Jump to content
IGNORED

Polovnjaci

nesha taxista

Recommended Posts

Posted

biće ganz, samo predsednik da prizna kosavo i ubedi angleu da zauzvrat fauve otvori fabriku

Posted

Uuuuu jedva cekam.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Posted

odrekao bi se svete srbske zemlje za golfa

:sad:

Posted

To bi bio Golf sa oznakom TASP.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Posted
23 hours ago, Zli Gli said:

Tesko da postoji dobar Peugeot.

+1

Posted
On 1.11.2019. at 9:38, Moća said:

Pežo 3008?

Gospođa zadnjih mesečak dana silom prilika voza 5008, 2010. god , 2.0hdi i 150ks.

Znam da je na prodaju i da nije ispod 5k.

Lično (od nekoliko desetina kilometara voženih) osim super preglednosti zbog visokog sedenja i 150 konja, auto je go penis. Niđe one francuske udobnosti (Punto je definicija udobnosti u odnosu na ono), auto je preglomazan, na parkingu i pored senzora pakao( i to pričam za mitrovačke normalne parkinge, ne one BG varijante na kojima je puntiša knap), i najgore, i na najniže spuštenom vozačkom sedištu pri ulasku moraš se pokloniš, a kratak sam 174cm(gospođa još manje). Posle par štokova po slepoočnici auto definitivno van najšireg izbora.

Posted
On 1.11.2019. at 8:26, Bir Adim Öte said:

Da, procackah po netu naknadno da je potrosnja malo preterana kod ovih blizanaca ...

A steta. Super izgledaju, odlicno se drze za svoje godine.

Nesto bih s malo povisenim klirensom, ne mora bas SUV. 

5-6k eur.

I da bude automatik.

Po meni običan Picasso poslednjih godišta (2009/2010) može da bude uspešna kupovina. Ja sam evo prešao već skoro 100k. Nikad lepša vožnja i nikad manje problema. Jedino što su tu automatici retki. Na C4 već ima. 

Posted

Onaj jajasti Picasso? Daleko mi je lepsi C4 Picasso ...

A Mercedes B?

Posted
23 hours ago, Bir Adim Öte said:

Onaj jajasti Picasso? Daleko mi je lepsi C4 Picasso ...

Jeste lepši, ali isto godište dosta više košta, sa istim motorom više i troši jer je teži, a skuplje je i održavanje i tu razlika može biti ogromna. Recimo jedan isti deo za klimatizaciju ja sam platio 7500, a drugar sa C4P skoro 200 evra. Inače su s klimama imali problema oba, čisto da znate. 

Posted

Taj jajasti Picasso je strašan auto. Malčice trom u 1.6 benzinac verziji, ali tako i treba da se vozi, polako, sremački. I ima bolja sedišta nego C4 Picasso, koji je isto kul auto, ali kao što reče čovek gore, skuplji u nabavci i održavanju.

Posted

Trom je ovaj kao kod mene sa 8 ventila, oni sa 16 nisu. Ali moj je bolji za onog ko misli da stavi plin. 

Posted
2 minutes ago, Zli Gli said:

Moco, ne trazi dalje, resenje ti je pred nosom

+1