Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted (edited)

kako ne postoji, pa klik na linka mislim da petrolej i benzin nisu isto, al stvarno pojma neamedit, izgleda da si u pravu :unsure:

Edited by mioba
Posted
dal neko zna gde bi (u bgdu) mogao da se nađe rafinisani/medicinski petrolej, white spirit?
ako se ne varam, u moje vreme se to zvalo shpiritus
Posted
da li neko od vas ima pojma gde u Beogradu mogu da nadjem "black eyed peas"?
vrlo slicno ovom na slici sam video u subotu kod babe jedne na kalenicu sto prodaje razne pasulje, mislim da je kod nje bila manje pravilna i precizno nacentrirana crna fleka. ostalo isto.
Posted
kako ne postoji, pa klik na linka mislim da petrolej i benzin nisu isto, al stvarno pojma neamedit, izgleda da si u pravu :unsure:
U pravu je i Sheridan, ali zavisi za sta ti je potreban - njegov moze i da se pije, benzin bas i ne. Beli spiritus se od onoga u samouslugama razlikuje samo po boji sto mu i ime kaze :) Zezanje na stranu, imas i jedan i drugi da nabavis po boljim apotekama, drzavne ga imaju sigurno, a ako ti treba mala kolicina, stotinak ml, zamoli, dace ti u bilo kom domu zdravlja posto oni imaju ona velika pakovanja. 100 grama kafe ne skodi ako zamoljavas.
Posted
gledala sam u beosoftu. na sajtu pisalo da je oko 25,6 iljada, a kad zoves telefonom onda kazu da je cenovnik na sajtu anahron i da zapravo kosta 33,4 iljade. u komtrejdu je bio oko 35,6 iljada, i to su sve cene od pre nego sto je boris tadic nastampao dinara. u gigatronu je bio 30 iljada, ali nema vise. to je najjeftinije sto sam uspela da nadjem. gledam reklame na rai, prodaju ga 199,99 eura. u sloveniji takodje. nego, radi mi posao i wiijeva kutija. rado bih kupila dobro ocuvanu kao novu kutiju za wii. ima neko?
U Beosoftu (subota) - 31 500 din, što je cena za čipovan Wii (samo takav prodaju).U Games prodavnicama je bio 27 500 za beli i (recimo) 29 000 din za crni. U TC Ušće i Delta city ga nije juče bilo (najavili za danas), a bilo ga je u njihovoj prodavnici u Dečanskoj.U Comtradeu je juče bio 29000 din.Comtrade i Games su još davali i jednu igru na poklon.Treba proveriti i ovde (što bi bilo najpovoljnije): http://www.modzone.rs/list_products.php?SubCategoryID=2Kod njih sam pazario R4 karticu za Nintendo DS. Robu ti isporučuje kurir narednog dana, njemu plaćaš na ruke. Dodatni troškovi su za uslugu kurirske službe (bilo 150-200din).
Posted

hvala najlepse :) krenucu danas tvojim tragom.a sad da l neko zna gde u beogradu moz da se kupi violina za odraslu osobu koja ne ume da svira? nista napredno, osnovni i jefitn model? koliko to uopste kosta, koji je to red velicine?

Posted
hvala najlepse :) krenucu danas tvojim tragom.a sad da l neko zna gde u beogradu moz da se kupi violina za odraslu osobu koja ne ume da svira? nista napredno, osnovni i jefitn model? koliko to uopste kosta, koji je to red velicine?
Probaj ovde
Posted

sijalicu za halogenu lampu i sijalicu za reflektor a da nije spot. Jbt, sve sam živo obišao, nema ni u merkatoru ni u familiji, ni u maxiju, ni po prodavnicama elektronike... šta se to dešava?

Posted

ima radnjica u 27. marta (negde oko broja 44), u kojoj ima sve i svašta. a i čini mi se da mogu da naruče šta ti treba.nalazi se na strani gde je eks-SDK, izmedju ćoška sa St Novaka i Lillya.

Posted

hvala, pogledaću obe. Do tad ću da žmirkam <_<

Posted (edited)

Da li negde u Bgdu imaju da se kupe one kacige za boks i druge borilacke sportove za malu decu?ovako nesto

Edited by dusan1975
Posted
Da li negde u Bgdu imaju da se kupe one kacige za boks i druge borilacke sportove za malu decu?ovako nesto
Imaš u podzemnom prolazu ispod palate "Albanija" prodavnicu "Tref" (ne onaj veliki "Tref", nego manji - koji se nalazi iza velikog "Trefa") i tu imaš razne džakove, štitnike, kacige za tekvondo (i druge borilačke sportove). E sad, da li ima za decu, ne znam. Ukoliko ne nađeš, pitaću i trenera gde ima da nabavi, pa ti javim.
Posted
ja bih pogledao u intersportu, u Mercatoru.ne znam za veličine, ali mi se čini da imaju jako veliki izbor.