Jump to content

Aerodromi i letenje

Featured Replies

Niko mi nista nije rekao, ali ja sumnjam da je neki strajk u Francuskoj (sta bi drugo moglo da bude u FRA). Vidim da postoje neke posebne okolnosti u kojima ti nisu duzni nista, ali je sve nekako vague.

• Replies 5k
  • Views 363.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ToniAdams
    ToniAdams

ljudi, stigao je, hvala svima! mislim da je sve na mestu, iz nekog razloga je ruckica rajfeslusa pokidana.   moguce da sam malo vise izdramio, ali sve je toliko suludo od pocetka delova

• Pisao sam o kašnjenju leta na Kipar. Danas je stigla kompenzacija od ~270 e po osobi 

• Aerodrom ima neke vrlo konkretne probleme koji uvek iznerviraju a mogli bi da se (relativno lako) srede: Na ulazu u aerodrom imas jedan deo check-in a onda posle hodnika od 50 metara, drugi. N

Posted Images

1 minute ago, Kampokei said:

Niko mi nista nije rekao, ali ja sumnjam da je neki strajk u Francuskoj (sta bi drugo moglo da bude u FRA). Vidim da postoje neke posebne okolnosti u kojima ti nisu duzni nista, ali je sve nekako vague.

To je ovo sto je bilo u petak? Na zalost, strajk jeste jedna od okolnosti za koje ne moraju da placaju kompenz].

Koji je broj AF leta, mogu da pogledam.

af1263. danasnji let. hvala ti mnogo!

32 minutes ago, Kampokei said:

af1263. danasnji let. hvala ti mnogo!

Sleteo u Pariz pre dva sata?

Hm, nemam pojma. Meni je receno da je otkazan, a tako je i pisalo kad sam ukucao svoj broj rezervacije.

24 minutes ago, Kampokei said:

Hm, nemam pojma. Meni je receno da je otkazan, a tako je i pisalo kad sam ukucao svoj broj rezervacije.

sazhRyj.png

Mozda su ga prvo otkazali zbog strajka u petak, tebe prebacili na drugi let, pa ga onda vratili?

Posalji ti njima ipak zahtev za compo ;)

E hvala jos jednom do neba! Jel ima neki trik kako da se ti zahtevi rese sto brze, a da ne idem preko Airhelpa?

6 minutes ago, Kampokei said:

Jel ima neki trik kako da se ti zahtevi rese sto brze, a da ne idem preko Airhelpa?

Nije mi poznato. Zavisi valjda i od kompanije, ali i od regulatornog tela tu. Znam da FlyerTalk info oko British Airways-a i UK, ali ne znam da li je primenjivo na AF i Svedsku.

Ja nisam nikad bio u prilici da trazim kompenzaciju... tako da nemam licnih iskustava.

@jms_uk jesi li nam pokazao mapu 2017.te gde si sve bio i sa kojim avionima? ako jesi, daj link molim te i imas li mapu gde si bio sveukupno do sada? :) 

9 minutes ago, mustang said:

@jms_uk jesi li nam pokazao mapu 2017.te gde si sve bio i sa kojim avionima? ako jesi, daj link molim te i imas li mapu gde si bio sveukupno do sada? :) 

Stats za 2017

Full info na

ETA: u stvari mapa gde sam bio se malo razlikuje, jer nisam svuda isao avionom

poVhoFc.png

Edited by jms_uk

Wow, znaci par komada i imas 50% zemalja?

1 hour ago, mlatko said:

Wow, znaci par komada i imas 50% zemalja?

Imam 3-4 bukirane u Africi u decembru, pa mozda i prebacim to.

Sta ti se ovo beli po Evropi? Farska ostrva, Aland i Gurnsey?

1 hour ago, Delija67 said:

Sta ti se ovo beli po Evropi? Farska ostrva, Aland i Gurnsey?

Da, osim sto za ovo boldovano nema opcije ni da se obelezi. 

Nije bas precizna mapa [kad se zumira, ima nekih belih tacaka i unutar Norveske npr.], ali posto gase taj sajt sledeceg meseca, napravicu novu negde drugde.

bilo bi zgodno provuci itinerere kroz CO2 racunaljku.