foto Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 da li neko zna gde je zavrsio ogromni kristalni luster iz hola 'politike'?
Buck Naked Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Sto se ovi kitovi nasukavaju na obalu? Jesu li oni glupi ili sta?
Buck Naked Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Kakve to veze ima? Ko ih tera? Daj malo detaljnije..
Šumejker-Levi 9 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Sto se ovi kitovi nasukavaju na obalu? Jesu li oni glupi ili sta?Evo ti neki mogući odgovori ovde
Buck Naked Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Znaci, nije bas samo covek, nego su i ovi vodeni sisavci malo priglupi.E, a imam jos jedno. Sad bilo na vestima B92 da je neka cura preplivala Atlantski okean. Neodgovoreno bese kako je to moguce. Mislim, kad je spavala, gde je spavala, kad je jela, sta je jela, nista mi nije jasno. Po svemu sudeci, moje glavne dileme su ove neke morske.
Hyperlink Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 a zašto one grčke i rimske skulpture muškaraca imaju svi onako male kite..?
Loshmi Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 a zašto one grčke i rimske skulpture muškaraca imaju svi onako male kite..?Jer nisu predstavljali Srbende, :PZnas kako kaze pesma "niko nema sta Srbin imade, kilo qrca i po kila brade"
jms_uk Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 E, a imam jos jedno. Sad bilo na vestima B92 da je neka cura preplivala Atlantski okean. Neodgovoreno bese kako je to moguce. Mislim, kad je spavala, gde je spavala, kad je jela, sta je jela, nista mi nije jasno.evo vise ovdeEach day she would spend up to eight hours in the water at a stretch before returning to her support boat.Crew members would throw the athlete energy drinks as she swam along, if it was too stormy divers would deliver them in person.
Hyperlink Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 pa naravno da nije plivala bez prestanka..pa i oni što se penju na mont everest prave pauze, prespavaju, ovo, ono..
Buck Naked Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Kakav je to fazon? Mislim, malo mi to gubi na smislu. Onda vam ne treba nikakav trud, vec puno para za brod i puno dokolice. Okej, odmaraju i ovi sto se pentraju u vis, ali to je zajebano iz raznih nespekata, a ovo.. mislim, truba. Hocu da kazem da je tako na preskok i na rate svako od nas nogama prepesacio oko Ekvatora. a zašto one grčke i rimske skulpture muškaraca imaju svi onako male kite..?a ti to nama zapravo želiš da poručiš da je tvoj velik... mukica.
foto Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 a zašto one grčke i rimske skulpture muškaraca imaju svi onako male kite..?zato sto je to bila demokratija i, samim tim, bili su politicki korektni.
Otto Katz Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 a zašto one grčke i rimske skulpture muškaraca imaju svi onako male kite..? kako se leči nedostajanje?Glavu gore! I worked with Freud in Vienna. We broke over the concept of penis envy. He thought it should be limited to women.
Recommended Posts