Zli Gli Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 Sestre valjda voze samo i iskljucivo Fordine 2
Ras Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 @Valkyrienikako da pitam, jesi li bila na proslavi?
Valk Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 Naravno, specijalni gost. Spoiler Baš lep event, trebalo je da se ušnjuvam i udarim selfi tamo, da Kums dobije proliv
Ras Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 Ti u Mustangu a KUMS u T-modelu, pošto voli taj visoki položaj za volanom. 1
Valk Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 Kompleksi, šta ćeš. Može meni taj auto, moram okačiti jedan na onaj Love at first sight topik. Oni da su pametni, zvali bi me da ih reklamiram, da ga vozim po gradu. 1
Ras Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 11 minutes ago, Valkyrie said: Kompleksi, šta ćeš. Može meni taj auto, moram okačiti jedan na onaj Love at first sight topik. Oni da su pametni, zvali bi me da ih reklamiram, da ga vozim po gradu. U kontrolu biračkih mesta. Ne umeju u marketing. 1
kud u maglu Simoviću Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 56 minutes ago, Ras said: @Valkyrienikako da pitam, jesi li bila na proslavi? prijateljtm iventa 5 1
kud u maglu Simoviću Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 jbt pa ja sam bio kod tog kidija, al dok internet nije koristio svaki ludak pa ni kidi, ćale me poslao po neki bendiks ko pogodi šta sam vozio dobija Spoiler
Zli Gli Posted January 8 Posted January 8 Prvi auto sto sam vozio bila Astra G pa redom kroz trgovinu vise komada H, J, K i sad porucili K ali restajling 2020. godiste, ovaj novi Pezo motor 1.2 turbo 145ks, sa 69 hiljada km. Ako prodam do tad ovu crvenu ovo cu da registrujem sebi i vozim usput dok se ne proda. Za forumase non-tajkune specijalni popust. 2 1
napadaj Posted January 8 Posted January 8 A je l' ispunjavaš ti i želje, odnosno da li dovoziš automobile koje neko nađe na oglasima?
Zli Gli Posted January 8 Posted January 8 Ispunjavam, 5-6 puta do sad, mada uglavnom bliskim prijateljima i jedan Audi Q3 nekome koga do tad nisam znao. Minimalno ili nikako se ugradjivao za posredovanje, tu ipak ne ulazem svoje pare i ne prodajem auto posle, nema drame. Evo sad bas treba da nosim pare za neki Pasat B7 za druga. Ako treba, pisi ovde ili privatno, pomoci cu maksimalno. 1
Heaviside Posted January 8 Posted January 8 (edited) Kolko para za tu Astru K? Burazer traži auto u Srbiji. Edited January 8 by Heaviside
Recommended Posts