Alphons Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 neko je ranije tražio čaše - ima mnogo gotivnih u merkatoru. tanko staklo, 0,3 ili 0.4, ali nisu baš-baš pivske, nego su onako, univerzalne ;)2 pitanja - gde u BGu ima da se kupi medicinka ?i gde ima da se kupi onaj poslužavnik sa nogicama, sa koga može da se jede dok ležiš ?
Buck Naked Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 i gde ima da se kupi onaj poslužavnik sa nogicama, sa koga može da se jede dok ležiš ?e, to bi i mene zanimalo!i čini mi se kao da svaki put dođem na "Gde da nađem?" da bih to upitao, onda vidim tuđe pitanje, i zaboravim svoje. Bravo!
Dionysos Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 ima negde u ns-u da se kupi/iznajmi nešto za obući za tzv. halloween, mislim, najradije ne bih ništa, ali kontam da ću izgledati ko kreten, ustvari izgledaću ko kreten u svakom slučaju, nešto kopao po ormarima, ali našao ništa što bi odgovaralo... uglavnom, zna neko?
Buck Naked Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Od mene studentkinja tražila bič istim povodom, jerbo oće da se preruši u dominatriksicu. Napredna omladina. Ali ono što hoću reći je da, ako idete na istu žurku, možda i ne bude tako loše..
Dionysos Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 studentice znaju za tvoje bičeve, latex, butplugove etc. au bače
Buck Naked Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Pa nisi valjda mislio da ja samo na forumu pričam o tome!
aram Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 gde ima da se kupi onaj poslužavnik sa nogicama, sa koga može da se jede dok ležiš ?bolja ti je fora sa jastukom odozdo umesto nogica.
Alphons Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 predlog je na mestu, ali bih si svejedno pazario 1 sa nogicama :Di da bumpujem pitanje o medicinkama, buck je uleteo sa svojom neko pričom i izvršio jednu diverziju :D
Buck Naked Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 (edited) Ah, ko da ne znaš moju misiju na ovom forumu..Al evo da budem kolegijalan. 2 pitanja - gde u BGu ima da se kupi medicinka ?i gde ima da se kupi onaj poslužavnik sa nogicama, sa koga može da se jede dok ležiš ?Kao da ništa nije ni bilo! Edited October 25, 2009 by Buck Naked
MayDay Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 i gde ima da se kupi onaj poslužavnik sa nogicama, sa koga može da se jede dok ležiš ?imas raznih u eurosalon home market-u kod sajma.
maheem Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 hotelsko zvonce tj zvonce za recepciju u nsu?moze i u bgu...
Alphons Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 imas raznih u eurosalon home market-u kod sajma.merci ;)znao sam da sam ih negde video, ali nisam mogao da se setim gde ;)
Buck Naked Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 (edited) aj kupi dve, pa ti dođem para.. ako ima u leopard dezenu.šaaalim se.(za dezen) Edited October 25, 2009 by Buck Naked
halloween Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 (edited) e, to bi i mene zanimalo!i čini mi se kao da svaki put dođem na "Gde da nađem?" da bih to upitao, onda vidim tuđe pitanje, i zaboravim svoje. Bravo!Ko voli dizajniranu plastiku i hoće da izdvoji 5.385,00 dinara, neka ode u Novolux (prodavnice su im u Bgd, NS i Nišu). Imaju ovakav model (Guzzini) u crvenoj, zelenoj, naranžastoj, beloj i žutoj boji.http://www.novolux.rs/index.php?view=stati...mp;page=contact meni se ovo ne sviđa Edited October 26, 2009 by halloween
eye of the beholder Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 (edited) i gde ima da se kupi onaj poslužavnik sa nogicama, sa koga može da se jede dok ležiš ? e, to bi i mene zanimalo!U MyHOME (eurosalon) kod Sajma u BGDuCenu ne znam ali znam da ima jer sam jedan takav dobiJo za rodjendan.Naravno od drveta + bela povrsina, ne znam da li imaju razne dezene :P Edited October 26, 2009 by eye of the beholder
Recommended Posts