Jump to content
IGNORED

Amy Winehouse

Zoe

Recommended Posts

Posted

funny indeed.no, mozda bi bilo dobro, ovakve vesti i slicno, smestati u novootvorenu svastaru, ne?

• Replies 964
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Аврам Гојић

59

• Zoe

46

• Caligula

42

• yolo

39

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ne prodje dan da ne cujem nesto o burnom zivotu Amy Winehouse i uvek mi proleti ista misao kroz glavu "Who the fuck is Amy Winehouse", jedino sto sam uspeo da saznam, onako negde usput receno u clancima o njoj je da se radi o nekakvoj pevacici. Ni na tv-u, radiju, net-u nisam naleteo na neku njenu pesmu - heroin, alkohol, nikotin, a sad i kokain ("to je droga fina")... ne kontam, ali ozbiljno, sto je ona toliko bitna pa je svi pominju :blink:

Posted

Pa ono, drogira se i to je valjda supercool i wow :unsure: A, sto kaze Rambo - mogla je imati 100 maraka po koncertu i da je boli qrac...

Posted
"Who the fuck is Amy Winehouse"
angry.gifmalo je reći da sam bio zapanjen kada sam ustanovio da 1 cela zikamu nema 1 ejmi. a rambo može samo da joj popuši; zapravo, ne može ni to. <_<
Posted (edited)

Amy Winehouse mi je u poslednje vreme stalno na plejlisti. Dionysos, možeš slobodno proguglati i videti na jutjubu neke njene uratke i zapaziti, ako imaš imalo smisla za muziku, da se radi o dobroj pevačici, nezavisno o žanru koji preferiraš. Ako te malko vise zaintersuje to sto čuješ, preporučujem njen nastup u amsterdamu od prošle godine. Ako ti treba, vrlo rado ću ti ga narezati. evo jedne stvarčice uzivo, sa pomenutog koncerta, njena najpoznatija pesma:

Kao što se vidi iz priloženog, devojka je očigledno navučena na najgore droge, pričalo se da se radi nanezdravijim stvarima, i da uprkos tome što se razvaljuje od keša, svakodnevno puši krek. No, i pored toga, vidi se da je odlična pevačica. Voleo bih da doživi moje prisustvo na svom koncertu. :(evo još 1 fine pesmice:
Edited by pacey defender
Posted
angry.gifmalo je reći da sam bio zapanjen kada sam ustanovio da 1 cela zikamu nema 1 ejmi.
klik!osim ako nisi mislio na muziku generalno, kao formu umetnosti ;)
Posted

taj polutruli lesh lose utice na decu, trebalo bi joj zabraniti da reklamira drogu

Posted
funny indeed.
Sve u duhu letnje atmosfere, sa parapsihopatolozima na plazu. :)Nisam dosad nikad slusao Ejmi (R&B i neosoul nisu my cup of tea), ali mi je bzvz da o njoj znam mnogo vise po skandalima koje prenose tabloidi, nego bilo cemu drugom. Nadam se da ce se zdravstveno oporaviti i ponovo imati bela i crvena krvna zrnca.
Posted (edited)
Nisam dosad nikad slusao Ejmi (R&B i neosoul nisu my cup of tea), ali mi je bzvz da o njoj znam mnogo vise po skandalima koje prenose tabloidi, nego bilo cemu drugom. Nadam se da ce se zdravstveno oporaviti i ponovo imati bela i crvena krvna zrnca.
Upravo to! Nisam hteo da kritikujem njenu muziku, nisam nikad ni imao prilike da cujem neku njenu pesmu (pogledao sam klipove koje je postavio Pacey i ocigledno da se radi o dobroj pevacici), ono sto sam hteo reci je da mediji svakodnevno prenose neku novu (skandaloznu) vest o njoj, dok njenu muziku niko ni ne pominje, a to bi (valjda) trebalo biti najvaznije. Za nju sam prvi put i cuo u nekoj vesti tipa:"Amy Winehouse primljena u bolnicu zbog koktela lijekova koje je popila""Šumica sva se trese: Amy pokazala zadnje što joj je ostalo - stidne dlake""Blake snimljen kako puši heroin u zatvoru, Amy tresnula novu žrtvu""Amy opet uhićena""Amy puštena iz bolnice""Amy napala obožavatelja""Amy kao kućanica s petero djece?""Amy Novu dočekala s bivšim""Blake želi razvod od Amy""I Amy se razgolitila u kampanji""Amy ipak nema tuberkulozu""Amy već uhvaćena s cigaretom""Amy na rehabilitaciji"(ovo su pravi naslovi) Edited by dionysos
Posted
najs :)
osim ako nisi mislio na muziku generalno, kao formu umetnosti ;)
<_<