kud u maglu Simoviću Posted October 22, 2019 Posted October 22, 2019 (edited) ... Edited October 22, 2019 by kud u maglu Simoviću dupli
namenski Posted October 22, 2019 Posted October 22, 2019 55 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: mudro zbori toni + vidi da je njemačko auto @Tsai je presofisticiran a bi vozio njemca; Francuz, Italijan, Englez, joie de vivre...
Zli Gli Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 Zove me vozac juce, na sva 4 auta se vidi broj motora ali na Astri koju hocu da vozim i usput prodajem su u Svicarskoj pogresno otkucali broj kilovata u saobracajnu i ne moze da se odradi AMSS pregled dok se to ne resi Neko kucao 68 umesto 85 i sad treba da posaljemo saobracajnu tom prodavcu, koji je btw Bosanac, tamo negde u okolini Lozane, i onda on da ide negde i da sredi da se to ispravi pa da posalje nazad. Jebem ti sranje...
Moća Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 Da da sad kad te uvatili u muljanju i prekucavanju brojeva šatro greška. eeeee
Zli Gli Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 Ja mislio Moca uzo Koje crno prekucavanje, tamo neko pogresno ukucao snagu motora i sad ja mogu da ga izduvam zbog toga, mada je realno da cu samo izgubiti nesto vremena i zivaca.
kud u maglu Simoviću Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 @Zli Gli ako te ne mrzi napiši koliki su fixni i varijabilni troškovi uvoza iz npr vinterturnatm
kud u maglu Simoviću Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 realni troškovi + njegov tj uvoznički fi
John Coltrane Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 I posle "nemojte kupovati auto u Sapcu" @kud u maglu Simoviću Ako uvozi neko tvoj onda OK, ako ces na oglasima kupiti auto sa stranim tablama onda je to prilicna kocka. Ljudi, uglavnom, doterana kola iz CH, GER, ITA, HOL u Srbiji toliko upicane da im fali samo ukrasna masnica.
Zli Gli Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 Cirih i 50km okolo nas izadje 500e, malo dalje od toga oko 550 a francuski deo 600+ i to kad hoce da idu tamo, dakle desava se da nece. Ja sam za ovu Astru platio 650e i carina me izasla 785, mogao sam kod drugog vozaca proci mozda i celih 200e jeftinije zbirno ali je auto bio "vreo" zbog dosta solidne cene pa sam morao da angazujem onog koji je rekao da moze najbrze otici po isti. Carina tj porez na kola iz Svicarske je nesto skuplji nego iz Njemacke, Austrije, Italije, ali su im kola u proseku za dve klase bolje ocuvana pa ni ne razmisljamo da uvozimo iz ostalih zemalja kad je ovo proverena prica.Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Zli Gli Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 Evo primer kako se kod njih krecu cene, uzeo sam Passat B6 karavan jer smo ih prodali dosta komada, sutra bas stizu jos dva. Nasa ciljna grupa je ovaj sa 240 hiljada i obicnom opremom (Comfortline), ako prodavac spusti par stotina franaka tu ima lufta da se zaradi korektno. Na drugom i pogotovo trecem nema, cak je treci suluda varijanta iako je auto ful fulova ali kod njih je velika razlika kad je auto presao 170 i 240 hiljada. To je neka varijanta sa garancijom, ima onaj MFK tehnicki pregled, sve zivo od opreme, dakle nije za prosecnu Srbendu. Ovo nase bude korektno, preci ce jos boga oca uz redovno odrzavanje i nikoga necemo zajebati. Sto se tice picanjenja, samo dubinsko i poliranje, rekoh vec da su im kola uglavnom u jako dobrom stanju. Kod nas su ljudi debili, misle da moze da se kupi Svajcarac sa 170-190 hiljada (NOV NOV NOV) sa ful opremom po ceni jeftinijoj nego kod njih a on zapravo pregazio 300+ lagano, sto ne znaci da nece jos toliko ali ne kontam sta je toliki problem u toj kilometrazi ispod 200 hiljada, kao da su svi omadjijani[emoji23]Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Zli Gli Posted October 30, 2019 Posted October 30, 2019 Jel cuo neko od vas Beogradjana za spediciju TD Marvel iz Dobanovaca? Nasao sam neki auto u Svici i ispostavlja se da plac drzi nas covek koji preporucuje carinjenje kod svog brata u toj firmi a mi nismo nikad culi da neko tu carini. Imaju i sajt, zenske, sve, ali jebem li ga...Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
zorglub Posted October 30, 2019 Posted October 30, 2019 Nisam ni ja čuo za njih, uostalom ne bavim se uvozom bilo čega, ali celi Dobanovci, put ka Ugrinovcima i Krnješevci (pretpostavljam i Šimanovci) su krcati špediterskim firmama. Nije ti frka da svratiš kad budeš išao za BG, 5 minuta skretanja bukvalno.
Recommended Posts