Jump to content
IGNORED

Alternativni soping vodic kroz Beograd

morgana

Recommended Posts

Posted

pa kad odresis ruke onda je to jaknica za prelazno vreme koja ima da se nadje odavno. mislim, nijanse su u pitanju, ali to je to..

• 2 weeks later...
Posted

bas i nije. ne kaze se slucajno bob is in the details :)

Posted
sa sve maskom za plašenje komšiluka :)
plasim ja komsiluk i bez maske :wicked:
Posted

govoriš tiho i nosiš psa sa sobom? :lol:

Posted
97104355.jpgOvo je već nešto što bih voleo da vidim na nekome. Nadam se da imaš ovakve čizme. ^_^
Posted

a znaci tako me zamisljas? pa nisam uopste senzualna :(

Posted

hmm, pre kao odri hepbern u doručku kod tifanija :)Senzualnost nije nešto nasledno. Mogli bi da nastavimo priču tamo kada prođe kratkotrajna navala pošalica. Ja volim da vidim kombinaciju kratkog kišnog mantila i dubokih čizama. Pošto si rekla da bi nosila ludačku košulju, ovo mi je delovalo prikladno a ti vidi šta ćeš sa dužim rukavima kada je nosiš kao mantil.

Posted (edited)
hmm, pre kao odri hepbern u doručku kod tifanija :)
kako si znao :blink:ot.prozor sourum u zmaja od nocaja, otvorila neka umetnica zeljana se mislim zove, bila ja pre tri-cetiri meseca, ne znam bas kad rade, mene su vodili tamo. divan prostor ko u nekom modernom inostranstvu, simpaticna zeljana, garderoba super, ima i kaiseva i torbi, dosta skupo. mali je problem sto za sve imam utisak da je ona to kopirala od nekoga, sto je u redu, ali nije u redu da onda takve cene zalepi. ali lepo je zaista. Edited by cmrlj
  • 2 weeks later...
Posted

Da probam ovde:Gde ima kvalitetan i veliki izbor pantalona i farmerki za nas, khm, puniju gospodu? :(

Posted

Ima neka nXL radnja na dorčolu, pitaću ćaleta kad ga vidim, mislim da ste sličnih, erhm, gabarita :D

Posted

Nekad bilo na početku brankove, neam pojma da li još uvek postoje

Posted

pa to u kraljha petra ona od 4 do 7xl al mislim da sanjan voli nesto otmenije

Posted

ne, ne, navodno ima neka u blizini ili u dunavskoj, sa "otmenijim" stvarima. mislim na kežual garderobu, jelte.

Posted

Ma meni jedino fali pantalona. Al ne da bude samo teksas vec i neke lanene i ko zna sta jos. A trebaju mi i bermude il one tzv. skracene. Ne mora marka, sam da bude kvalitetno uradjeno. Za cenu ne pitam :P