Zli Gli Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 Pale su cene, moras da smanjis to znatno i onda ce otici, pogotovo sto prodajes 308icu benzinca a to nije bas ultra mega trazeno, jbg. Nismo Svicarska pa da kilometraza igra neku ulogu kod cene, ovde samo daj sto jeftinije i to je to.
namenski Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 A 407 dizel, karavan, prvi vlasnik, ko bombona?
ToniAdams Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 12 hours ago, Moća said: Cekajte ljudi da prodam prvo ovog nesrecnika Da mi je neko rekao ne bih verovao da cu cekati 3 cela meseca i nista. Pogotovu sa ovom kilometrazom. Pa znaju svi da si vraćo
Valk Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 3 hours ago, ToniAdams said: Pa znaju svi da si vraćo Priznaj, Toni, je l' bi ti kupio auto sa rupom od metka? Nisi lud valjda.
John Coltrane Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 21 hours ago, SDSG said: Pa vidis da covek ima pravi broj Svi neposteni on zna coveka.I cuveno pitanje do koliko para, pa se iz teftera izvuce nesto najbolje 19 hours ago, Valkyrie said: Koltrejn je iz Šapca, nuff said. @SDSG Valkira objasnila. Jel imas ti nesto ili samo onako razgledas?
Moća Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 8 hours ago, Valkyrie said: Priznaj, Toni, je l' bi ti kupio auto sa rupom od metka? Nisi lud valjda. 7 hours ago, ToniAdams said: Naravno da ne. Nečista posla. Oprostite mi moju ruznu proslost.
Zli Gli Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 Rumunjska mafija pamti i ne prasta. Ja kad sam onomad imao frku s jednim lokalnim dziberom kamatasem ovde lokalno, objasnio mi da prvo ide busenje guma kao opomena pa metak u zadnji branik kao upozorenje, posle toga gepekovanje i na kraju misteriozno brutalno ubojstvo. Kod Moce su preskocili busenje guma, mislite o tome.
renne Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 kad im preprodaje krš basketaše sa ali ekspresa za debele pare
Desmond Bojčinski Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 23 hours ago, Zli Gli said: kad sam onomad imao frku s jednim lokalnim dziberom kamatasem ovde lokalno Laćarci ili porodični posao iz kuzminske? U oba slučaja ne valja
kud u maglu Simoviću Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 al će da pazari laptop ima se može se
Recommended Posts