Jump to content
IGNORED

Alternativni soping vodic kroz Beograd

morgana

Recommended Posts

Posted

zna li neko gde mogu da se naruce rukavice?ili da li ona radnja u bulevaru radi jos uvek i gde se premestila?

Posted

ima rukavicar ispod albanije, pored poslasticarnice pored mamuta

Posted (edited)
je l zna neko gde u beogradu mogu da se kupe majice sa šaljivim natpisima? ... ali gotove, već napravljene...
Imas u cini mi se da je ulica Carice Milice - sa desne strane ako gledas od Brankove ka Muzeju primenjene umetnosti tj. ka centru, skoro na pocetku je..... Ja se nadam da jos postoji jer sam poslednji put bila odavno a pretezno su majice sa ovim devojcicamatgp-106~I-m-Naturally-Blonde-So-Please-Speak-Slowly-Posters.jpg ali ima i za muskarce nekih stvariedit: i pogledaj po Terranovama, Zarama i slicnim konfekcijama desava se da bude takvih (No boyfriend no problems i sl. :) ) Edited by Redridinghood
Posted (edited)

vidila u new yorkeru pamučne majice kratkih, ukoso krojenih, rukava sa različitim natpisima. zapamtila sam (ono što me se tiče :rolleyes: ) npr. always 15 minutes late, s tim da je 15 veliko i u sridini.

Edited by Nicol
Posted
zna li neko gde mogu da se naruce rukavice?ili da li ona radnja u bulevaru radi jos uvek i gde se premestila?
Premestila se??????? Moja drugarica je prosle godine narucila rukavice(u Bulevaru, odmah posle Golsvordijeve) i super su joj. Mogu da se raspitam ako te nesto interesuje.
Posted

nisam sigurna, ali cini mi se da vise od pola godine, te radnje nema. ili se premestila.nije hitno, prosetacu pa cu videti... jesu odlicne rukavice, cornula sam jedan par sestri [koji sam joj kupila :lol:]

Posted
kreatorka rukavica evica milovanov penezic, mislim da je trenutno i predsednica nase sekcije ulupuds-ahttp://www.evica.inet.co.yu/
vrlo lepo i žanimljivo.al' sajt je ubijbože (loading...loading...)
Posted

E kad ste spomenule Evicu, videla sam neke njene rukavice u deltagradu, u nekoj prodavnici nakita. Mozda na spratu. (ja i orjentacija nismo bas u ljubavnom odnosu)

• 1 month later...
Posted

Svratila pre neki dan u St George, kad tamo letnje haljinice k'o upisane za 1000 RSD.

Posted

Imades neku fotku da potkrepis tu tvrdnju? :)I gde bese ono oni imaju radnje?

Posted

Hm, pa nemam, ne mogu da ih nedjem na netu, ali recimo da su sarene (mada sam je kupila crnu) secene ispod grudi (nije 'trudnicka' varijanta, bas naprotiv lepo stoji) sa velikim dekolteom i kratkim 'puf' rukavima. Duzina - iznad kolena. radnja - ja sam bila u Brankovoj, mislim da ima i u Bulevaru (otprilike preko puta Djerma)

Posted

U Makenzijevoj blizu preseka sa Katanicevom, pa u Beogradskoj (malo iznad Slavije). Znala sam za jos neku, ali sad ne mogu da se setim.

Posted
Hm, pa nemam, ne mogu da ih nedjem na netu, ali recimo da su sarene (mada sam je kupila crnu) secene ispod grudi (nije 'trudnicka' varijanta, bas naprotiv lepo stoji) sa velikim dekolteom i kratkim 'puf' rukavima. Duzina - iznad kolena. radnja - ja sam bila u Brankovoj, mislim da ima i u Bulevaru (otprilike preko puta Djerma)
To zvuci bas lepo - za koji dan idem da overim! :)