ljakse Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Gde da odem za pitanja fiksne telefonije, u smislu odjavljivanje broja/regulisanje duga i tako to? Koji objekat u bg?
Malvo Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 objekat telekoma srbije, ne znam mora li na tvojoj područnoj jedinici.
ljuttko Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Zgrada Lola instituta preko puta univerzitetske u Bulevaru. Meni rekli da tamo odem da promenim vlasnika i za sve ostalo, još nisam :)
Timmy Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Ja sam to sve odradio na Trgu Nikole Pasica, tj. tamo preko puta u ulici.
katamaran Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Zgrada Lola instituta preko puta univerzitetske u Bulevaru. Meni rekli da tamo odem da promenim vlasnika i za sve ostalo, još nisam :) Kumanovska. I meni se cini da bi tamo trebalo otici. Trazim neku knjigu pa mi treba savet za neku rusofilnu ili hriscansku knjizaru u gradu :) Zavera papizma protiv hriscanstva, Olga Cetverikova. Izdavac je Sveta Rusija. Iskopao sam neke druge njihove knjige al info o izdavacu leba nema :) Nasao sam je na Vozdovcu i na Banovom brdu al bi mi vise odgovaralo negde u gradu jer me mrzi da se mlatim.
Lezilebovich Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 (edited) Mislim da ima u Ivan Begovoj neka pravoslavno orjentisana knjižara (kada se penješ sa desne strane) A za Telekom, ja to odradio kod Palasa (Tanjug) Edited October 7, 2015 by Lezilebovich
Pontijak Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 vidi i u krusedolskoj, ima jedna knjizara koja prodaje takvu literaturu
Timmy Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 U Milosa Pocerca, u delu iznad Kneza Milosa. Knjizara ima milion starih knjiga. Ekvilibrijum ili tako nekako se zove
katamaran Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Te antikvarne knjizare su mi u principu najveca sansa. Hvala puno. Ako ne nadjem na ovim mestima nateracu se da otputujem na brdo :)
Delija67 Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Pokojna Ljilja Srpkinja je svojevremeno drzala relativizatorsku knjizaru gde bi sigurno mogao da nadjes
Hamlet Strašni Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Ja sam to sve odradio na Trgu Nikole Pasica, tj. tamo preko puta u ulici.Misliš u haustoru Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
katamaran Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Pokojna Ljilja Srpkinja je svojevremeno drzala relativizatorsku knjizaru gde bi sigurno mogao da nadjes Taj tip knjizare mi je trebao :) Dogovorio sam se sa covekom na Kupindu da mi donese do Terazija sutra.
zoki Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Ja sam to sve odradio na Trgu Nikole Pasica, tj. tamo preko puta u ulici. Ako misliš na Dečansku, taj objekat im je skoro zatvoren
Recommended Posts