ajgor Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Bio je nekad i nocni voz. Sent from my iPad using Tapatalk Koliko vidim, još uvek idu spavaća kola i kušet do Skopja, iz BG u 1850, u Skopju sa prvim pevcima u 0425. No, vredi uporediti cenu da se vidi isplati li se peglare leđare busom, bus vozi oko dva sata i kusur kraće.
Tale Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Sećate se da se posle RHCP u Inđiji pojavila ona pesma o "stradanju" po kiši u blatu Inđije? E, to. Gde da nađem?
ivy Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Koliko vidim, još uvek idu spavaća kola i kušet do Skopja, iz BG u 1850, u Skopju sa prvim pevcima u 0425. No, vredi uporediti cenu da se vidi isplati li se peglare leđare busom, bus vozi oko dva sata i kusur kraće. to je po planu 2sata krace..a znajuci nase zeleznice.. ja bas volim vozove ali su cak i meni smucili putovanje istim
Tale Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 Sećate se da se posle RHCP u Inđiji pojavila ona pesma o "stradanju" po kiši u blatu Inđije? E, to. Gde da nađem? Please?
jms_uk Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 (edited) to je po planu 2sata krace..a znajuci nase zeleznice.. ja bas volim vozove ali su cak i meni smucili putovanje istim Ja sam isao tim nocnim Beograd-Skopje pre 10 godina i, sa izuzetkom izvlacenja iz voza mene i jos jednog vojnog obveznika u sred noci na nasoj granici da nas drug policajac upise u neki tefter, bio je fin put. Sent from my iPad using Tapatalk Edited June 19, 2015 by jms_uk
vinska musica Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 (edited) Ja sam isao tim nocnim Beograd-Skopje pre 10 godina i, sa izuzetkom izvlacenja iz voza mene i jos jednog vojnog obveznika u sred noci na nasoj granici da nas drug policajac upise u neki tefter, bio je fin put. Ja tim vozom putovala pre 3 godine. Horor. Još na biletarnici me upozorili da na određenoj relaciji puta ne zaspim, jer upada neka banda i krade stvari. U svakom trećem kupeu poneki solo putnik, uglavnom sirotinja koja ima režijske povlašćene karte, hodnikom protetura poneki pijanac, milicije ni od korova, idealna "scenografija" za lopove, silovatelje, ludake svih sorti. Btw, u povratku sam putovala danju i za saputnika u kupeu imala čoveka sa železnice. Na moje čuđenje što voz velikim delom puta ide 30-tak km na h, rekao je da se šine razmekšaju pri letnjim temperaturama, pa mora tako. :)) Edited June 19, 2015 by Hamlet Strašni избацио пост из квота
belch Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 zna li neko gde se može kupiti neka dobra knjiga turistički vodič za srbiju, na srpskom?
Ryan Franco Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 (edited) Bilo je, cini mi se, u beoizlogu ranije ali nisam siguran u kvalitet. Edited June 22, 2015 by McCabe
nera Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 zna li neko gde se može kupiti neka dobra knjiga turistički vodič za srbiju, na srpskom? za koje potrebe, nekom turisti za poklon ili za informisanje? ako ti nije previse hitno, mogu malo kasnije da izbunarim preporuke :)
Lezilebovich Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Svaka čast Vučiću, za samo nekoliko meseci je ...
belch Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 mjok, sestra je kupila kola pa neće zbog tog troška ići na more, pa joj se ide negde ovde barem, pa da joj poklonim nešto korisno za rođendan
Hamlet Strašni Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 I ovde da pitam. U krugu od 50 km od beograda da li ima boljeg luna parka od onog na ulazu u zoo vrt. Ne racunam zemunski kej on me isuviše deprimira Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Recommended Posts