Jump to content
IGNORED

Polovnjaci

nesha taxista

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, borris_ said:

Izgleda kao i svi ostali SUV u toj kategoriji. 

Videh da komsija tera neko opako crno SUV cudo..bez ikakvih oznaka. Pomislih "Jebote...ovaj radi neke narkotike cim vozi ovo".

Pridjem blize, pogledam bolje..a ono Kia sportage, kojoj je nekom tamnom folijom prekrio oznake.

Odlican trik :)

Posted
3 minutes ago, SNARC said:

Videh da komsija tera neko opako crno SUV cudo..bez ikakvih oznaka. Pomislih "Jebote...ovaj radi neke narkotike cim vozi ovo".

Pridjem blize, pogledam bolje..a ono Kia sportage, kojoj je nekom tamnom folijom prekrio oznake.

Uh, to Spanci rade sa Seat Leonom, pogotovo sa proslim jajastim modelom. Dziberana, moj SNARCe

Posted
35 minutes ago, SNARC said:

Ima KIA neki Black Edition, to su meni nudili kada sam išao na probnu vožnju pre kupovine Pežoa. U pitanju su crni detalji, koji kada se iskombinuju sa automobilom crne boje daju to što pričaš. Mogu oni dosta dobro da izgledaju i na drugim bojama, npr. odlično to izgleda u kombinaciji sa tamno sivom karoserijom (barem se meni sviđa).

Posted
1 hour ago, Lancia said:

Jel to ovaj novi model? Lepo izgleda, valjda ce madam da izabere dobru boju :) daces djir?¿

Dobri moj Lancia, nema se para za novog...pašće neko 2017-18., u tom godištu su već prilično dostupni.

Posted
12 minutes ago, April said:

Dobri moj Lancia, nema se para za novog...pašće neko 2017-18., u tom godištu su već prilično dostupni.

Po obicaju ne gledam na kom sam topiku :) aj kucam udrvo da izaberes nekog dobricu.

• +1 1
Posted

koliki je rizik upustiti se u kupovinu toyotinog hibrida starog 3 god, -90k km, 1.8 120 ks?

@radisa?

Posted

Kog hibrida? Yaris,
Auris ili neki treci?

Posted

c-hr

• +1 1
Posted
19 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

c-hr

a seljache :sad:¿

Posted
1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

koliki je rizik upustiti se u kupovinu toyotinog hibrida starog 3 god, -90k km, 1.8 120 ks?

@radisa?

Toyota daje 5 god garancije na auto, i 10 god na hibrid, tj na bateriju

Ako je kupljen ovde i ako ti vazi garancija nemas bojazni

Posted (edited)

ja nešto ne volim taj transformers dizajn, ali je c-hr makar skučen pozadi i nepraktičan :fantom:

Edited by Pokojni Ruxin
Posted (edited)
35 minutes ago, Lancia said:

a seljache :sad:¿

ma propao mi jedan u ch

:isuse:

e

@LeBron

pa to je problem, od preko je

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted
3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

ma propao mi jedan u ch

:isuse:

e

@LeBron

pa to je problem, od preko je

Na koliko mozes da ga uzmes da ti bude ovde u Bg? Valjda su nesto skocile carine?

Jel ih ima po oglasima kupljenih ovde?

A pazi, cim daju tolike garancije znaci da je pouzdano sve, neces se zajebati.

Ja cekam novog Kamrija da mi stigne u junu, moj je 2.5 hibrid, i pricao sam sa nekim vozacima car go koji voze Kamrija godinu dana bas puno, kazu prosecna potrosnja 4.4. Tebi bi za ovaj Chr bila jos manja potrosnja.

Posted

90kkm u tri godine, 30kkm godisnje. Taj ga je bas vozio.