Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

gde da nadjem? kako se zove?

Featured Replies

meni treba za obe stvari. imaju neki magnetic na stranim sajtovima, bas za sinuse, ali 65 $ :(kako se ovo zove na srpskom ?! maska za spavanje ?
ne znam kako se zove na srpskom ali tu masku proizvodi ona firma što ima sve te sitnice za putovanja... i to sam zaboravila kako se zove, u malim plavim pakovanjima, tajni novčanici, jastučići na napumpavanje i tako to... e sve to ima u stilosovim knjižarama i ima u platou u onoj radnjici iz vasine... nešto od toga sam viđala i u ipsu
  • Replies 8.3k
  • Views 830.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja samo masno tkivo i imam

• Imaju i na Instagramu likovi koji štampaju otirače motivima po izboru. Bila cena tipa 1800-2000, drugarica štampala "Nevakcinisanima zabranjen ulaz" 

• Kao oni što na kp umesto cene stave "kontakt". To sve preskačem jer mi prave dodatni posao i neprijatnost jer ne volim da komuniciram bez potrebe ni sa kim. 

Posted Images

hvala!

kako se ovo zove na srpskom ?! maska za spavanje ?
alkoholicarska maska
gde da nadjem ovohttp://www.t2retail.co.uk/lg_images/Dayga-T2-The_Nightshade_Luxury_Sleeping_Mask.jpgne znam ni kako se kaze na nasem :D
Spavaš danju, radiš noću?Ja imam jednu reklamnu, šajze je, koristio sam je samo kao accessory kad sam išao na neki pidžama party ( :isuse: ).
ja uzo u uradi samu pre par godina
Ima ih svaka prodavnica butan-gasa, recimo u Čingrijinoj iznad Gradske bolnice ili Grčića Milenka, malo iznad Južnog bulevara.
gde da nadjem ovone znam ni kako se kaze na nasem :D
To se zove BDSM maska za oči.Piše da je pogodna i za spavanje.Evo ova na sniženju leopard je 480 din.3000007287.jpg

Moram da spamujem, bitno mi je <_< Jel zna neko da li ima noćnih tramvaja? Tj. da li ide linija 9? I kad je poslednji tramvaj?

vidi na www.gsp.rs

To se zove BDSM maska za oči.Piše da je pogodna i za spavanje.Evo ova na sniženju leopard je 480 din.3000007287.jpg
hahahah bravo ! hvala ti, odoh danas da kupim !edit : e kurac, pa ovo u subotici :S

Edited by 8-walker

imas maske u samsonajt prodavnicama razmazena princezo.

opet ja jbg ... veoma hitno, koliko do danas popodne. gde naci novi dres srbije u decijem izdanju (do 10 dina) ? i da li zna neko koje su cene otprilike ?edot : fuzbalski naravno, aktuelan !

Edited by 8-walker

Za broj nisam siguran, al dresova ima u Intersportu u Merkatoru, oko 5K RSD po komadu

opet ja jbg ... veoma hitno, koliko do danas popodne. gde naci novi dres srbije u decijem izdanju (do 10 dina) ? i da li zna neko koje su cene otprilike ?edot : fuzbalski naravno, aktuelan !
Nike sport radnje. Nisam siguran za veličine, ali ako postoje tako mali brojevi onda ih ima kod njih, pošto su zvanična oprema reprezentacije. Cena velikih je 4500.

Hitno i bitno: ako neko ima pesmu "Djelem Djelem" u instrumental verziji, molim da mi se sto pre javi na PM, tu sledi i objasnjenje molbe.