Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Alternativni soping vodic kroz Beograd

Featured Replies

Nekad bilo na početku brankove, neam pojma da li još uvek postoje
I meni je to palo na pamet....Mada mislim da oni rade bas one extra velike, ali ako nemaju mozda ce znati ko ima...
  • 8 months later...
  • Replies 243
  • Views 77.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hamlet Strašni
    Hamlet Strašni

Јбт. Уопште се не сећам овога. Напросто не могу да верујем да се ово десило и да сам то био ја што сам писао, а јесам...

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Ja štampao u onom Copy centar ali to su "namenske" majice koje se ne koriste stalno... Pa onda nije dobar uzorak... ...shiiit has hit the fan...

• Hamlet Strašni
    Hamlet Strašni

Nije manekenka, ali ona. Parna smena, društveni smer…

• Author

kako je meni ovo carski :Hail:_MG_6179.jpgzna li neko kolko kosta jelenska glava? u cumicevom sokacetu, kako god da se to sad kaze na engleskom.mada ovo moze da se napravi i u kucnoj radinosti, papier mache je skoro sigurno

Edited by morgana

ima uputstvo za sve.

Edited by cmrlj

• Author

naravskine znam gdje bih okacila veseli kic od jelenske glave, al gledacu da ga pribavim ili napravimmoze da se kupi i polugotov proizvod

Edited by morgana

jos jednostavnije resenje + stize sa porukomtumblr_m4qdv8XoFW1qax3koo1_1280.jpg

• Author

carski :D

• 2 months later...
  • Author

jesu li cemu futro torbe (slavimira stojanovica)?dizajn znam, kvalitet me zanima

hm, maznuti freitag bag?freitag.jpgza futro ne znam, ali ove su kvalitetne vrlo :)

• Author

ajme lostfan, sto su dobrei ove su vrhhttp://www.freitag.c...TTY/pa/ZH_31439sad mi je jako tesko, a tebe krivim za to :mad:

Edited by morgana

opusti se, to je normalna reakcija :Da i jesam kriva, biraj natenane :fantom:

al su skupe petke, 400 svajcaraca za traktorske gume jbt. cini mi se da sam cula da futroima manjka kvalitet, provericu da l sam u pravu, posto sam pricu slusala na pola uveta, pa cu dojaviti.

problem sa tim frajtag torbama je sto su neustive. 10 godina i nista. najgora stvar, zar ne?

pa ja sam i rekla da bira natenane ^_^

• Author

skupe su freitag, maiku ima mnogo dobro izgledajubiracu natenane, dok skupljam pare za nj :Ddarling, hvala unaprijed na dojavi :)

Edited by morgana

ajme lostfan, sto su dobrei ove su vrhhttp://www.freitag.c...TTY/pa/ZH_31439sad mi je jako tesko, a tebe krivim za to :mad:
Ja ovo nikako nisam smela da vidim, našla sam torbu mojih snova :( Obe ste krive za moj trenutni i budući duševni bol. :cry:Jel imaju ovi tašneri nekad popust, dan otvorenih vrata, neku nagradnu igru . Pristala bih i na neku kinesku kopiju, bijedna sam, znam