February 21, 201510 yr Na starom obrenovackom, odmah posle Ade pa levo, ima fabrichica kartonske ambalaze. Imaju dosta prehrambenih tripova, rade za poslasticarnice, take-out sheme i slicno... Da me ubijes ne mogu da se setim kako se zovu...
February 23, 201510 yr Gde mu da se kupe metalni tanjiri? Našao sam samo ovo Ali, nigde nema old-skul metalnih tanjira kao što su ovi:
February 23, 201510 yr https://www.metalacmarket.com/sr-Latn/c/pp2YN3iAHqVCiFF1VhImAATi/Posudje?sortBy=name&perPage=20&subcategory=ph2Sv_IolAWmNiIHJGcyZMrI Mada, cenim i da ima po pijacama.
February 23, 201510 yr Uf, što su ružni. A čini mi se i da su mali. Moja keva je pre par godina kupila, valjda baš u Metalcu. Ali, su ti tanjiri mali, kao za decu. Ne može pošteno da se jede iz njih. Ostaje mi pijaca. :(
February 24, 201510 yr Pa gde vi ljudi grejete supu? U šerpici, pa presipate u keramičke/porcelanske tanjire? Ili svi imate mikrotalasne?
February 24, 201510 yr Gde mu da se kupe metalni tanjiri? Našao sam samo ovo Ali, nigde nema old-skul metalnih tanjira kao što su ovi: Kaže kuma da tih "velikih" u Metalcu kod Skadarlije. Lično ona kupovala pre par meseci. Edited February 24, 201510 yr by eye of the beholder
February 24, 201510 yr Baš ću da pogledam. Potpuno mi je neverovatno da ne mogu da se nađu takvi tanjiri na tržištu, tj. da ima samo ovih za decu. Ja i u Bg-u i kod kuće imam te tanjire koji su decenijama stari i koje stalno koristimo.
February 24, 201510 yr Možda ima nešto u tome što su prilično prevaziđeni. Nema nigde da se kupe ni školske kecelje ni 5.25 flopi diskovi :)