vememah Posted March 14, 2023 Posted March 14, 2023 Nije mi poznato, samo po oglasima neki ko zna otkad, ali je pitanje radi li to dobro. Ima ovo kao alternativa: https://bonetel.co.rs/katalog/kancelarijski-materijal/papir-folije-etikete-obrasci-poslovne-knjige-blokovska-roba/samolepljiva-slova-i-brojevi
jms_uk Posted March 14, 2023 Posted March 14, 2023 Nije mi poznato, samo po oglasima neki ko zna otkad, ali je pitanje radi li to dobro.Imam ja neke stare i ne radi dobro vise. Sent from my iTelephone using Tapatalk
JakeBlues Posted March 14, 2023 Posted March 14, 2023 6 hours ago, ajgor said: Prodaje li se još letraset u Beogradu? Kelco - Proizvodi - Letraset za izradu štampanih šasija 1
ajgor Posted March 15, 2023 Posted March 15, 2023 16 hours ago, JakeBlues said: Kelco - Proizvodi - Letraset za izradu štampanih šasija Zkr, adresa za sve 1
JakeBlues Posted March 15, 2023 Posted March 15, 2023 9 minutes ago, ajgor said: Zkr, adresa za sve Da, kao nastavljač tradicije negdašnjegi Radio Kluba u Timočkoj drži i Letraset. Ali mislim da je sada izbor solidno sužen... no, šta je - tu je.
ljuttko Posted May 29, 2023 Posted May 29, 2023 Help, help, ima li neko preporuku gde u Bgu mogu da dobjem štampanje na majici , 1 komad samo, za dečaka, tipa fudbalskog dresa sa njegovim prezimenom na ledjima . Šta god pretražim na netu baca me na neke masovne štamparije , fotografije, pripremu za štampu... ništa mi to ne treba sem slova i broja na jednoj majici
x500 Posted May 29, 2023 Posted May 29, 2023 32 minutes ago, ljuttko said: Help, help, ima li neko preporuku gde u Bgu mogu da dobjem štampanje na majici , 1 komad samo, za dečaka, tipa fudbalskog dresa sa njegovim prezimenom na ledjima . Šta god pretražim na netu baca me na neke masovne štamparije , fotografije, pripremu za štampu... ništa mi to ne treba sem slova i broja na jednoj majici Cini mi se da Knjizara Miki to radi u Batutovoj. Nazovi pa pitaj. Bookstore "Miki" 061 4120425 https://maps.app.goo.gl/HvoRC3A25unZH9mm7
Frank Pembleton Posted May 29, 2023 Posted May 29, 2023 Copy centarBrace Nedic 19....shiit has hit the fan.
ljuttko Posted May 29, 2023 Posted May 29, 2023 Fala svima, knjižara Miki mi je najbliža a i sa njim sam fb pratilac pa ću kod njih prvo a onda dalje 1
Svemir Zeka Posted May 29, 2023 Posted May 29, 2023 Jebemu sve, zaboravila sam da ištampam nešto što mi treba za sutra ujutru. Jel zna neko kopirnicu koja radi od 7 na Zelenjaku ili u Knezu?
foto Posted May 30, 2023 Posted May 30, 2023 odmah uzbrdo ka tsnjugu ili parku, pa sa leve strane. mozda 100m uzbrdo.
ljuttko Posted June 5, 2023 Posted June 5, 2023 On 29. 5. 2023. at 16:54, Frank Pembleton said: Copy centar Brace Nedic 19 Štampano ovde, bili przi i lepo uradili, Jedino sam pogrešila što nisam donela majicu u boji koju sam mogla da nadjem , njima ostale bile samo bele a i skuplje su nego drugde al ok, to mi je sad za nauk
Frank Pembleton Posted June 5, 2023 Posted June 5, 2023 Štampano ovde, bili przi i lepo uradili, Jedino sam pogrešila što nisam donela majicu u boji koju sam mogla da nadjem , njima ostale bile samo bele a i skuplje su nego drugde al ok, to mi je sad za naukE zaboravih da ti napomenem...I znam kad smo mi nesto sad stampali da nam je rekao:Moze vasa majica samo pazite da bude skroz pamuk ili skroz sintetika
ljuttko Posted June 5, 2023 Posted June 5, 2023 11 hours ago, Frank Pembleton said: E zaboravih da ti napomenem... I znam kad smo mi nesto sad stampali da nam je rekao: Moze vasa majica samo pazite da bude skroz pamuk ili skroz sintetika Videla sam ovo na sajtu ali u žurbi, aj uzeću njihovu. Kako će naš budući fudbaler brzo il iscepati il prerasti ovu koju je dobio, sledeća će biti od proizvodjača ariljskog pamuka i bog da ga vidi 1
Recommended Posts