namenski Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Pa topla je, bem li ga. Nije planinarska ali je uglavnom bolja od onih trosezonskih sranja koja se prodaju po Intersport radnjama. Pitam onako, interesuje me, da se ovo ne pretvori u pricu o vrecama za spavanje: probao si je? Znas joj narav, sto se kaze. Ljudi su u pravu sto se planine tice i doba godine, mada se na planinama u Srbiji moze spavati u junu, sa dobrom vrecom nije toliko problem temperatura koliko moguce padavine.
Аврам Гојић Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Pitam onako, interesuje me, da se ovo ne pretvori u pricu o vrecama za spavanje: probao si je? Znas joj narav, sto se kaze. Probao sam je, da, u letnjim situacijama (pretopla) i pri jednom spavanju u kamp vozilu na -5 napolju, i oko 0 stepeni unutra. Spavao sam u dzemperu i sa kapom i vrecom i to je bilo dovoljno.
namenski Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Probao sam je, da, u letnjim situacijama (pretopla) i pri jednom spavanju u kamp vozilu na -5 napolju, i oko 0 stepeni unutra. Spavao sam u dzemperu i sa kapom i vrecom i to je bilo dovoljno. Jebiga, od vrece vise ne moze ni da se ocekuje :) U kombinaciji sa podlogom i skockanim lezajem od granja za planinski jun u Srbiji mislim da je OK. Osim padavina :(
dekki Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Где би могла да се нађе антена за касетофон? na divljim buvljacima proizvoljnim, munze pijaca, buvljak buvljak. ja bih tamo trazila. ili kod ostarele rodbine, ko ima da voli da chuva -_- Ипак има још да се нађе по радњама: http://www.kelco.rs/katalog/komponente.php?q=antena&search=
Malkmus Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Zna li neko koja se ptica čuje na ovom snimku? https://soundcloud.com/user501772420/vn550225-copywma
Malkmus Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Sad sam slušao razne kanarince na Jutjubu :) Šta ga znam, poneki potrefi sličan ton kao ova ptica sa snimka, ali ona ne razvija pesmu nego ćuče monotono satima. Malo podseća na sonar podmornice.
pantelia Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 (edited) Mustuluk! Partizanova pijaca: Vraća se Voja Stanković, potpisali Jevtović i Trujić, Ninkoviću novi ugovor... Edited June 5, 2015 by pantelia
Lezilebovich Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Mustuluk! Partizanova pijaca: Vraća se Voja Stanković, potpisali Jevtović i Trujić, Ninkoviću novi ugovor... ima smisla ovaj post na ovoj temi, možda nekome zatreba drvna građa ili nešto slično...
Аврам Гојић Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Molim preporuku za dobar nocni bus Bg - Skoplje, posle 19h.
jms_uk Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Molim preporuku za dobar nocni bus Bg - Skoplje, posle 19h. Bio je nekad i nocni voz. Sent from my iPad using Tapatalk
Recommended Posts