March 14, 20232 yr Nije mi poznato, samo po oglasima neki ko zna otkad, ali je pitanje radi li to dobro. Ima ovo kao alternativa: https://bonetel.co.rs/katalog/kancelarijski-materijal/papir-folije-etikete-obrasci-poslovne-knjige-blokovska-roba/samolepljiva-slova-i-brojevi
March 14, 20232 yr Nije mi poznato, samo po oglasima neki ko zna otkad, ali je pitanje radi li to dobro.Imam ja neke stare i ne radi dobro vise. Sent from my iTelephone using Tapatalk
March 14, 20232 yr 6 hours ago, ajgor said: Prodaje li se još letraset u Beogradu? Kelco - Proizvodi - Letraset za izradu štampanih šasija
March 15, 20232 yr 16 hours ago, JakeBlues said: Kelco - Proizvodi - Letraset za izradu štampanih šasija Zkr, adresa za sve
March 15, 20232 yr 9 minutes ago, ajgor said: Zkr, adresa za sve Da, kao nastavljač tradicije negdašnjegi Radio Kluba u Timočkoj drži i Letraset. Ali mislim da je sada izbor solidno sužen... no, šta je - tu je.
May 29, 20231 yr Help, help, ima li neko preporuku gde u Bgu mogu da dobjem štampanje na majici , 1 komad samo, za dečaka, tipa fudbalskog dresa sa njegovim prezimenom na ledjima . Šta god pretražim na netu baca me na neke masovne štamparije , fotografije, pripremu za štampu... ništa mi to ne treba sem slova i broja na jednoj majici
May 29, 20231 yr 32 minutes ago, ljuttko said: Help, help, ima li neko preporuku gde u Bgu mogu da dobjem štampanje na majici , 1 komad samo, za dečaka, tipa fudbalskog dresa sa njegovim prezimenom na ledjima . Šta god pretražim na netu baca me na neke masovne štamparije , fotografije, pripremu za štampu... ništa mi to ne treba sem slova i broja na jednoj majici Cini mi se da Knjizara Miki to radi u Batutovoj. Nazovi pa pitaj. Bookstore "Miki" 061 4120425 https://maps.app.goo.gl/HvoRC3A25unZH9mm7
May 29, 20231 yr Fala svima, knjižara Miki mi je najbliža a i sa njim sam fb pratilac pa ću kod njih prvo a onda dalje
May 29, 20231 yr Jebemu sve, zaboravila sam da ištampam nešto što mi treba za sutra ujutru. Jel zna neko kopirnicu koja radi od 7 na Zelenjaku ili u Knezu?
June 5, 20231 yr On 29. 5. 2023. at 16:54, Frank Pembleton said: Copy centar Brace Nedic 19 Štampano ovde, bili przi i lepo uradili, Jedino sam pogrešila što nisam donela majicu u boji koju sam mogla da nadjem , njima ostale bile samo bele a i skuplje su nego drugde al ok, to mi je sad za nauk
June 5, 20231 yr Štampano ovde, bili przi i lepo uradili, Jedino sam pogrešila što nisam donela majicu u boji koju sam mogla da nadjem , njima ostale bile samo bele a i skuplje su nego drugde al ok, to mi je sad za naukE zaboravih da ti napomenem...I znam kad smo mi nesto sad stampali da nam je rekao:Moze vasa majica samo pazite da bude skroz pamuk ili skroz sintetika
June 5, 20231 yr 11 hours ago, Frank Pembleton said: E zaboravih da ti napomenem... I znam kad smo mi nesto sad stampali da nam je rekao: Moze vasa majica samo pazite da bude skroz pamuk ili skroz sintetika Videla sam ovo na sajtu ali u žurbi, aj uzeću njihovu. Kako će naš budući fudbaler brzo il iscepati il prerasti ovu koju je dobio, sledeća će biti od proizvodjača ariljskog pamuka i bog da ga vidi