Jump to content
IGNORED

Alternativni soping vodic kroz Beograd

morgana

Recommended Posts

Posted

pa najbolje da samo ja patim <_<

Posted

baš me zanima kakve su na dodir, mislim budući da su napravljene od toga od čega su napravljene ...

Posted (edited)

@morganadvoje ih imaju. "one sa slovima su dobre, nose ih, a one s malim ljudima, mali ljudi su se sjebali."eto, ne znam na koju si se nameracila.imam jednu gumi torbu iz mandarine&patke iz 97. kakva je bila onda, takva je i danas.

Edited by darling
Posted

hvala :)mali bezglavi ljudi su mi bili favorit, ali ni one sa slovima nisu lose

Posted

malo sam svrljala koncept storeom supermarketom i slogirala se kad sam videla posto je odeca domacih snajdera, da ne kazem, kreatora. nenormalno. pa ko je lud da da dvesta eura za nedovrseno sranje sklepano od loseg materijala? pa je l znaju kreatori koliko je 200 eura i sta moze da se kupi za te pare... neverovatno. tu je jedino normalna dragana ognjenovic.

Posted

zato se to i zove koncept store

Posted (edited)

...

Edited by Arbeitmann
Posted (edited)

a kako im ide prodaja, bas me zanima?i koji su domaci kreatori tamo?

Edited by morgana
Posted

da li ekipa™ sa nekadasnjeg rahmetli sajta onlydorcol.com ima i dalje svoju radnju i gde?

• 1 year later...
Posted

jel zna neko gde u beogradu covek moze da kupi pristojan kofer-putnu torbu, a da nije skupi samsonite. nekad je bilo carltona, delseya, sad samo samsonite, i to ostaci siromasnog izbora, ostaci preskupog mandarina ducka i kinezi. 

Posted

jel zna neko gde u beogradu covek moze da kupi pristojan kofer-putnu torbu, a da nije skupi samsonite. nekad je bilo carltona, delseya, sad samo samsonite, i to ostaci siromasnog izbora, ostaci preskupog mandarina ducka i kinezi. 

Ima na buvljaku tj. OTC na NBG. Videh neke neverovatno kvalitetne torbe, kofere i ranceve, raznih velicina, po kvalitetu deluju zaista ko Samsonite, nije djab djaba, ali su sigurno povoljniji, mislim da su iz Turske. Evo, nadjoh i karticu (posto i ja kanim da si uzmem nesto iz kolekcije), pise tezga 227, III red.

Posted

fala. el znas marku tih kofera, da procunjam netom?

Posted

Ne secam se, jbg. Mislim da je nesto bilo u "svajcarskom" kontekstu, da l' je ime vuklo na Alpe ili im je logo neko brdo, ili je moja asocijacija takva, evo lepo ne mogu da se setim da me ubijes. Danas cuh da je i Dormeo imao (mozda jos ima) solidan popust, brat pre neki dan kupio bas dobar i jak ranac za 3000 din (snizeno sa 6 i nesto). Pre neki dan na/u Eko pumpi na Bogosloviji videh simpaticnu kolekciju torbi, torbica, torbetina i sl, opet ne znam koja marka (to mi nije bas jaca strana, gledam kvalitet radije nego sta pise na tarabi, ako me razumes :)), ali deluju bezobrazno kvalitetno.