pacey defender Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 moze li se na Adi Medjici negde popiti pivo i pojesti kakva riblja corba? Tamo gde pristane čamac iz blokova, imaš objekat. Hlade pivo, kiselu i belo vino. Za ostalo ne znam. Pitaj da li radi talandara, odlična sam krilca na masti jeo pre dve godine. Ne znam šta je još na meniju.
ljuttko Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 Обрати пажњу какав моћни ваљчић сам купио :) Објективно, није ми требао, али нисам могао да одолим. Има свашта тамо, заиста . To je moja bolest, kad udjem u farbare i hobi radnje uvek potrošim više nego što sam planirala. Imam ovih valjčića celu kolekciju i od nekog kompaktnijeg sundjera, odlični kad se farba nameštaj akrilnom bojom, ne ostaje trag četke skoro ni malo. Od svega na slici jedino što im nije dobro je ovaj bitumen. Bitumen treba da daje tamno braon patinu a ovaj je žut . Ja za hobi koristim neki italijanski bitumen i kako mi je pri kraju uzela sam i Kozmikov al to nije to. Tako pre upotrebe na brodiću probaj ga na nekom parčetu drveta da vidiš efekat . U prepisci pitam gazdu iz Niša što je tako žut bitumen kaže nanesi više slojeva :) Što je naopako za rad sa patinama , gde se nanese taman sloj pa briše višak al gazda se nije dao dokazati :D Uglavnom probaj i bajčeve na nečemu pre finalnog rada , opisi boja umeju da im variraju od pravog stanja stvari, tipa - plavo je više tirkizno nego plavo i sl :D Nisam probala narandžasto pa ne znam šta je rezultat
Аврам Гојић Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 Tamo gde pristane čamac iz blokova, imaš objekat. Hlade pivo, kiselu i belo vino. Za ostalo ne znam. Pitaj da li radi talandara, odlična sam krilca na masti jeo pre dve godine. Ne znam šta je još na meniju. Ne radi ništa, poplava sjebala dovod vode.
Ardian Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 ljutko, kad pomenu patinu, ima neka patina za aluminijum? i sta od finisa moze da se uradi na alu, a da bude u kucnoj radinosti? znaci, nista eloksaza, plastifikacija, ...
Frank Pembleton Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Uuuuh ja se divim vama "maketarima i patinerima" mora da imate živce ko sajle! Послато тетејцем
ToniAdams Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 el ima neko da preporuci neki na baterije aparat za merenje pritiska?
boshoku Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 pogle ovdi, verovatno isporučuju i za švabiju a jeftinije dođe
ToniAdams Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 ma nesto sam il isparanoiso, il mi se jopet spajaju pritisci, pa bih cim pre da proverim.
J-♣ Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 (edited) el ima neko da preporuci neki na baterije aparat za merenje pritiska? Imam odlična iskustva za Prizma (mada ne spadaju u jeftine) aparat kupljen negde 2006, 2007, prošle godine počeo da zeza displej, delimično crkle neke ćelije u tečnom kristalu, pošto je odavno istekla garancija nazvao servis da pitam da li mogu da poprave i koliko košta, rekli donesi, doneo i posle ~15 dana zovu telefonom da preuzmem popravljeni uređaj (OMRON M4-1), pitao pošto popravka, kažu ništa - ništa mi nisu naplatili Preporučujem zbog tačnosti merenja onaj za nadlakticu pre nego onaj oko ručnog zgloba. ;) Edited June 29, 2014 by J-♣
J-♣ Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Model koji sam naveo više ne proizvode, zamenili ga drugi modeli. Zaista mi se dopalo što su bili više nego OK ihaha nakon isteka garancije, valjda marketing shvataju na taj način da će im se zadovoljni kupac ponovo obratiti za bilo šta slično što prodaju.
ToniAdams Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 mislis da bude pouzdanije? staznam, u sustini mi treba da znam orjentaciono, posto gutam neku terapiju za herc, mada uglavnom uvek osetim kad pocnu da se spajaju.
Recommended Posts