Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted

knjizara u trznom centru eurocentar pored doma omladine, trebalo bi da imaju pelikan penkala, zlatna nisu imali, ali ta su ionako skuplja.

Posted

Penkalo. Za poklon. Za 100eu

Da nadopunim cmrlju, kod Stilosa imaš Waterman i Cross, pa i neki ne previše besan Parker za te novce. 

Posted

Da, da. Stilos je bio prvi izbor, Parker neki verovatno. Nego rekoh da pitam ima li nesto manje poznato a da vredi pogledati

Tnx x2

Posted

crveno socivo na kilo anywhere ? sve nalazim na neka fensi pakovanja gde mi za 150 grama uzmu 200 dinara.

jel ima nesto po narockim cenama ?

:cry:

Posted

Nigde to nisam video. Mislim i da nema.

Posted

crveno socivo na kilo anywhere ? sve nalazim na neka fensi pakovanja gde mi za 150 grama uzmu 200 dinara.

jel ima nesto po narockim cenama ?

Ima u svim bojama!

Posted

crveno socivo na kilo anywhere ? 

u bilo kojoj zdravoj hrani, nisam skoro kupovala, ali ne bi trebalo da je problem. 

Posted (edited)

zapravo po pravilu nemaju po zdravim hranama na kilo, uglavnom imaju pakovano i to je po pravilu skuplje. danas sam se protegao do bio-spajza na kalenicu jer sam video na sajtu da imaju neku halucinatorno jeftinu ponudu crvenog sociva i tamo sam nasao da imaju na kilo i pomislim - to je to, al sam se frapirao da je cena 650 dindzi-kilo ! udaranje po prstima ! i ja reko dajte onda pakovano da vidim i oni mi izvuku dve ove standardne varijante koje su jos skuplje nego iz dzaka. i ja reko cekaj 'ne znam dal vi updateujete sajt al ja sam tamo video da imate crveno socivo za pola kile za 150 dindzi, gde je to jbno socivo ??' :mad: i tek nakon intervencije mi izvuku jedno pakovanje proizvodjaca K Plus (kao Idejina marka, samo drugaciji logo, drugacije sve) po fantazmagoricnoj ceni od 150 dinara po kile ! pobeda, ale ale ale !  :D

Edited by DarkAttraktor
Posted (edited)

koja pljacka, cestitke na uspehu:)) nisam znala da je drama, jer kod mene u kraju uvek ima. za sledeci put, zdrava hrana u cara dusana, parna strana, izmedju tadeusa i rige od fere, pored hleba i kifle. cena simbolicna, ne secam se koliko, ali jeftino.  

Edited by cmrlj
Posted (edited)

joj, mislim da znam to mesto. oni bas jako dugo rade. od pre 10 godina a mozda i duze.

inace, mrzim tu ucestalu praksu da me bezobrazne domace trgovine vacare za nesto sto je realno jeftino, a sto asocijaraju sa 365 lepih dana klijentelom pa onda misle da im se pljacka moze. fazon 'oces fenso socivo, e pa evo ti fenso cena'. pa ja svakako necu nista fenso jer ti nabavna cena svakako nije fenso, vec samo hocu da me ne pljackas nevestim pokusajem elitizovanja svega sto nije postojalo ovde do pre 10 godina :isuse:

Edited by DarkAttraktor
Posted

ja bih ti naplatio i duplo vise, sve dok odmices znak interpunkcije na kraju recenice :fantom:

Posted

Ево га још један што гледа на интерпункцију а није још савладао слова.

Ал' од Тоног могу да очекујем да то ради само да види да ли сам већ отишао да спавам.

Posted

@ Toni

sasvim intimno: ne svidja mi se kako uzvicnik i upitnik deluju kada su pribijeni uz zadnju rec. cini mi se da nekako ne dolaze do punog izrazaja - a emotivnjii su od tacke i nose vise znacenja - i osecam potrebu da pomognem njihovo citanje tako sto cu ih odvojiti od zadnje reci.