braca Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Drugar mi polaze ispit za motor ovih dana, pa se dogovaramo kad polozi da "nasledi" stari motor i da zapucamo za BG krajem aprila...
*edited by mod Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Drugar mi polaze ispit za motor ovih dana, pa se dogovaramo kad polozi da "nasledi" stari motor i da zapucamo za BG krajem aprila...Nemoj da ti padne na pamet slucajno ! Inace znam da neces.... Odrekla bi se tebe preko foruma. Anyway love you daddy,Your dearly beloved daughter
Vasilij Zajcev Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 samo da se javim s utiscima: skuter je keva! pored camca, najbolji poklon koji sam sebi kupio za Bg saobracaj
nesha taxista Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Inače evo malo naše domaće radinosti:Yamahina mašina, a ostalo kako se gde snašao...
nesha taxista Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Ovaj mi je zapao za oko pre neki dan:Takođe Yamaha, ali uglavnom serijska za razliku od one sveopšte budževine.
zorglub Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Ako bih ikada kupovao motocikl, bilo bi nalik na: Duduk sam i preko 250ccm ne bih išao, a koliko shvatam, sa metar 84 i sto kg izgledao bih fantastično na ovome... Dok studiram sajt što se nekad zvao 250ccBikes.com, zna li neko na prvu ruku da mi kaže, ima li nešto pomenute kubikaže, a gabaritima veće od proseka, da znam za čim da slinim?
nbg4ever Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Ja, ako bih kupovao, kupio bih ovoga i pojeo tvog za dorucak dace bog jednog dana
Tresko Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Nije ništa od tih zverskih mašina, ali juče kupih nov scooter, Malaguti Centro, 125 ccm. Iskoristih i bonus od reciklaže starog scootera(500 evrića).
nexus13 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Nije ništa od tih zverskih mašina, ali juče kupih nov scooter, Malaguti Centro, 125 ccm. Iskoristih i bonus od reciklaže starog scootera(500 evrića).cestitam...isti moj, samo sam 35 kuba jaci, i belji :) , sjajan skuter
nesha taxista Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Teška su vremena, kriza prilična, štednja svuda. Evo jednog primera:Dakle motor na struju, 31ks, trebalo bi da ide sasvim pristojno
nesha taxista Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Evo stare dobre Honde Gold Wing, dakle XXXXL mašina sa svim dodacima snimljena s moje strane na našim ulicama:Zastavice su švajcarske inače, motor je 1500 ccm, mada prave i od 1800. Nije to baš brzo, ali je prava lađa. Zato snaga nije velika i crveno mu počinje na sasvim automobilskih 6000 obrtaja.
Recommended Posts