March 26, 200916 yr Drugar mi polaze ispit za motor ovih dana, pa se dogovaramo kad polozi da "nasledi" stari motor i da zapucamo za BG krajem aprila...
April 10, 200915 yr braca said: Drugar mi polaze ispit za motor ovih dana, pa se dogovaramo kad polozi da "nasledi" stari motor i da zapucamo za BG krajem aprila...Nemoj da ti padne na pamet slucajno ! Inace znam da neces.... Odrekla bi se tebe preko foruma. Anyway love you daddy,Your dearly beloved daughter
May 30, 200915 yr samo da se javim s utiscima: skuter je keva! pored camca, najbolji poklon koji sam sebi kupio za Bg saobracaj
June 8, 200915 yr Author Inače evo malo naše domaće radinosti:Yamahina mašina, a ostalo kako se gde snašao...
June 8, 200915 yr Author Ovaj mi je zapao za oko pre neki dan:Takođe Yamaha, ali uglavnom serijska za razliku od one sveopšte budževine.
June 14, 200915 yr Ako bih ikada kupovao motocikl, bilo bi nalik na: Duduk sam i preko 250ccm ne bih išao, a koliko shvatam, sa metar 84 i sto kg izgledao bih fantastično na ovome... Dok studiram sajt što se nekad zvao 250ccBikes.com, zna li neko na prvu ruku da mi kaže, ima li nešto pomenute kubikaže, a gabaritima veće od proseka, da znam za čim da slinim?
June 18, 200915 yr Nije ništa od tih zverskih mašina, ali juče kupih nov scooter, Malaguti Centro, 125 ccm. Iskoristih i bonus od reciklaže starog scootera(500 evrića).
June 23, 200915 yr Tresko said: Nije ništa od tih zverskih mašina, ali juče kupih nov scooter, Malaguti Centro, 125 ccm. Iskoristih i bonus od reciklaže starog scootera(500 evrića).cestitam...isti moj, samo sam 35 kuba jaci, i belji :) , sjajan skuter
July 28, 200915 yr Author Teška su vremena, kriza prilična, štednja svuda. Evo jednog primera:Dakle motor na struju, 31ks, trebalo bi da ide sasvim pristojno
July 28, 200915 yr Author Evo stare dobre Honde Gold Wing, dakle XXXXL mašina sa svim dodacima snimljena s moje strane na našim ulicama:Zastavice su švajcarske inače, motor je 1500 ccm, mada prave i od 1800. Nije to baš brzo, ali je prava lađa. Zato snaga nije velika i crveno mu počinje na sasvim automobilskih 6000 obrtaja.