Roger Sanchez Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Nas ove teutonske svinje jebu sa uploadom, već se od zauveka povećao nije .
Aće Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 (edited) Cekajte a jel bese click 4 ne povecavaju download vec samo upload?povecali oba, samo sto meni na testu uvek izadje ovako, a kad radim nesto uredno je 4096 i 512edit: mada, ovo je click 2 sto ja imam Edited January 15, 2011 by garoviks
Moća Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Da pitam ovde post ce vise ljudi videti. Uzeo sam onu telekomovu promociju on Click 4 + IPTV i sad odjednom nemam HBO a nije proslo ni mesec dana kako sam uzeo. Jel HBO uracunat koliko se secam ili ne?
Aće Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Da pitam ovde post ce vise ljudi videti. Uzeo sam onu telekomovu promociju on Click 4 + IPTV i sad odjednom nemam HBO a nije proslo ni mesec dana kako sam uzeo. Jel HBO uracunat koliko se secam ili ne? hbo je u promociju bio ukljucen samo do 1. januara
Vapad Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Ali ce ga opet ukljuciti u promo paket na par meseci od prvog februara, da obeleze novu, visu, cenu osnovnog paketa od 799 dindži, ako se ne varam. To uz povećanje brzine i nove cene klik paketa.Mada sam još pre godinu - dve, napomenuo koje pakete hoću, obeležio i javio, ali mi nikada nisu naplaćivali preko osnovnog paketa i sada su isključili. Juče čitav dan i jutros kući nemam ADSL-a, nepogrešivo pukne kad god ne radi kol centar.
Rick.James Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Wow. digli mi veceras na 1,5...I sta sad, trebam da budem sretan??? 1,5...
Аврам Гојић Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Da pitam ovde post ce vise ljudi videti. Uzeo sam onu telekomovu promociju on Click 4 + IPTV i sad odjednom nemam HBO a nije proslo ni mesec dana kako sam uzeo. Jel HBO uracunat koliko se secam ili ne?Hebeo od 1. januara nije deo promotivne ponude ali je besplatan do 1. marta. To znaci da ako aktiviras HBO, da neces morati da ga placas do 1. marta. Pise na onom kanalu gde su promocije ponude itd.
eye of the beholder Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Wow. digli mi veceras na 1,5...I sta sad, trebam da budem sretan??? 1,5... +1
Zli Gli Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Hebeo od 1. januara nije deo promotivne ponude ali je besplatan do 1. marta. To znaci da ako aktiviras HBO, da neces morati da ga placas do 1. marta. Pise na onom kanalu gde su promocije ponude itd.A kako se to posle 1. marta deaktivira? Kakve sam srece kurate, garant bi' nesto sjebao i uvalili mi da placam tih dodatnih ~500 dindzi mesecno.
belch Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 meni danas kod matoraca digli sa 2 na 4mbps, bez ikakve najave. nemam pojma kojim povodom, ni dal je najavljivano.orion je u pitanju, nadam se samo da ce cena ostati ista.
Аврам Гојић Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 A kako se to posle 1. marta deaktivira? Kakve sam srece kurate, garant bi' nesto sjebao i uvalili mi da placam tih dodatnih ~500 dindzi mesecno.Pozoves ih i deaktiviraju ti.
Zli Gli Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Pa zvuci laganeze, cak i za mene. Mozda cu i odraditi.
Filipenko Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 (edited) Koji vam je? Mnogo vam je da plaćate 1300 dinara za 1.5 Mbit a do juče vam nije bilo mnogo da plaćate 1300 dinara za 1 Mbit?Kome se ne dopada ADSL, široko mu polje. Samo nemojte da kukate kada krenu da ističu promotivni periodi, poskupljenja idu po 50-100 dinara svakih mesec-dva, net ne bude radio zbog kiše koja prska po kablovima, krenu upozorenja jer puno skidate sa neta, i kada misteriozno budete gubili signal na svakih par dana po nekoliko sati...Rado ću plaćati duplo sporiji net u istom iznosu, samo da znam da će biti razdvojen od IKOMa, SBBa, Radijus Vektora i sličnih signala... Edited January 21, 2011 by Filipenko
Recommended Posts