Desmond Bojčinski Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 A što se tiče japanskog kvaliteta https://youtu.be/zyejT4VPzlE
Popular Post kud u maglu Simoviću Posted September 25, 2022 Popular Post Posted September 25, 2022 a što bi uopšte auto išao bez ulja? glupost to sa biranjem auta čoveka može totalno da sludi. u principu je sve to isto, četiri točka, volan i motor..vidiš gde se uklapaš finansijski, i šta ti se od svega toga najviše sviđa. sedneš u svaki od ta dva, tri modela i u jednom ćeš reći to je to, ovaj ne moj i kraj priče 13
Zaboravan Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 Poslednjih 5-6 godina generalno nema više onog kvaliteta na koji smo naučili, posebno od jakih imena... Ja samo što znam u garanciji kod par prijatelja, kompresor klime, menjač, stabilizatori trapa... OK, štanca se, masovna proizvodnja, covid... Ali izbrojip silne ojre i crkne ti klima u julu i servis kaže nema problema, stiže deo za 3 nedelje. Evo zamenski ali sad morate da vidite kako ćete na odmor...
goofs Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 3 hours ago, x500 said: @goofs pobaj da napises koliki imas budzet za auto, koliko vozis godisnje, gde najcesce vozis, koliko ljudi vozis (mala deca i sl.) Recimo, ako imas malo dete/bebu moras da imas sediste (treba ti mesta na zadnjem sedistu, trebaju ti kolica ... Ako imas porodicu sa 5 clanova, onda ti treba veliki auto ... Ne ides po gradu, pa ti ne treba gradski zvrk. 3 hours ago, Milosh76 said: Koliko para imas za tu gimnastiku? Koliko km otprilike prelazis? Imas li pouzdanog majstora ? Koje si modele do sada vozio i koji ti je bio najbolji za voznju? Sedan, karavan, dzip, hacbek ti je potreban? Računao sam negde do 10k eura, no sad me malo brinu ove sulude cene što pominjete. Prelazim, pa ne znam, ne idem na posao kolima, tako da će mi po gradu trebati za neke nabavke ili socijalan život, 2-3 puta nedeljno i to zimi, leti skoro ništa. Ostalo su neka vikend putovanja ili letovanje. Ovlaš sračunato mi se čini da je to nekih 20ak hiljada km godišnje. Porodicu nemam, ali daćećivot jednog dana, a ne bih menjao auto u tom trenutku zbog toga, tako da bih voleo odmah da pokrijem. Majstora nić nemam vozio C5 i Punta, putovanje u Puntu je dosta bolno iskustvo. Van toga sam vozio sve i svašta kroz zajmove ili rente, svidela mi se jako neka Kia, da me ubiješ ne znam model, ali bio je hečbek.
renne Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 27 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: to sa biranjem auta čoveka može totalno da sludi. u principu je sve to isto, četiri točka, volan i motor..vidiš gde se uklapaš finansijski, i šta ti se od svega toga najviše sviđa. sedneš u svaki od ta dva, tri modela i u jednom ćeš reći to je to, ovaj ne moj i kraj priče Jedan od najpametnijih postova u istoriji foruma 2
kud u maglu Simoviću Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 1 minute ago, renne said: Jedan od najpametnijih postova u istoriji foruma manje više, svaki je takav 2
renne Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 50 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: manje više, svaki je takav Nemojmo preterivati sad 1
Valk Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: a što bi uopšte auto išao bez ulja? glupost to sa biranjem auta čoveka može totalno da sludi. u principu je sve to isto, četiri točka, volan i motor..vidiš gde se uklapaš finansijski, i šta ti se od svega toga najviše sviđa. sedneš u svaki od ta dva, tri modela i u jednom ćeš reći to je to, ovaj ne moj i kraj priče Samo si zaboravio nešto, nemoj da te ja podsećam. 2
Milosh76 Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 2 hours ago, goofs said: svidela mi se jako neka Kia, da me ubiješ ne znam model, ali bio je hečbek. Verovatno KIA Ceed... Odlican auto, pouzdan, malo skuplji servis, ali generalno ne mozes preterano pogresiti. E sad, zavisi koja generacija, kakav je konkretan primerak i tako to. Ono sto tebi "treba" je golf klasa...dakle i za dvoje i za cetvore, pristojan gepek i da moze normalno da se putuje. Mozes da putujes i u Polu ili Fabiji, ali lepse je ako vozis Oktaviu ili Golfa, zar ne ? 1
Moća Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 Oktaviju ce tesko naci za 10k ovu trecu generaciju. 1
Zli Gli Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 Za 5008 2010. godište bih dobio bar hiljadu evra više nego što sam ga platio pre koju godinu. A nisam uložio dinara. A još je čuknut desetak puta, jednom ozbiljnije. Na papiru da, u praksi jedan od najneprodajnijih auta. Imao sam od recimo pre nove godine pa sve do pre par meseci tu cast da prijateljima prodajem sasvim korektan primerak, isto 2010. godiste, doduse 1.6hdi ali skroz ok stanje auta i dzabe sve, na kraju ga jedva prodali nekim Kinezima iz Subotice za smesnu cenu, tipa 4200e jer su hteli da ga se rese i uzmu neki manji gradski auto. Naravno, uvek moze da se proda na srecu brzo ali uopste nije trazen auto, teska prica bas. Sent from my M2012K11G using Tapatalk 1
Popular Post Behemoth Posted September 26, 2022 Popular Post Posted September 26, 2022 Išao za vikend sa matorcima da uzmu novi polovni auto. Dosta je vremena trebalo da baš primerak kakav odgovara ćaletu naiđe: auto manje ili srednje veličine, automatik, ispod 130.000km, benzinac, parking senzori, navigacija i da je registracija oko 30k. Naravno, cena što niža. Bogami tražili smo negde od marta ove godine i bilo je nekoliko gledanja i isprobavanja, Focus kupe, Megane 3, čak i jedan Nissan Juke i C4. Na kraju, pojavio se idealan primerak u Nišu, uvezen iz Švajcarske, 1.2 benzin, automatik, 108k km, sve uslove ispunjava i plaćen je 8.200 evara. Naravno, Zli Gli je pomogao sa savetima, i veoma sam mu zahvalan Evo malo fotki od danas, čim ga je registrovao. 13
Peter Fan Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 (edited) 1 minute ago, Behemoth said: Išao za vikend sa matorcima da uzmu novi polovni auto. Dosta je vremena trebalo da baš primerak kakav odgovara ćaletu naiđe: auto manje ili srednje veličine, automatik, ispod 130.000km, benzinac, parking senzori, navigacija i da je registracija oko 30k. Naravno, cena što niža. Bogami tražili smo negde od marta ove godine i bilo je nekoliko gledanja i isprobavanja, Focus kupe, Megane 3, čak i jedan Nissan Juke i C4. Na kraju, pojavio se idealan primerak u Nišu, uvezen iz Švajcarske, 1.2 benzin, automatik, 108k km, sve uslove ispunjava i plaćen je 8.200 evara. Naravno, Zli Gli je pomogao sa savetima, i veoma sam mu zahvalan Evo malo fotki od danas, čim ga je registrovao. Super! Koje godiste? Edited September 26, 2022 by Peter Fan
Behemoth Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 (edited) E da, 2015. Auto je tip top stvarno. Proveren na Carvertical, sve se slaže. edit: Ako nekome treba Reno Megan 1, koji se vidi u pozadini na jednoj od fotki, na prodaju je Edited September 26, 2022 by Behemoth 1 1
Recommended Posts