Kelt Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 tnx svima, posebno Toniju (ako ti nije frka, ukradi i ono za sečenje papira i za koričenje spirala, oduvek sam hteo to da imam)
Mp40 Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Ko mi nabavi prva dva broja BORBENI AVIONI (sa avionima), moze od mene traziti svasta. Padam nisko!
notenoughreasonsforclaire Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Ko mi nabavi prva dva broja BORBENI AVIONI (sa avionima), moze od mene traziti svasta. Padam nisko!Probam ja danas, pa javim.
Matilda Ivancic Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 kaj ce tebi registratori sine?zaludan pop...
Tale Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Ko mi nabavi prva dva broja BORBENI AVIONI (sa avionima), moze od mene traziti svasta. Padam nisko!Da nabaviš po ceni: javi se u Global Press, dobiješ predračun, platiš, doneseš potvrdu o uplati, uzmeš svoje primerke.Tip: pretplata je majka.
Dankan Ajdaho Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Ko mi nabavi prva dva broja BORBENI AVIONI (sa avionima), moze od mene traziti svasta. Padam nisko! Šta ste se dogovorili?
pixy Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 PPP-ovci iz kancelarija po Srbiji - potrebne su mi ideje za kancelarijski kopir aparat - ugovori ili ne, kupovina, iznajmljivanje i iskustva sa masinama Xerox ili nekim drugim... možda je bolje na private, da ne ofirate baš sve korporativne trikove :-) Kancelarija trenutno ima Xerox, ali je ugovor istekao pa bi trebalo da smislimo šta dalje. Hvala!
ljuttko Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 tnx svima, posebno Toniju (ako ti nije frka, ukradi i ono za sečenje papira i za koričenje spirala, oduvek sam hteo to da imam)Ako ti jos trebaju kutije kazi koliko, magacin sa otpadom u kompaniji ima da i kucu pokrijes. Uzi ili siri? U sire mogu stati i 2 uza registratora. Vizuelno su nikakvi tj sivi, kartonski , ako i dekorisem u bojama i motivima po zelji, to vec naplacujem :D , ovi sivi su zadzabe.
Pontijak Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 znate li za neki magacin za cuvanje stvari (komadi namestaja, knjige i slicno) tokom preseljenja tj. perioda izmedju iseljenja i useljenja? hvala unapred :)
Аврам Гојић Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 el neko zna gde u BG mogu da se promene metalni evri? ponosni sam vlasnik vise od 10 evra u kovanicama
Аврам Гојић Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 Do tada ce verovatno ukinuti evro nista, dacu nekome da mi kupi flasu Bombay Sapphire gina u fri sopu
nbg4ever Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 Moze u menjacnici na Magistarskom trgu u Zemunu. Mislim da je ova u pitanju.Letos dobio nesto tipa 60din za evro.
morgana Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 moglo je nekad i u mjenjacnici u pasazu izmedju knez mihajlove i obilicevog venca. samo ne znam da li mjenjacnica jos uvijek postoji :D
Recommended Posts