?
Kampokei Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 Hm, nemam pojma. Meni je receno da je otkazan, a tako je i pisalo kad sam ukucao svoj broj rezervacije.
jms_uk Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 24 minutes ago, Kampokei said: Hm, nemam pojma. Meni je receno da je otkazan, a tako je i pisalo kad sam ukucao svoj broj rezervacije. Mozda su ga prvo otkazali zbog strajka u petak, tebe prebacili na drugi let, pa ga onda vratili? Posalji ti njima ipak zahtev za compo
Kampokei Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 E hvala jos jednom do neba! Jel ima neki trik kako da se ti zahtevi rese sto brze, a da ne idem preko Airhelpa?
jms_uk Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 6 minutes ago, Kampokei said: Jel ima neki trik kako da se ti zahtevi rese sto brze, a da ne idem preko Airhelpa? Nije mi poznato. Zavisi valjda i od kompanije, ali i od regulatornog tela tu. Znam da FlyerTalk info oko British Airways-a i UK, ali ne znam da li je primenjivo na AF i Svedsku. Ja nisam nikad bio u prilici da trazim kompenzaciju... tako da nemam licnih iskustava.
mustang Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 @jms_uk jesi li nam pokazao mapu 2017.te gde si sve bio i sa kojim avionima? ako jesi, daj link molim te i imas li mapu gde si bio sveukupno do sada?
jms_uk Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 (edited) 9 minutes ago, mustang said: @jms_uk jesi li nam pokazao mapu 2017.te gde si sve bio i sa kojim avionima? ako jesi, daj link molim te i imas li mapu gde si bio sveukupno do sada? Stats za 2017 Full info na http://openflights.org/user/jms_uk ETA: u stvari mapa gde sam bio se malo razlikuje, jer nisam svuda isao avionom Edited March 25, 2018 by jms_uk
jms_uk Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 1 hour ago, mlatko said: Wow, znaci par komada i imas 50% zemalja? Imam 3-4 bukirane u Africi u decembru, pa mozda i prebacim to.
Delija67 Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 Sta ti se ovo beli po Evropi? Farska ostrva, Aland i Gurnsey?
jms_uk Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 1 hour ago, Delija67 said: Sta ti se ovo beli po Evropi? Farska ostrva, Aland i Gurnsey? Da, osim sto za ovo boldovano nema opcije ni da se obelezi. Nije bas precizna mapa [kad se zumira, ima nekih belih tacaka i unutar Norveske npr.], ali posto gase taj sajt sledeceg meseca, napravicu novu negde drugde.
makaronee Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 bilo bi zgodno provuci itinerere kroz CO2 racunaljku.
Recommended Posts