August 8, 201113 yr pa kad odresis ruke onda je to jaknica za prelazno vreme koja ima da se nadje odavno. mislim, nijanse su u pitanju, ali to je to..
August 25, 201113 yr samo $39,85 http://www.fullertonhalloween.com/adult-costumes/crazed-lunatic-adult-costume.htmlsa sve maskom za plašenje komšiluka :)
August 29, 201113 yr Ovo je već nešto što bih voleo da vidim na nekome. Nadam se da imaš ovakve čizme. ^_^
August 30, 201113 yr hmm, pre kao odri hepbern u doručku kod tifanija :)Senzualnost nije nešto nasledno. Mogli bi da nastavimo priču tamo kada prođe kratkotrajna navala pošalica. Ja volim da vidim kombinaciju kratkog kišnog mantila i dubokih čizama. Pošto si rekla da bi nosila ludačku košulju, ovo mi je delovalo prikladno a ti vidi šta ćeš sa dužim rukavima kada je nosiš kao mantil.
August 30, 201113 yr hmm, pre kao odri hepbern u doručku kod tifanija :)kako si znao :blink:ot.prozor sourum u zmaja od nocaja, otvorila neka umetnica zeljana se mislim zove, bila ja pre tri-cetiri meseca, ne znam bas kad rade, mene su vodili tamo. divan prostor ko u nekom modernom inostranstvu, simpaticna zeljana, garderoba super, ima i kaiseva i torbi, dosta skupo. mali je problem sto za sve imam utisak da je ona to kopirala od nekoga, sto je u redu, ali nije u redu da onda takve cene zalepi. ali lepo je zaista. Edited August 30, 201113 yr by cmrlj
September 7, 201113 yr Da probam ovde:Gde ima kvalitetan i veliki izbor pantalona i farmerki za nas, khm, puniju gospodu? :(
September 7, 201113 yr Ima neka nXL radnja na dorčolu, pitaću ćaleta kad ga vidim, mislim da ste sličnih, erhm, gabarita :D
September 7, 201113 yr ne, ne, navodno ima neka u blizini ili u dunavskoj, sa "otmenijim" stvarima. mislim na kežual garderobu, jelte.
September 7, 201113 yr Ma meni jedino fali pantalona. Al ne da bude samo teksas vec i neke lanene i ko zna sta jos. A trebaju mi i bermude il one tzv. skracene. Ne mora marka, sam da bude kvalitetno uradjeno. Za cenu ne pitam :P