November 1, 20195 yr biće ganz, samo predsednik da prizna kosavo i ubedi angleu da zauzvrat fauve otvori fabriku
November 2, 20195 yr On 1.11.2019. at 9:38, Moća said: Pežo 3008? Gospođa zadnjih mesečak dana silom prilika voza 5008, 2010. god , 2.0hdi i 150ks. Znam da je na prodaju i da nije ispod 5k. Lično (od nekoliko desetina kilometara voženih) osim super preglednosti zbog visokog sedenja i 150 konja, auto je go penis. Niđe one francuske udobnosti (Punto je definicija udobnosti u odnosu na ono), auto je preglomazan, na parkingu i pored senzora pakao( i to pričam za mitrovačke normalne parkinge, ne one BG varijante na kojima je puntiša knap), i najgore, i na najniže spuštenom vozačkom sedištu pri ulasku moraš se pokloniš, a kratak sam 174cm(gospođa još manje). Posle par štokova po slepoočnici auto definitivno van najšireg izbora.
November 3, 20195 yr Author On 1.11.2019. at 8:26, Bir Adim Öte said: Da, procackah po netu naknadno da je potrosnja malo preterana kod ovih blizanaca ... A steta. Super izgledaju, odlicno se drze za svoje godine. Nesto bih s malo povisenim klirensom, ne mora bas SUV. 5-6k eur. I da bude automatik. Po meni običan Picasso poslednjih godišta (2009/2010) može da bude uspešna kupovina. Ja sam evo prešao već skoro 100k. Nikad lepša vožnja i nikad manje problema. Jedino što su tu automatici retki. Na C4 već ima.
November 5, 20195 yr Author 23 hours ago, Bir Adim Öte said: Onaj jajasti Picasso? Daleko mi je lepsi C4 Picasso ... Jeste lepši, ali isto godište dosta više košta, sa istim motorom više i troši jer je teži, a skuplje je i održavanje i tu razlika može biti ogromna. Recimo jedan isti deo za klimatizaciju ja sam platio 7500, a drugar sa C4P skoro 200 evra. Inače su s klimama imali problema oba, čisto da znate.
November 5, 20195 yr Taj jajasti Picasso je strašan auto. Malčice trom u 1.6 benzinac verziji, ali tako i treba da se vozi, polako, sremački. I ima bolja sedišta nego C4 Picasso, koji je isto kul auto, ali kao što reče čovek gore, skuplji u nabavci i održavanju.
November 7, 20195 yr Author Trom je ovaj kao kod mene sa 8 ventila, oni sa 16 nisu. Ali moj je bolji za onog ko misli da stavi plin.
November 15, 20195 yr Moco, ne trazi dalje, resenje ti je pred nosomhttp://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/15388108/volkswagen-passat-b6-20-tdi-svajcarskaOnaj s najjacom opremom i 2008. prodat u danu ali ovaj ima lepse felne. Njemacko auto je njemacko auto, nemoj mnogo filozofirati.Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk