Jump to content
IGNORED

Miš u kući

FranziskaKafka

Recommended Posts

Posted (edited)

Dvaput...

Edited by FranziskaKafka
  • Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• FranziskaKafka

32

• Waldorf

27

• Cruella De Ville

12

• Mp40

5

Posted

Miš u kući, i kako ga se rešiti:otvoris topik i pustis da umre od starosti.

Posted
Miš u kući, i kako ga se rešiti:otvoris topik i pustis da umre od starosti.
Решила се миша, па сад овде прозива поштен свет...
Posted

kako je penzioner sredjivao misa vreli dan do podne elem pojavio se mis u stanu ( soliter IX sprat !?) gde stanovlasnik gsn penzioner ( a i ja sa njime ) dodje na sto muka kako ga se resiti . raspitivanjem kod slicno sapatnika dobijem info da postoji lepak za ta mala brza stvorenjca - ispunjeni svi uslovi : nema otrova , nema smrti, nema dodirivanja onog mekanog vruceg krzna .. bljak fuj. kupim. razlepim na papir . postavim na dva strateska mesta. odem na vikend doma. kada sam se vratila penzioner sa vrata : gde siiiiiiii , cvili.." muke mojeeeeeee "...pitam sto je ? jel uhvatio misa ? a on ce " ma uhvatio se odmah navecer al sam ga jedva odlepio ! " i drzi onaj papir sa lekom pobedosno u ruci... e tugo jesenja. ^_^

• 3 weeks later...
Posted (edited)
i ja u ofisu s vremena na vreme imam malenog prijatelja koji mi se vrzma oko stola, pa mu krisom ostavljam hranu, ali se nikada ne zadrze dovoljno dugo da bismo se sprijateljili, da mogu i da ga mazim, smrc. samo sam s 1 dosad to postigla.da ga negujes kako dolikuje, jes` cuo! :wub: i uslikaj nam ga, ako ti se ukaze prilika :)
ima li ga nazad? :unsure: ja htela da mu budem kuma, da mu dam ime franciska k. zasluzila je svojim plemenitim odnosom prema malenom glodaru :wub:
Срце ми се цепа од волке пажње, али миша нема, па нема. Је л’ може у замену један кaпитални примерак управо стеченог редакцијског мезимца?

2qona.jpg

Невероватно питома, ја поставим прст, она дође и њушка га.

Edited by Waldorf
Posted
Невероватно питома, ја поставим прст, она дође и њушка га.
:lol:
  • 4 weeks later...
Posted

U jednoj prostoriji u suterenu miš mi je danima dolazio na radni sto --- obično se parkira na nosač monitora i gleda. Pošto mi je sto povelik, monitor mi je dosta udaljen. Usput se šunja po nekoj elektronici i brdu papira.Na sreću, mada je gostovao više od 7 dana, niti jedan papir nije bio načet. Ja sam postao malo opreznij, pa sam šolju sa NES kafom poklapao diskom.Donosio sam redovno mačka, ali taj nije niti repom mrdao --- samo se izvali i spava. Stavim ga na sto, a on prede.Nakon nekog vremena miš je otišao kako je i došao.