Jump to content

Alternativni soping vodic kroz Beograd

Featured Replies

Nekad bilo na početku brankove, neam pojma da li još uvek postoje
I meni je to palo na pamet....Mada mislim da oni rade bas one extra velike, ali ako nemaju mozda ce znati ko ima...
  • 8 months later...
  • Author

kako je meni ovo carski :Hail:_MG_6179.jpgzna li neko kolko kosta jelenska glava? u cumicevom sokacetu, kako god da se to sad kaze na engleskom.mada ovo moze da se napravi i u kucnoj radinosti, papier mache je skoro sigurno

Edited by morgana

ima uputstvo za sve.

Edited by cmrlj

• Author

naravskine znam gdje bih okacila veseli kic od jelenske glave, al gledacu da ga pribavim ili napravimmoze da se kupi i polugotov proizvod

Edited by morgana

jos jednostavnije resenje + stize sa porukomtumblr_m4qdv8XoFW1qax3koo1_1280.jpg

• Author

carski :D

• 2 months later...
  • Author

jesu li cemu futro torbe (slavimira stojanovica)?dizajn znam, kvalitet me zanima

hm, maznuti freitag bag?freitag.jpgza futro ne znam, ali ove su kvalitetne vrlo :)

• Author

ajme lostfan, sto su dobrei ove su vrhhttp://www.freitag.c...TTY/pa/ZH_31439sad mi je jako tesko, a tebe krivim za to :mad:

Edited by morgana

opusti se, to je normalna reakcija :Da i jesam kriva, biraj natenane :fantom:

al su skupe petke, 400 svajcaraca za traktorske gume jbt. cini mi se da sam cula da futroima manjka kvalitet, provericu da l sam u pravu, posto sam pricu slusala na pola uveta, pa cu dojaviti.

problem sa tim frajtag torbama je sto su neustive. 10 godina i nista. najgora stvar, zar ne?

pa ja sam i rekla da bira natenane ^_^

• Author

skupe su freitag, maiku ima mnogo dobro izgledajubiracu natenane, dok skupljam pare za nj :Ddarling, hvala unaprijed na dojavi :)

Edited by morgana

ajme lostfan, sto su dobrei ove su vrhhttp://www.freitag.c...TTY/pa/ZH_31439sad mi je jako tesko, a tebe krivim za to :mad:
Ja ovo nikako nisam smela da vidim, našla sam torbu mojih snova :( Obe ste krive za moj trenutni i budući duševni bol. :cry:Jel imaju ovi tašneri nekad popust, dan otvorenih vrata, neku nagradnu igru . Pristala bih i na neku kinesku kopiju, bijedna sam, znam