Jump to content
IGNORED

Motooori!

nesha taxista

Recommended Posts

Posted

Drugar mi polaze ispit za motor ovih dana, pa se dogovaramo kad polozi da "nasledi" stari motor i da zapucamo za BG krajem aprila...

• 3 weeks later...
Posted
Drugar mi polaze ispit za motor ovih dana, pa se dogovaramo kad polozi da "nasledi" stari motor i da zapucamo za BG krajem aprila...
Nemoj da ti padne na pamet slucajno ! Inace znam da neces.... Odrekla bi se tebe preko foruma. Anyway love you daddy,Your dearly beloved daughter
  • 1 month later...
Posted

samo da se javim s utiscima: skuter je keva! pored camca, najbolji poklon koji sam sebi kupio za Bg saobracaj

• 2 weeks later...
Posted

Inače evo malo naše domaće radinosti:ChopImage001.jpgChopImage002.jpgChopImage003.jpgYamahina mašina, a ostalo kako se gde snašao...

Posted

Ovaj mi je zapao za oko pre neki dan:YamahaImage001.jpgYamahaImage002.jpgYamahaImage003.jpgYamahaImage004.jpgTakođe Yamaha, ali uglavnom serijska za razliku od one sveopšte budževine.

Posted

Ako bih ikada kupovao motocikl, bilo bi nalik na:tu250x_rsf.jpg :wub: Duduk sam i preko 250ccm ne bih išao, a koliko shvatam, sa metar 84 i sto kg izgledao bih fantastično na ovome... :lol: Dok studiram sajt što se nekad zvao 250ccBikes.com, zna li neko na prvu ruku da mi kaže, ima li nešto pomenute kubikaže, a gabaritima veće od proseka, da znam za čim da slinim?

Posted

Ja, ako bih kupovao, kupio bih ovoga i pojeo tvog za dorucak dace bog jednog dana2d2ehid.jpg

Posted

Nije ništa od tih zverskih mašina, ali juče kupih nov scooter, Malaguti Centro, 125 ccm. Iskoristih i bonus od reciklaže starog scootera(500 evrića).malaguticentro-8859-010-f.jpg

Posted
Nije ništa od tih zverskih mašina, ali juče kupih nov scooter, Malaguti Centro, 125 ccm. Iskoristih i bonus od reciklaže starog scootera(500 evrića).malaguticentro-8859-010-f.jpg
cestitam...isti moj, samo sam 35 kuba jaci, i belji :) , sjajan skuter
  • 1 month later...
Posted

Teška su vremena, kriza prilična, štednja svuda. Evo jednog primera:Zero_sm4.jpgDakle motor na struju, 31ks, trebalo bi da ide sasvim pristojno

Posted

Evo stare dobre Honde Gold Wing, dakle XXXXL mašina sa svim dodacima snimljena s moje strane na našim ulicama:HondagoldwingImage004.jpgHondagoldwingImage005.jpgZastavice su švajcarske inače, motor je 1500 ccm, mada prave i od 1800. Nije to baš brzo, ali je prava lađa. Zato snaga nije velika i crveno mu počinje na sasvim automobilskih 6000 obrtaja.