Jump to content

Polovnjaci

Featured Replies

13-16.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

• Replies 8k
  • Views 584.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Posle epopeje sa polovnim golfom, evo mene ponosne vlasnice novog renault clio.   Long story short - bukvalno sam krenula da kupim golf u autokomercu, ispostavilo se medjutim da prodavac sma

• Dakle, definitivno mogu da kazem da sam ponosni vlasnik MB GLA 180 amg line...

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

pa da se pohvalim, novi gvozdeni konj u ergeli simović       a ovako izgleda po suhim danima    

Posted Images

škodilak je dobro auto

Uzimacu preko a ne ovde.

a šta ćeš s peugeotom?

Mazicu ga pazicu ga i zvacu ga Djole. Ima par interesanata ali ga necu prodavati dok ne bude moglo da se uvozi.

Jel nisu ti motori za miksere mali za onoliku sasiju ?

Za gradsku voznju motor je vise nego OK, ako se koristi vise na dalje relacije, bolji je uravnotezeniji 1.4 TSI.

Turbo benzinac, ako je dobar za Golfa 7, sto bi bio los za Oktaviju :D

Razmisljam da li dizel ili benzinac ali u poslednje vreme sam cuo toliko kratkih horor prica u okolini za dizelase da mi je frka.

koji će ti dizel u životu

Dizel samo ako si svakodnevno na duzim relacijama. Ja imam alu od dizela, motor ne moze ni da se zagreje na kratkim relacijama, greota. Jos i partikular filter, samo da molis boga da ne rikne i da kucas u drvo da samociscenje radi svoj posao.

S druge strane trosi ko upaljac i ide ko metak.

1.4 TSI da te vidi bog.

23 minutes ago, Moća said:

u poslednje vreme sam cuo toliko kratkih horor prica u okolini za dizelase da mi je frka

5g ravnozemljaš antivakser common rail pumpaš

Ne ovo su price od ljudi u mojoj okolini.