Jump to content
IGNORED

Aerodromi i letenje

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Niko mi nista nije rekao, ali ja sumnjam da je neki strajk u Francuskoj (sta bi drugo moglo da bude u FRA). Vidim da postoje neke posebne okolnosti u kojima ti nisu duzni nista, ali je sve nekako vague.

Posted
1 minute ago, Kampokei said:

Niko mi nista nije rekao, ali ja sumnjam da je neki strajk u Francuskoj (sta bi drugo moglo da bude u FRA). Vidim da postoje neke posebne okolnosti u kojima ti nisu duzni nista, ali je sve nekako vague.

To je ovo sto je bilo u petak? Na zalost, strajk jeste jedna od okolnosti za koje ne moraju da placaju kompenz].

Koji je broj AF leta, mogu da pogledam.

Posted

af1263. danasnji let. hvala ti mnogo!

Posted
32 minutes ago, Kampokei said:

af1263. danasnji let. hvala ti mnogo!

Sleteo u Pariz pre dva sata?

Posted

Hm, nemam pojma. Meni je receno da je otkazan, a tako je i pisalo kad sam ukucao svoj broj rezervacije.

Posted
24 minutes ago, Kampokei said:

Hm, nemam pojma. Meni je receno da je otkazan, a tako je i pisalo kad sam ukucao svoj broj rezervacije.

sazhRyj.png

Mozda su ga prvo otkazali zbog strajka u petak, tebe prebacili na drugi let, pa ga onda vratili?

Posalji ti njima ipak zahtev za compo ;)

Posted

E hvala jos jednom do neba! Jel ima neki trik kako da se ti zahtevi rese sto brze, a da ne idem preko Airhelpa?

Posted
6 minutes ago, Kampokei said:

Jel ima neki trik kako da se ti zahtevi rese sto brze, a da ne idem preko Airhelpa?

Nije mi poznato. Zavisi valjda i od kompanije, ali i od regulatornog tela tu. Znam da FlyerTalk info oko British Airways-a i UK, ali ne znam da li je primenjivo na AF i Svedsku.

Ja nisam nikad bio u prilici da trazim kompenzaciju... tako da nemam licnih iskustava.

Posted

@jms_uk jesi li nam pokazao mapu 2017.te gde si sve bio i sa kojim avionima? ako jesi, daj link molim te i imas li mapu gde si bio sveukupno do sada? :) 

Posted (edited)
9 minutes ago, mustang said:

@jms_uk jesi li nam pokazao mapu 2017.te gde si sve bio i sa kojim avionima? ako jesi, daj link molim te i imas li mapu gde si bio sveukupno do sada? :) 

Stats za 2017

Full info na

ETA: u stvari mapa gde sam bio se malo razlikuje, jer nisam svuda isao avionom

poVhoFc.png
Edited by jms_uk
Posted

Wow, znaci par komada i imas 50% zemalja?

Posted
1 hour ago, mlatko said:

Wow, znaci par komada i imas 50% zemalja?

Imam 3-4 bukirane u Africi u decembru, pa mozda i prebacim to.

Posted

Sta ti se ovo beli po Evropi? Farska ostrva, Aland i Gurnsey?

Posted
1 hour ago, Delija67 said:

Sta ti se ovo beli po Evropi? Farska ostrva, Aland i Gurnsey?

Da, osim sto za ovo boldovano nema opcije ni da se obelezi. 

Nije bas precizna mapa [kad se zumira, ima nekih belih tacaka i unutar Norveske npr.], ali posto gase taj sajt sledeceg meseca, napravicu novu negde drugde.