October 24, 200915 yr neko je ranije tražio čaše - ima mnogo gotivnih u merkatoru. tanko staklo, 0,3 ili 0.4, ali nisu baš-baš pivske, nego su onako, univerzalne ;)2 pitanja - gde u BGu ima da se kupi medicinka ?i gde ima da se kupi onaj poslužavnik sa nogicama, sa koga može da se jede dok ležiš ?
October 24, 200915 yr i gde ima da se kupi onaj poslužavnik sa nogicama, sa koga može da se jede dok ležiš ?e, to bi i mene zanimalo!i čini mi se kao da svaki put dođem na "Gde da nađem?" da bih to upitao, onda vidim tuđe pitanje, i zaboravim svoje. Bravo!
October 24, 200915 yr ima negde u ns-u da se kupi/iznajmi nešto za obući za tzv. halloween, mislim, najradije ne bih ništa, ali kontam da ću izgledati ko kreten, ustvari izgledaću ko kreten u svakom slučaju, nešto kopao po ormarima, ali našao ništa što bi odgovaralo... uglavnom, zna neko?
October 24, 200915 yr Od mene studentkinja tražila bič istim povodom, jerbo oće da se preruši u dominatriksicu. Napredna omladina. Ali ono što hoću reći je da, ako idete na istu žurku, možda i ne bude tako loše..
October 25, 200915 yr gde ima da se kupi onaj poslužavnik sa nogicama, sa koga može da se jede dok ležiš ?bolja ti je fora sa jastukom odozdo umesto nogica.
October 25, 200915 yr predlog je na mestu, ali bih si svejedno pazario 1 sa nogicama :Di da bumpujem pitanje o medicinkama, buck je uleteo sa svojom neko pričom i izvršio jednu diverziju :D
October 25, 200915 yr Ah, ko da ne znaš moju misiju na ovom forumu..Al evo da budem kolegijalan. 2 pitanja - gde u BGu ima da se kupi medicinka ?i gde ima da se kupi onaj poslužavnik sa nogicama, sa koga može da se jede dok ležiš ?Kao da ništa nije ni bilo! Edited October 25, 200915 yr by Buck Naked
October 25, 200915 yr i gde ima da se kupi onaj poslužavnik sa nogicama, sa koga može da se jede dok ležiš ?imas raznih u eurosalon home market-u kod sajma.
October 25, 200915 yr imas raznih u eurosalon home market-u kod sajma.merci ;)znao sam da sam ih negde video, ali nisam mogao da se setim gde ;)
October 25, 200915 yr aj kupi dve, pa ti dođem para.. ako ima u leopard dezenu.šaaalim se.(za dezen) Edited October 25, 200915 yr by Buck Naked
October 26, 200915 yr e, to bi i mene zanimalo!i čini mi se kao da svaki put dođem na "Gde da nađem?" da bih to upitao, onda vidim tuđe pitanje, i zaboravim svoje. Bravo!Ko voli dizajniranu plastiku i hoće da izdvoji 5.385,00 dinara, neka ode u Novolux (prodavnice su im u Bgd, NS i Nišu). Imaju ovakav model (Guzzini) u crvenoj, zelenoj, naranžastoj, beloj i žutoj boji.http://www.novolux.rs/index.php?view=stati...mp;page=contact meni se ovo ne sviđa Edited October 26, 200915 yr by halloween
October 26, 200915 yr i gde ima da se kupi onaj poslužavnik sa nogicama, sa koga može da se jede dok ležiš ? e, to bi i mene zanimalo!U MyHOME (eurosalon) kod Sajma u BGDuCenu ne znam ali znam da ima jer sam jedan takav dobiJo za rodjendan.Naravno od drveta + bela povrsina, ne znam da li imaju razne dezene :P Edited October 26, 200915 yr by eye of the beholder