Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rukomet

Featured Replies

Vaistinu jesmo.

Pobedis favorita Spaniju, onda kiks sa Farankama i nadas se necemu protiv CG, koju si pobedio jednom u 15-20 meceva.

• Replies 4.6k
  • Views 311.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• SNARC
    SNARC

Sportklub Tužan kraj: Voša odbila da se vrati, Partizan šampion Finalna serija šampionata Srbije u rukometu neće ostati u lepom sećanju ljubiteljima sporta. Partizan je u prvom meču slavio sa 33:27 pr

• Sve u svemu meni ovo bolje nego godinama unazad, pa sta urade - urade. Nije vise onaj spor rukomet sa bezidejnim napadom, mucenjem. Korak napred. 

• Carolostadien
    Carolostadien

Pa u stvarnom trokutu i imate šanse, samo taj se neće stvoriti s remijem s Francuzima   Trebate dobit Francuze 2 razlike, a može vam biti dosta i 1.    Mi smo u mogućem trokutu na

Posted Images

1 minute ago, Ros said:

pratio sam na livescore. imale su 21 sekundu do kraja da sacuvaju loptu na +1? i sta onda bi?

Naša 10 sekundi pre kraja imala 1 na 1 sa golman(k)om za +2 ali je odlučila da doda loptu nazad da bi isteklo vreme. Zaboravila je da sudije imaju pravo da zbog toga u poslednjem minutu sviraju neaktivan napad.

Nakon toga, ometala njihovo izvođenje, one zbog toga dobile penal i kraj.

Edited by Milošica

Dobro, i da su dobile opet ne bi smele da izgube od CG u zadnjem kolu tako da ne menja nešto mnogo

U svakom slucaju, ovo je pomak. Tu smo, od 9. do 16. mesta na svetu.

7 minutes ago, Milošica said:

Naša 10 sekundi pre kraja imala 1 na 1 sa golman(k)om za +2 ali je odlučila da doda loptu nazad da bi isteklo vreme. Zaboravila je da sudije imaju pravo da zbog toga u poslednjem minutu sviraju neaktivan napad.

neko njen se kladio na nereseno. svako drugo objasnjenje nema smisla.

Па није баш одлучила да дода назад већ је оклевала да иде напред и онда кад је противница кренула ка њој јер је пре тога остала сама, Јововић креће на гол и у том тренутку свирају "пасиван".

Још ове две гледају и тај детаљ на поновљеном снимку и вероватно схватају грешку али и поред тога свирају овако нешто што доводи до седмерца уместо да делимично исправе грешку и само пусте напад од неколико секунди.

Свакако није смело да дође до овога, преко половине утакмице су наше биле доста бољи ривал.

6 minutes ago, Milošica said:

nema veze sa zivotom ovo oduzimanje lopte.niti je dodala nazad, niti je trosila vreme ne znam kako

celo vreme u pokretu bila

sta treba, da se sjuri na gol momentalno da ne uzmu loptu

Just now, cedo said:

nema veze sa zivotom ovo oduzimanje lopte.niti je dodala nazad, niti je trosila vreme ne znam kako

Da da, nešto sam utripovao da je vratila loptu ali samo nije odmah krenula na gol.

8 minutes ago, cedo said:

šokantna odluka sudija, realno.

U rukometu i vaterpolu sudije najviše pokradu

Ali zasto sedmerac za ometanje izvodjenja pred suprotnim golom, jel to neko pravilo?

Vrv zato što je to sport koji je rešio da nedostatak popularnosti reši time što će da dozvoli pederaj u vidu navezbavanja brzog centra po principu tovari magare dok je u blato. Vaistinu skill i talenat.

Mene je kod rukometa uvek nerviralo kreativno tumacenje pravila od strane sudija. Neka uvedu vreme za napad, kao u kosarci, i onda nema potrebe da se igra pod pritiskom.

43 minutes ago, MeanM@ said:

Vrv zato što je to sport koji je rešio da nedostatak popularnosti reši time što će da dozvoli pederaj u vidu navezbavanja brzog centra po principu tovari magare dok je u blato. Vaistinu skill i talenat.

Pola golova su nam dale na tu foru, brzi centar. Tako godinama nase ekipe primaju masu golova, mada se sad vidi neki napredak u brzini. Al ajde, realno ni pobeda ne bi promenila stanje na tabeli jer bi nam opet trebao remi protiv Cg. Postaviti Spance za selektore u svim sportovima, izgleda pomaze.

1 hour ago, W.F.C. said:

Ali zasto sedmerac za ometanje izvodjenja pred suprotnim golom, jel to neko pravilo?

Zato što je poslednji minut