December 30, 20204 yr Ima sve duplo jer je najjaci paket opreme, logicno...A Pikaso jos jaci, tri retrovizora i sve troduplo.Sent from my SM-G973F using Tapatalk
January 21, 20214 yr Koliko para taj Pikaso?Daj link za PA ako imas, da prosledim kolegiSad tek skontao poruku. Prodajna cena 8500e, mozda malo nize za poznanike i prijatelje.Nego, sta mislite, jel ima smisla uzeti DS4 2014. godiste 1.6 vti, benzinac 120ks? Ima samo tri benzinca DS4, sva tri 2011. i sva tri 1.6 turbo 200ks, ostalo sve dizeli. Ovaj u ful opremi sa multimedijom i navigacijom, 170 hiljada presao, ocuvan ekstra. Vredi valjda kao najjeftiniji dizel, tih nekih ~7500e ili bar blizu.Sent from my SM-G973F using Tapatalk
January 25, 20214 yr Da li je neko imao iskustva sa Lanciom Ypsilon? I koji je motor i godište u pitanju?
January 25, 20214 yr Just now, Milošica said: Da li je neko imao iskustva sa Lanciom Ypsilon? I koji je motor i godište u pitanju? Jel se meni čini da je ovo tera/la/ @InvisibleLight ?
January 25, 20214 yr 23 minutes ago, Mil@n said: Jel se meni čini da je ovo tera/la/ @InvisibleLight ? ❤ 15 minutes ago, nisam ja said: odvajala od usta, ceo vek štedila, pušila najgoru krdžu... Zapravo ustedela od 4 plate jer mi je tad komplet plata bila za dzeparac 😫 26 minutes ago, Milošica said: Da li je neko imao iskustva sa Lanciom Ypsilon? I koji je motor i godište u pitanju? Motor ko od punta, 1,2 nesto Tera ko luda i dalje, msm da je 2006. Lako i jeftino odrzavanje. Nista vise ne znam o automobilima
January 30, 20214 yr ja sam definitivno omatorio. kupio sam polovno auto zato sto je dobro i stedljivo magare za malo para, umesto da opet kupim neki automatic suv, koji mnogo trosi i skup je za imati, ko prosla dva puta. skoda rapid spaceback 1.6tdi. Ima neko iskustva?