Milošica Posted February 8, 2022 Posted February 8, 2022 Pelister je odlicna ekipa i ovo juce je dobar rezultat.
Filozof manijak Posted February 8, 2022 Posted February 8, 2022 Voša totalno nedorastao protivnim Vardaru. Nisam znao da toliko Francuza igra u Vardaru, prejaki su za naše uslove
theanswer Posted February 10, 2022 Posted February 10, 2022 Vojvodina igra na Klisi, tj na Slanoj Bari, koga ne mrzi da se cima tamo taj baš voli rukomet 1
Facundo Orellana Posted February 11, 2022 Posted February 11, 2022 Bilo bi daleko više ljudi da je na Spensu. Nekako im je i marketing nula, nepostojeća promocija utakmica i kluba. Jedno 100 puta se desilo da nemam pojma da se igra neč, a nisam od onih neobaveštenih o sportu.
nahbar Posted February 11, 2022 Posted February 11, 2022 Ai sam vrh kluba je SPS mafija sa Milanom Djukicem potpomognuta Srbijagasom i oligarhom Bajatovicem 1
NevenMan Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 Koliko nam je rukomet u kurcu govori da ne postoji nijedan post o plasmanu na svetsko prvebstvo jer su svi gledali dva udruzenja kriminalaca na marakani u dogovorenom mecu. uz to RTS koji nema rezisera koji zna rukomenta pravila pa smo propustili bar deset golova jer lik ne zna pravilo brzog centra umesto kog pusta usporene snimke 2
Filozof manijak Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 Ja sam gledao rukomet, odlična je utakmica bila, zamalo da prospemo prednost iz prvog meča. Mislim da je savez napravio pravi potez angažovanjem Đirone za selektora, iako je prvi nastup i plasman na prošlom evropskom prvenstu bio relativno neuspešan, ali realan. Što se tiče r3ditelja live prenosa tiče, skoro nisam gledao takav amaterizam.
rock bob Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 odlicna utakmica, odlicna atmosfera. kakav bi to bio zajeb da se igralo u bg.
NevenMan Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 46 minutes ago, Filozof manijak said: Ja sam gledao rukomet, odlična je utakmica bila, zamalo da prospemo prednost iz prvog meča. Mislim da je savez napravio pravi potez angažovanjem Đirone za selektora, iako je prvi nastup i plasman na prošlom evropskom prvenstu bio relativno neuspešan, ali realan. Što se tiče r3ditelja live prenosa tiče, skoro nisam gledao takav amaterizam. toni ima sva opravdanja za neuspeh na evropskom. To prvenstvno nije trebalo ni da s eodrzi u uslovima u kojima je bilo. 2
Filozof manijak Posted July 17, 2022 Posted July 17, 2022 Juniori Srbije (u20) osvojili bronzu na evropskom prvenstvu u Portugalu. Može se reći da jeb ovo uspeh za naš rukomet koji je u silaznoj putanji već godinama. 3
shimpu Posted October 27, 2022 Posted October 27, 2022 On 17.7.2022. at 18:34, Milošica said: Ovaj Dodic je brutalan potencijal. Dodica sam gledao sad za vikend. Decko je brutalan, znas kako istrci kontru. Dao nam je cini mi se 10 golova. Nama nije igrao pivot Micic, menjao ga Varga. Kod nas najbolji petric, kojadinovic. Kapiten Zecevic malo usporio. Imao sam utisak da je Trnavac sve odbranio, a on primio 36 golova. Uglavnom, bio lep ambijent. U subotu nam dolazi zvezda 1
Tinman Posted October 27, 2022 Posted October 27, 2022 (edited) Kad kazete Dodic morate biti malo precizniji, ima ih dvojica. Stefan koji je srednji bek i MVP evropskog prvenstva do 20 godina i igra u Zagrebu i Mateja koji je u Metaloplastici. Stefana nisam gledao, ove godine sam posle nekih 20-ak godina ponovo poceo da idem na utakmice i odusevio se kad sam video Mateju. Retko dobar igrac, brz, kreativan, elegantnih pokreta. Cini mi se da od sredine osamdesetih nosam video takvo krilo Edited October 27, 2022 by Tinman
shimpu Posted October 27, 2022 Posted October 27, 2022 Ja sam mislio na ovog iz Metaloplastike, a Milosica verovatno na Stefana. Ne zamerite
Recommended Posts