ragasto Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 Jedino ako neko ima kasetu ili disk pa da proveri....meni zvuči kao Gile ili Banana, pesma je Električni orgazam 100%. 1
ultra plasticni Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 13 minutes ago, Sludge Factory said: Ko svira lead gitaru u pesmi Svecane bele kosulje? Gile i Vlada se vode kao autori, ali ne mogu da nadjem ko svira. Hvala 2
Sludge Factory Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 Hvala! Znaci da pretpostavimo sa velikom sigurnoscu da je Vlada, svakako pre nego Gile. I mislio sam da je tako naravno, ali cisto da proverim.
Sludge Factory Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 (edited) 34 minutes ago, ragasto said: Jedino ako neko ima kasetu ili disk pa da proveri....meni zvuči kao Gile ili Banana, pesma je Električni orgazam 100%. Pa znam da su zajedno radili Gile i Vlada i melodija i tekst zvuce kao Gile, ali solo gitara je onda ipak Vladina (na osnovu slike koju je okacio plasticni). Wah je Vlada koristio cesto, pa je i to neki znak. Mada, sad gledam lajv kod Kesica od prosle godine, svira Gile dobar deo. Bemliga Edited September 4, 2023 by Sludge Factory 1
Ras Posted September 7, 2023 Posted September 7, 2023 Čuveni basista Pepersa okupio zajednicu, arhitekte i platio izgradnju dečijeg igrališta Jedno pozitivno brojanje za čuvenog basistu, koji kaže da je preduzetničkim duhom zaražen prilikom posete izvesnoj vojvođanskoj opštini. 2 1 1
Indy Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 Ono kad se probudiš i misliš da si nešto pogrešio, kad ono stvarno Dua Lipa intervjuiše Patti Smith (na instagramu) 1
klimt Posted September 14, 2023 Posted September 14, 2023 Watch Talking Heads reunite for the first time in over 20 years The band talked about the "lasting power" of 'Stop Making Sense'. https://www.nme.com/news/music/watch-talking-heads-reunite-for-the-first-time-in-20-years-q-and-a-stop-making-sense-3496454 2
klimt Posted September 16, 2023 Posted September 16, 2023 Knjiga "Alamut" Vladimira Bartola je izuzetna. Hakim Bey piše o Alamutu (i Hasan ibn al-Sabahu) kao primeru TAZ-a.
Ras Posted September 16, 2023 Posted September 16, 2023 Pratim ovo, ali ne verujem da ćemo biti u prilici da čujemo kod nas.
I*m with the pilots Posted September 18, 2023 Posted September 18, 2023 (edited) On 16. 9. 2023. at 15:50, Ras said: Pratim ovo, ali ne verujem da ćemo biti u prilici da čujemo kod nas. Ja imam prilike za 62-80 evra i malo razmisljam jos uvek posto me to malo sta cuh ne privlaci totalno Edited September 18, 2023 by I*m with the pilots
Ras Posted September 18, 2023 Posted September 18, 2023 35 minutes ago, I*m with the pilots said: Ja imam prilike za 62-80 evra i malo razmisljam jos uvek posto me to malo sta cuh ne privlaci totalno Ni meni se ne dopada ovo što čujem Jasno da je nemoguće izvesti iole ozbiljan sud na osnovu ovih kratkih dostupnih sekvenci, pa sam radoznao da čujem u nekom integralnom obliku. Cene za Laibach koncert ovde u Beogradu prošlog decembra (ako se ne varam) bile su relativno visoke 25-30 evra. Alamut, ukoliko nije u nekoj redukovanoj varijanti je kompleksniji orgnaizacioni poduhvat. O koncertu u Mokrinu ove godine ozbiljno razmišljam, iako još uvek ne nalazim info o cenama, niti me privlači redovni Laibach repertoar (Love is Still Alive). Da sviraju Sketches of the... već bih se preselio u Mokrin. Za posetu Mokrinu i Kikindi, bez obzira o čemu bi Laibahovci trabunjali to veče ima više razloga: nikada nisam bio u tim krajevima, Mokrin House mi već godinama izgleda kao privlačno mesto, posetio bih Muzej Terra, a možda bih mogao i da pripomognem u nekom svinjokolju. Bio bi to super jednodnevni izlet.
Sludge Factory Posted September 21, 2023 Posted September 21, 2023 1 hour ago, Indy said: What a dude... Ha, bas on svira gitaru na ovoj novoj pesmi Duran Duran sto sam okacio na youtube topicu 1
I*m with the pilots Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 https://www.theguardian.com/music/2023/sep/22/the-hate-and-contempt-are-as-strong-as-the-love-alt-band-blonde-redhead-on-their-twisted-bond The hate and contempt are as strong as the love’: alt band Blonde Redhead on their twisted bond
Recommended Posts