halloween Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 (edited) Info za ljubitelje kiča. Do sada najlepša i najkvalitetnija snežna kugla koju sam videla u Srbiji je u Coin Casi, prečnik min 15 cm sa postoljem, u postolju muzička kutija sa prigodnom božićnom melodijom. Unutra ima raznih motiva. Ključno je da kad se protrese sneg polagano i dugo pada, a ne u roku od 5 sec kao kod uobičajenih kineskih (i ova je NRK znam, znam ali je bolja). Cena 3300 dinara. Edited December 24, 2014 by halloween
*edited by mod Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Da li se u Srbiji neko bavi izradom satova od starih vinilskih ploca? Kolegi sa posla treba, gugl daje samo hrvate a ubedjen sam da sam video i ovde negde.
Frank Pembleton Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Da li se u Srbiji neko bavi izradom satova od starih vinilskih ploca? Kolegi sa posla treba, gugl daje samo hrvate a ubedjen sam da sam video i ovde negde.U kom smislu izradom?Moj ortak to napravio sam pošto je kupio onaj mehanizam kutijicu kod kineza...Mislim da nije komplikovano jedino treba vremena...
đorđe geprat Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Kad sam u Lilly apoteci spomenuo Mentoklar prodavačica mi je preporučila Provick mast iz njihovog programa - LINK. Odlično deluje kod zapušenog nosa, a ublažava bol kad me strefi migrena. izgleda da se radi o proizvodu sličnom prastarom "vicks" koji je super i kojim sam se lečio kao klinac od svega mogućeg a tabletama od upale grla. preporuka ako je to, to
ivy Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 (edited) Da li se u Srbiji neko bavi izradom satova od starih vinilskih ploca? Kolegi sa posla treba, gugl daje samo hrvate a ubedjen sam da sam video i ovde negde. kupi se odvojeno mehanizam ima kod kineza/na pijaci zavrne,ako hoce neke brojeve isece/oznaci po zelji i gotovo..ja sam u tinejdz danima pravila od cd-a i znam da nije problem..najveci problem moze biti naci lepe kazaljke ali kontam da se dosad povecao izbor evo npr http://www.dots.com.hr/ideja2go/retro-zidni-sat/ Edited December 25, 2014 by ivy
Duci Simonovic Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Ja sam jednom napravio takav sat i izludjivao me je kolko je glasno kucao, nisam mogao da zaspim od njega pa je brzo skladišten negde daleko od ušiju.
kapetanm Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 (edited) Ја донео такав сат из Грчке за пар евра са пијаце на поклон. Не могу да схватим да овде нема код кинеза или на бувљаку Мада: http://www.kupindo.com/Zidni-satovi/19502821_Gramofonska-ploca-LP-sat-UNIKAT- Edited December 25, 2014 by kapetanm
*edited by mod Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Nesto sumnjam da bi se cimao da pravi i sece sam. Koliko sam skapirao on bi da neko izreze u gornjem delu neki oblik ili docrta brojeve i naravno ugradi meanizam. Gugl baca samo rezultate iz Hrvatske :(
Nico Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Gde da nadjem neke lepe krep ili ukrasne papire, treba mi da napravim nesto ovako
gospa buba Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 (edited) u 'bashti' u ugrinovachkoj ima krsh i lom tih aksesoara za uradi sam. ima i gotovih za dzaba kinte. Edited December 26, 2014 by gospa buba
Nico Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 (edited) Joj fala, sve sto sam dosada nasla je bas preodvratno. Edited December 26, 2014 by Nico
kapetanm Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Јел има негде да се купи на џак индустријска со за посипање кад је лед?
kapetanm Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Не знам да ли има по већим бензинским пумпама, једне године је имало. Халовен, мени не иде баш у главу да моја општина на улазу на гранитним плочама држи џакове, можда развозе по већим улицама, у мом запећку сигурно јок
Recommended Posts