Jump to content
IGNORED

ADSL

MaRkOMaN

Recommended Posts

Posted

Najavili dupliranje , a zapravo povećali za 50%!I još samo down dok je upload ostao isti.Bolesno! angry.gif

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

72

• nbg4ever

65

• Anonymous

43

• teacher

40

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Naravno, radi nevidjeno ochajno, kao i prethodnih nekoliko dana. Ne izvlachim ni 40% tog 1.5 megabita.

Posted

Nije 50%, već 33% u slučaju "najbržeg" paketa...Elem, ovako izgleda telekomov 2048/192 paket347879221.png

Posted (edited)

Znači, ja sam najgori od sve dece i mene Telekom najmanje voli... Ceo dan prošao, a router još uvek kaže 1024/128...Rezultat speedtest-a, bolje da ne kačim....

Edited by radisa
Posted

Nisi najgori. I mene jebeni Sezam zaboravio <_<

Posted
Nisi najgori. I mene jebeni Sezam zaboravio <_<
Pa ništa, sutra je novi dan, možda nas se i sete... :)
Posted

A jel postoji negde zvanicno obavestenje da su povecane brzine ili je to i dalje tajna koju svi znaju da je istina? Osim najave na EuNetovom sajtu, jel ima jos negde nesto? Oce li u subotu da povecavaju brzine ili ce sacekati ponedeljak?

Posted (edited)

Naravno da ima zvanicno obavestenje. Manje vise svi provajderi su objavili, ukljucujuci i Telekom, Sezam i jos neke koji su do juce cutali ko zaliveni.

Edited by nbg4ever
Posted (edited)

Meni su povecali. :D Vidim da mi torrent skida brzinom preko 150 KB/s (dosad je bilo oko 100), prvo sam mislio da je u pitanju neka greska. :lol:348313262.png

Edited by Bolek
Posted

A kad ce na telekomu?jel ce dupliraju meni ovih ubogih 256?

Posted

Taj paket ostaje isti, ako se ne varam.Meni u bloku trijes, jos stara brzina <_<

Posted

MAjke ti?ZNaci da moram da predjem na 512 da bi dobio dupliranje na 1024????

Posted

512 ide na 768. Jedino 256 paket, za sada, ostaje isti.

Posted
Naravno da ima zvanicno obavestenje. Manje vise svi provajderi su objavili, ukljucujuci i Telekom, Sezam i jos neke koji su do juce cutali ko zaliveni.
Da, video sam vest danas... Malo cudno da su sa tim krenuli u subotu... al nesto se radi. Kad ih kupe Nemci bice bolje, jednog dana.
Posted

Kod mene su čudni rezultati.Bilo je 512 , a sad je ovaj rezultat.348916538.png