Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted
Nije mi poznato, samo po oglasima neki ko zna otkad, ali je pitanje radi li to dobro.

Imam ja neke stare i ne radi dobro vise.

Sent from my iTelephone using Tapatalk
Posted
9 minutes ago, ajgor said:

Zkr, adresa za sve :thumbsup:

Da, kao nastavljač tradicije negdašnjegi Radio Kluba u Timočkoj drži i Letraset. Ali mislim da je sada izbor solidno sužen... no, šta je - tu je.

• 2 months later...
Posted

Help, help, ima li neko preporuku gde u Bgu mogu da dobjem štampanje na majici , 1 komad  samo, za dečaka, tipa fudbalskog dresa sa njegovim prezimenom na ledjima . Šta god pretražim na netu baca me na neke masovne štamparije , fotografije, pripremu za štampu... ništa mi to ne treba sem slova i broja na jednoj majici

Posted
32 minutes ago, ljuttko said:

Help, help, ima li neko preporuku gde u Bgu mogu da dobjem štampanje na majici , 1 komad  samo, za dečaka, tipa fudbalskog dresa sa njegovim prezimenom na ledjima . Šta god pretražim na netu baca me na neke masovne štamparije , fotografije, pripremu za štampu... ništa mi to ne treba sem slova i broja na jednoj majici

Cini mi se da Knjizara Miki to radi u Batutovoj. Nazovi pa pitaj.

Bookstore "Miki"
061 4120425
https://maps.app.goo.gl/HvoRC3A25unZH9mm7

Posted

Copy centar
Brace Nedic 19

....shiit has hit the fan.

Posted

Fala svima, knjižara Miki mi je najbliža a i sa njim sam fb pratilac pa ću kod njih prvo a onda dalje :)

• Hvala 1
Posted

Jebemu sve, zaboravila sam da ištampam nešto što mi treba za sutra ujutru. Jel zna neko kopirnicu koja radi od 7 na Zelenjaku ili u Knezu?

Posted

odmah uzbrdo ka tsnjugu ili parku, pa sa leve strane. mozda 100m uzbrdo.

Posted
On 29. 5. 2023. at 16:54, Frank Pembleton said:

Copy centar
Brace Nedic 19

Štampano ovde, bili przi i lepo uradili, Jedino sam pogrešila što nisam donela majicu u boji koju sam mogla da nadjem , njima ostale bile samo bele a i skuplje su nego drugde al ok, to mi je sad za nauk

Posted
Štampano ovde, bili przi i lepo uradili, Jedino sam pogrešila što nisam donela majicu u boji koju sam mogla da nadjem , njima ostale bile samo bele a i skuplje su nego drugde al ok, to mi je sad za nauk

E zaboravih da ti napomenem...
I znam kad smo mi nesto sad stampali da nam je rekao:
Moze vasa majica samo pazite da bude skroz pamuk ili skroz sintetika
Posted
11 hours ago, Frank Pembleton said:

E zaboravih da ti napomenem...
I znam kad smo mi nesto sad stampali da nam je rekao:
Moze vasa majica samo pazite da bude skroz pamuk ili skroz sintetika

Videla sam ovo na sajtu ali u žurbi, aj uzeću njihovu. Kako će naš budući fudbaler brzo il iscepati il prerasti ovu koju je dobio, sledeća će biti od proizvodjača ariljskog pamuka i bog da ga vidi :D

• Wub 1