Jump to content
IGNORED

Svastara

Lancia

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, MocaVukotic said:

Neprijatan je ivanovic, ali njih dvoje su bili zanimljivi. Prica malo o sfrj periodu, malo o severnoj koreji i ona se prikljuci u zadnjoj trecini o tome kako su poceli zajedno da rade. Sad, ne znam koliki vam je prag bola, meni je solidno visok pa sam odgledao. 

Slažem se. 

Posted

Intervju iz decembra u Danasu.

Svakako bolje nego kod Ivanovića.

https://www.danas.rs/kultura/lajbah-za-danas-spremni-smo-da-idemo-u-rat-protiv-svih-fobija/

Evo mali preview, gde nas Ivan Novak hvali i zavidi nam:

– Zar u Srbiji nije na čelu vlade ženska predsednica, deklarirana osoba lezbejske i LGBTIQ proveniencije, a čuli smo od naroda u vašoj zemlji, da je i predsednik države navodno peder što je svakako radikalnije i modernije od situacije, koju trenutačno u tom pogledu imamo u Sloveniji.

:ziga:

• Haha 4
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Laibach i Silent Zone (Boris Benko) na otvaranju skijaskog sampionata u Planici, "Oj Triglav, moj dom"

• +1 1
Posted (edited)

Edited by BlackGeorge
Posted
3 hours ago, Ras said:

Najavljenog koncerta (31. mart) Lajbaha u Kijevu izgleda da neće biti: Otkazan koncert Lajbaha u Kijevu: „Tražili nam da se odreknemo ruske umetnosti“ (n1info.rs)

I treba da se odreknu onog suprematiste što je rođen u Kijevu pa otišo kod Rusa, ionako je poljskog porekla. A možda su očekivali od Laibacha i da pucaju na Ruse?! Bili su u JNA, snimali su Full Metal Jacket...

Tačno je da je Ivan Novak, u većini intervjua delio krivicu za rat između zapada i Rusije. Međutim nikada i nikome grupa nije dala ovako bezrezervnu podršku, kao u najavi Kijevskog koncerta. Bez ikakvih "Laibachovskih fazona" što i priliči jednoj ozbiljnoj i tragičnoj situaciji.

U opkoljenom Sarajevu Laibach su svirali Marš na Drinu bez problema. Nisam siguran šta bi se desilo da su u Kijevu izveli rusku himnu.

Nek im Bono ponovo svira u podzemnoj.

• +1 4
Posted

Otkazivanje svakako nije do benda. Keep on Rockin in The Free World, je l tako beše?

Kada već spominjemo Laibach, koincidencija je (ne povlačim paralele Severna Koreja - Ukrajina) da sam juče na TV-u naleteo i odgledao Libaration Day. Nisam impresioniran, niti samim događajem, a ni filmom.

Posted

Velika sramota i blamaza za organizatore.

• +1 2
Posted
4 hours ago, klimt said:

Nek im Bono ponovo svira u podzemnoj.

:laugh: