Banjo Posted November 26, 2021 Posted November 26, 2021 Bas sam razocaran i smoren. Treba sina da naucim da skija, uskoro ce da napuni 4 godine a ja nemam lovu da ga odvedem na zimovanje... nemam lovu da ga odvedem ni na more, a trazi mi. Samo mi dugovi rastu, ja pojacavam alkohol i "pijenje", grozna situacija. Jebem te zivote. Ne znam ni sto vas smaram, jbm li ga, imam potrebu da izbacim iz sebe. Ne zamerite, jer koga interesuju moji jadi. Nikoga 4
Mel Posted May 8, 2022 Posted May 8, 2022 Da probam i ovde: Jel ima neko preporuku za dobar printer, crno-beli radi posao, da boja sto duze traje, da moze da istampa 40-50 strana teksta a ne umre, jos ako je u kombu sa skenerom (ali moze i bez skenera). Najosnovnije da stampa 50ak strana dnevno a traje sto duze bez da moram da menjam toner svaki cas ili da stuca i kvari se?
kud u maglu Simoviću Posted May 8, 2022 Posted May 8, 2022 8 minutes ago, Mel said: Da probam i ovde: Jel ima neko preporuku za dobar printer, crno-beli radi posao, da boja sto duze traje, da moze da istampa 40-50 strana teksta a ne umre, jos ako je u kombu sa skenerom (ali moze i bez skenera). Najosnovnije da stampa 50ak strana dnevno a traje sto duze bez da moram da menjam toner svaki cas ili da stuca i kvari se? probala si svuda, sem tamo gde treba ovde ćeš ponajpre dobiti valjani savet
Mel Posted May 8, 2022 Posted May 8, 2022 51 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: probala si svuda, sem tamo gde treba ovde ćeš ponajpre dobiti valjani savet Hvala, odoh i tamo da postavim.
beyoncé Posted May 25, 2022 Posted May 25, 2022 da li neko zna kolika je plata data analitičara u srb?
Frank Pembleton Posted May 25, 2022 Posted May 25, 2022 da li neko zna kolika je plata data analitičara u srb? Pitaj @MayDay, ona je u toku svakako... ... Shiit has hit the fan 1
Lezilebovich Posted May 25, 2022 Posted May 25, 2022 26 minutes ago, beyoncé said: da li neko zna kolika je plata data analitičara u srb? Tesko je odgovoriti precizno jer se puno njih potpisuje kao data analyst. Plus senioritet plus drasticna razlika u platama cak i u okviru IT sektora ... 1
beyoncé Posted May 25, 2022 Posted May 25, 2022 hvala! pretpostavila sam da odgovor nije jednostavan, ali ne znam kako precizno da pitam. medior 🙄 pozicija, medicinski sektor.
MayDay Posted May 26, 2022 Posted May 26, 2022 On 25.5.2022. at 13:47, Frank Pembleton said: Pitaj @MayDay, ona je u toku svakako... ... Shiit has hit the fan Ja stvarno ne znam. Ne bih umela ni neki raspon da ponudim. 1
Lezilebovich Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 On 25.5.2022. at 13:40, beyoncé said: da li neko zna kolika je plata data analitičara u srb? On 25.5.2022. at 15:13, beyoncé said: hvala! pretpostavila sam da odgovor nije jednostavan, ali ne znam kako precizno da pitam. medior 🙄 pozicija, medicinski sektor. Evo fishing booker je poceo sa objavom plata i za poziciji data engineer ( nije analyst, ali eto ima data u imenu ) Postoji trac da su ipak malo cifre preduvane, ali ne znam zasigurno 1
beyoncé Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 hvala ti! rečene su mi i veće cifre od ovih, tako da i dalje nisam načisto. mada, još mi nije najjasnije ni šta je sve data analyst, engineer me tek totalno prevazilazi.
Svemir Zeka Posted November 15, 2022 Posted November 15, 2022 Kućno trčalo, a da nije skupo i da nije veliko. Ufff... Nemam predstavu odakle da krenem.
Valk Posted November 15, 2022 Posted November 15, 2022 Imaju prijatelji neku kojoj se sklopi ručka odozgo pa se gurne pod krevet. Ne znam cenu, pitaću, al kažu da je baš baš praktična.
Lena Posted November 15, 2022 Posted November 15, 2022 2 hours ago, Svemir Zeka said: Kućno trčalo, a da nije skupo i da nije veliko. Ufff... Nemam predstavu odakle da krenem. https://www.ringsport.rs/trake-za-trcanje Pogledaj ovde... Ne može baš ispod kreveta, ali može da se sklopi tako da zauzima manje prostora. https://img.justpaste.me/image/5528 1
Recommended Posts