Lezilebovich Posted June 1, 2017 Posted June 1, 2017 lep novi aerodrom u zagrebu, ali mozda malo predimenzioniran. ili im je mozda leti ludilo, ali pre neki dan nigde nikoga u 19h
Peter Fan Posted June 1, 2017 Posted June 1, 2017 valdja je uracunat rast putnika, pa da ga ne prosiruju svakih par godina
banecare1 Posted June 1, 2017 Posted June 1, 2017 peking - hohhot juce danas se vratio, za 8-9 sati polecem za berlin sa hainanom (ako se probudim)
jms_uk Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 Ako neko ima letenje sa Qatar Airways-om ili kroz Dohu u narednim danima, pisite ovde da probamo da pomognemo.
mustang Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 (edited) u medjuvremenu, kakva je hrana u swissu i koliko je cesto daju na preko okeanske? u prevodu...da kupim ekstra sendvice ? i jel alkohol, tipa viski, dele za dz? na sve preko grane moram minimum ekstra sendvic da kupim, bilo da je lufthansa ili virgin. Edited June 5, 2017 by mustang
mustang Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 taj duzi je 11 sati. u virginu sam extra 2 sendvica jela iako je kraci put nego sa lufthansom (tu sam jedan)...jednom sam bila mrtva gladna a nisu mi dali da kupim hranu ..i od tad se naoruzavam.
jms_uk Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 taj duzi je 11 sati. u virginu sam extra 2 sendvica jela iako je kraci put nego sa lufthansom (tu sam jedan)...jednom sam bila mrtva gladna a nisu mi dali da kupim hranu ..i od tad se naoruzavam. A ti definitivno ponesi neku svoju klopu.
mustang Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 A ti definitivno ponesi neku svoju klopu. ce zakoljem pile :)
jms_uk Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 ce zakoljem pile :) Ali samo nozem cije secivo je manje od 6cm [2.3"].
palikaris Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Ako neko ima letenje sa Qatar Airways-om ili kroz Dohu u narednim danima, pisite ovde da probamo da pomognemo.Ja idem sutra uvece iz bangkoka za zagreb preko dohe. Za sada kazu da je sve ok sa letovima, al videcu jos sutra kakva je situacija. Sent from my F8132 using Tapatalk
jms_uk Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Ja idem sutra uvece iz bangkoka za zagreb preko dohe. Za sada kazu da je sve ok sa letovima, al videcu jos sutra kakva je situacija. Sent from my F8132 using Tapatalk I jedno i drugo su destinacije koje nisu direktno pogodjene. Moguce je da ti letovi budu malo duzi zbog promenjene rute, ali bi trebalo da ih obave. Sent from my iTelephone using Tapatalk
palikaris Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Najvise se plasim haosa na aerodromu u dohi, da ne izgubim konekciju. Sent from my F8132 using Tapatalk
jms_uk Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Najvise se plasim haosa na aerodromu u dohi, da ne izgubim konekciju. Sent from my F8132 using Tapatalk Poslednji izvestaj od pre 5-6 sati [drugar je bio tamo u tranzitu] je da je dosta tiho, i prolazi se kroz transfer security vrlo brzo. Koliko imas izmedju letova?
palikaris Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Poslednji izvestaj od pre 5-6 sati [drugar je bio tamo u tranzitu] je da je dosta tiho, i prolazi se kroz transfer security vrlo brzo. Koliko imas izmedju letova? Hvala. Imam nekih 2,5 sata. Trebalo bi da bude sve ok. Sent from my F8132 using Tapatalk
Recommended Posts