gervasius twinkleminkleson Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Bogohuljenje, stavljanje scene iz one smaracke serije na ovaj sveti topic.
MiddleClass Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Krenuo sinoć Lost i na crnogorskoj TV Prva. Jeeeeeee! Svaki dan u ponoć, repriza u 14h narednog dana.
steins Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 (edited) Lost je jedan od najgorih antiklimaksa ikad. Posle prve sezone se raspala i sa svakom novom se sve više raspadala - što reče jedan moj drug - jebo seriju kad ubacuju nove karaktere brže nego Dinastija. Opet, moj drugi prijatelj koji je pobožno pratio seriju i uvlačio se u nebulozne filozofije posle svake epizode je totalno prso kad se serija završila - eno ga gleda samo Sulejmana i ostale turke - kaže - ko se jednom opeče, i u mleko piri!* *ili tako nekako. Edited October 1, 2014 by steins
Ravanelli Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 preporuci mu sons of anarchy. slican senzibilitet sulejmanu i lostu
steins Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 preporuci mu sons of anarchy. slican senzibilitet sulejmanu i lostu gleda. on je meni svojevremeno preporučio. Ja gledo prve četiri sezone, kad se pretvorilo u Dinastiju, batalio.
porucnik vasic Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Posle prve sezone se raspala i sa svakom novom se sve više raspadala - što reče jedan moj drug - jebo seriju kad ubacuju nove karaktere brže nego Dinastija. :ziga:
gervasius twinkleminkleson Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Pa i nije neki argument. Vajr je ubacivao po 15 novih likova po sezoni, bez pretjeranog uvoda i upoznavanja.
ToniAdams Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 a dobro, budimo realni. vajer je serija o svemu na svetu, lost pak o ljudima na ostrvu.
djuras Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 ne mozes porediti mesec dana gledanja, ili koliko si vec potrosio, sa sest godina zajednickog zivota sa jednom serijom. ti si jebiga zadovoljan, a meni su ta sva malobrojna objasnjenja bila toliko banalna i uvredljiva da mi je na kraju najiskrenije bilo zao sto sam seriju pogledao do kraja. jebote, ko da sam 6 godina bio sa ribom, planirao zajednicki zivot, razradjivao strategije, a onda jedno primio sms koji glasi zao mi je, ne mogu vise, do mene je. a onda vratio film, i shvatio da su sve te njene price i planovi samo kupovina vremena, iz samo njoj poznatog idiotskog razloga. i pored toga, serija nudi toliko novih i odlicnih stvari, pogotovo po pitanju naracije, da je i pored svega i uprkos svemu i dalje obozavam. sa ovom pamecu preskocio bih dobar deo poslednje sezone i umro u zabludi ali srecan. ^ ovo da sam bio pametan i odustao na sa krajem 5. sezone, bolje bih se osecao oko te ribe fazon voleli se ludo, ali je morala da ode na studije u picku materinu i tu je bio kraj ovako se osecam kao da me ostavila, odjednom i bez ikakvog valjanog razloga
ToniAdams Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 ^ ovo da sam bio pametan i odustao na sa krajem 5. sezone, bolje bih se osecao oko te ribe fazon voleli se ludo, ali je morala da ode na studije u picku materinu i tu je bio kraj ovako se osecam kao da me ostavila, odjednom i bez ikakvog valjanog razloga +obrisala bulju posteljinom koju ste kupili od prvih zajednickih para za zajednicki novi stan
MiddleClass Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Sinoć bilo finale prve sezone na cg prvoj tv. Opet sam se navukao! :)
Recommended Posts