Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted
Da li negde u Bgdu imaju da se kupe one kacige za boks i druge borilacke sportove za malu decu?ovako nesto
baci pogled
Posted

Hvala svima, pogledaću po preporukama.

Posted

Da li neko zna gde da nadjem neke obicne/jeftine ramove za slike? Sto jednostavnije to bolje (ne za fotografije, bas za slike - u tom smislu, ne preterano velike).

Posted

nisu jeftiniimaju izbortvrde i kvalitettetka koja radi je ladno uobrazenaima piskav glas i los smisao za humor

Posted

dobro je tetka ocito nema bliznjakinju

Posted
ovi su ok, ima ridjokosa branka koja je super simpa, s njom mozes sve da se dogovoris, tj. da ti kaze sta je najdžabe - http://www.011info.com/view_details.php?fid=10182&sid=445
nisu jeftiniimaju izbortvrde i kvalitettetka koja radi je ladno uobrazenaima piskav glas i los smisao za humor
iju, meni ovi na nbg bili bas fini.
dobro je tetka ocito nema bliznjakinju
Hvala decki :D. Onda cu da overim na Novom Beogradu.
Posted

znala sam da sam se zeznula kad sam trazila lk sa cipom.traze mi fotokopiju licne karte, ali mora da se vidi adresa i ono sto cip krije.zna neko gde to mogu da izvedem u bgd? u banci, gde jedino znam da imaju te citace cipova, odjebase me u sekundi.

Posted

Ja sam to vadila u Poštanskoj štedionici, ali ne tamo gde su šalteri za čekove i ostalo (mada možda i oni imaju) već na ulazu u visoku zgradu, pa u delu za platni promet. Doduše, vadila sam direktoru, a i tamo me znaju pošto im stalno visim.Mada bi banka kod koje imaš tekući račun to trebalo da ti uradi. Ja bih digla frku i tražila šefa ekspoziture, ali ne u svojoj već u drugoj gde ne zalazim - da im se ne zameram :D.

Posted

meni dadoše u zemunu, kod brokera, a da nisam ni tražio. samo pitaj na par mesta.