Jump to content
IGNORED

Lost

jms_uk

Recommended Posts

Posted

Да никад са већим задовољством нисам прекинуо гледање неке серије.

Lako ti je kada si pokriven rasističkom mržnjom Flegme i Lube  ^_^

Posted

Nisam gledao ovu seriju, nešto na preskoke ranije a neku reprizu uhvatih ovih dana. Šta ih ono juri po šumi?

Posted

Šta ih ono juri po šumi?

U jednom momentu bio je beli međed ali se on ispostavio kao nebitan lik...

Posted

Juri ih neki crni dim koji je kao otelotvorenje zlog duha ostrva (osim što se posle ispostavi da u stvari nije) koji je u sukobu sa svojim bratom, dobrim duhom ostrva po imenu Casper Jacob.

Rečju, sranje.

Posted

Moram malo da elaboriram jer sam zbog imena popustio i otišao na wiki. Ovo je taj zli duh ostrva, zovu ga samo Man In Black, poreklom egipatski Rimljanin (ne pitaj):

The_Man_in_Black_from_Lost.png

A ovo je njegov brat blizanac (ne pitaj), takođe poreklom egipatski Rimljanin po imenu Jakov (ne pitaj), dobri duh i čuvar ostrva, najjadniji deus ex machina u istoriji pisane reči:

JacobLost.jpg

Kome se ovo sviđa a nije beznadežno zaveden hajpom/antihajpom, taj realno nije normalan.

Posted

Moram malo da elaboriram jer sam zbog imena popustio i otišao na wiki. Ovo je taj zli duh ostrva, zovu ga samo Man In Black, poreklom egipatski Rimljanin (ne pitaj):

The_Man_in_Black_from_Lost.png

A ovo je njegov brat blizanac (ne pitaj), takođe poreklom egipatski Rimljanin po imenu Jakov (ne pitaj), dobri duh i čuvar ostrva, najjadniji deus ex machina u istoriji pisane reči:

JacobLost.jpg

Kome se ovo sviđa a nije beznadežno zaveden hajpom/antihajpom, taj realno nije normalan.

Шта пропустих да видим.  :lolol:

Posted

Vini, zaboravio si da spomeneš da Džejkob čuva čep (zapušač, pampur) od zlog brata.

Posted

meni je ta priča o dva brata bila zanimljiva jer podseća na delove sumerske mitologije o enkiju i enlilu, u najdubljem sloju o borbi između dobra i zla, pa mi je bila zanimljiva ta sižejna i uopšte vremenska linija... no ispostavilo se da na kraju čak nije ni zanimljiva, a besmislena je. samo bućkuriš, od svega pomalo.

Posted

Stvarno, koliko su zasrali sa zadnjom sezonom, prosto je zabavno razmisljati o tome :D

Idioti.

Mada svejedno, najzabavnija serija ikad :wub:

Posted

Braaateee..

Lože te. Uglavnom, ne možeš gledati na preskoke i očekivati da ti se kaže šta se dešava. Moraš kao i ostali da pogledaš 100 epizoda i ne saznaš.

Posted

Mene samo zanimalo ko ih je lovio po šumi. Ništa više.