April 19, 20205 yr Evo ti jedan simpatican https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/16115833/skoda-octavia-12-tsi-ambition?ref=featured-branding-search
April 19, 20205 yr Mazicu ga pazicu ga i zvacu ga Djole. Ima par interesanata ali ga necu prodavati dok ne bude moglo da se uvozi.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
April 19, 20205 yr Za gradsku voznju motor je vise nego OK, ako se koristi vise na dalje relacije, bolji je uravnotezeniji 1.4 TSI.
April 19, 20205 yr Razmisljam da li dizel ili benzinac ali u poslednje vreme sam cuo toliko kratkih horor prica u okolini za dizelase da mi je frka.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
April 19, 20205 yr Dizel samo ako si svakodnevno na duzim relacijama. Ja imam alu od dizela, motor ne moze ni da se zagreje na kratkim relacijama, greota. Jos i partikular filter, samo da molis boga da ne rikne i da kucas u drvo da samociscenje radi svoj posao. S druge strane trosi ko upaljac i ide ko metak.
April 19, 20205 yr 23 minutes ago, Moća said: u poslednje vreme sam cuo toliko kratkih horor prica u okolini za dizelase da mi je frka 5g ravnozemljaš antivakser common rail pumpaš