Jump to content

Featured Replies

Najavili dupliranje , a zapravo povećali za 50%!I još samo down dok je upload ostao isti.Bolesno! angry.gif

Naravno, radi nevidjeno ochajno, kao i prethodnih nekoliko dana. Ne izvlachim ni 40% tog 1.5 megabita.

Nije 50%, već 33% u slučaju "najbržeg" paketa...Elem, ovako izgleda telekomov 2048/192 paket347879221.png

Znači, ja sam najgori od sve dece i mene Telekom najmanje voli... Ceo dan prošao, a router još uvek kaže 1024/128...Rezultat speedtest-a, bolje da ne kačim....

Edited by radisa

Nisi najgori. I mene jebeni Sezam zaboravio <_<

nbg4ever said:
Nisi najgori. I mene jebeni Sezam zaboravio <_<
Pa ništa, sutra je novi dan, možda nas se i sete... :)

A jel postoji negde zvanicno obavestenje da su povecane brzine ili je to i dalje tajna koju svi znaju da je istina? Osim najave na EuNetovom sajtu, jel ima jos negde nesto? Oce li u subotu da povecavaju brzine ili ce sacekati ponedeljak?

Naravno da ima zvanicno obavestenje. Manje vise svi provajderi su objavili, ukljucujuci i Telekom, Sezam i jos neke koji su do juce cutali ko zaliveni.

Edited by nbg4ever

Meni su povecali. :D Vidim da mi torrent skida brzinom preko 150 KB/s (dosad je bilo oko 100), prvo sam mislio da je u pitanju neka greska. :lol:348313262.png

Edited by Bolek

A kad ce na telekomu?jel ce dupliraju meni ovih ubogih 256?

Taj paket ostaje isti, ako se ne varam.Meni u bloku trijes, jos stara brzina <_<

MAjke ti?ZNaci da moram da predjem na 512 da bi dobio dupliranje na 1024????

512 ide na 768. Jedino 256 paket, za sada, ostaje isti.

nbg4ever said:
Naravno da ima zvanicno obavestenje. Manje vise svi provajderi su objavili, ukljucujuci i Telekom, Sezam i jos neke koji su do juce cutali ko zaliveni.
Da, video sam vest danas... Malo cudno da su sa tim krenuli u subotu... al nesto se radi. Kad ih kupe Nemci bice bolje, jednog dana.

Kod mene su čudni rezultati.Bilo je 512 , a sad je ovaj rezultat.348916538.png