Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Istra - preporuke

Featured Replies

I ja sam mislio da tebe interesuje možda Trsat i tako nešto u neposrednom krugu, a ti najavljuješ obilazak od Šibenika do Udina.

• Replies 180
  • Views 23.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

listam rovinj.info ovih dana studiozno, trebalo bi sledece nedelje cura i ja da se zaputimo na 10ak dana. bice mi prvi put nakon '89. pa nostalgija drmusa.. eh.

Mi ove godine idemo u Rabac :).

Da li Rijeka spada u Istru?Planiram da letujem u Rijeci.Ako bi neko mogao da mi kaze, sta bi trebalo sve obici, posto idem sa kolima (BG table)
Tri stvari: Grožnjan, Grožnjan, Grožnjan.Ne zajebavam se. Pitaj zašto ako ne veruješ.

Edited by Buck Naked

svi gradići u unutrašnjosti istre su zapravo 1 wub (motovun, grožnjan, višnjan, najmanji grad hum :wub: ). dobro, pazin mo'š i priskočit. dapače, istra mi je možda i jača kao proljetna i(li) jesenska destinacija, za muvanje po unutrašnjosti, nego li za kupanje. doduše, po tom pitanju sam isključiva- kad na 10 m od plaže raste kričavo zelena trava (sa tulipanima!), to meni nije morski ugođaj. na pravoj plaži je vlažnost zraka minimalna, jedino zelenilo je borovina ili tamaris, zrikavci urlaju, zvizdan je i bonaca bar do 5 sati popodne i sl. toga uglavnom nema sjevernije od raba.

Edited by Nicol

Da, onda treba zaobići Fažanu, tamo ima borova, zrikavaca i vlažnosti zraka, ali nema plaže <_<

doduše, po tom pitanju sam isključiva- kad na 10 m od plaže raste kričavo zelena trava (sa tulipanima!), to meni nije morski ugođaj. na pravoj plaži je vlažnost zraka minimalna, jedino zelenilo je borovina ili tamaris, zrikavci urlaju, zvizdan je i bonaca bar do 5 sati popodne i sl. toga uglavnom nema sjevernije od raba.
auuu :huh:

Potpisujem kolegncu Nicol, 1000 prsent.

ako je potpis za "jebo kupanje u Istri", tako je.ja bih jedino dodao i "jebo kupanje uopšte".

svi gradići u unutrašnjosti istre su zapravo 1 wub (motovun, grožnjan, višnjan, najmanji grad hum :wub: ). dobro, pazin mo'š i priskočit. dapače, istra mi je možda i jača kao proljetna i(li) jesenska destinacija, za muvanje po unutrašnjosti, nego li za kupanje. doduše, po tom pitanju sam isključiva- kad na 10 m od plaže raste kričavo zelena trava (sa tulipanima!), to meni nije morski ugođaj. na pravoj plaži je vlažnost zraka minimalna, jedino zelenilo je borovina ili tamaris, zrikavci urlaju, zvizdan je i bonaca bar do 5 sati popodne i sl. toga uglavnom nema sjevernije od raba.
+1istra nema more, sve ostalo je super.

Pa šta 'oće onda ti Slovenci? :lol:

e jebi ga, meni to "sve ostalo" mnogo vise znacijedino sto sije istru su par ostrva (ahhh, lastovo :cry: )

+1istra nema more, sve ostalo je super.
Rt%20Kamenjak.jpgstupice_premantura04.jpgIMG_1617.JPG01nm.jpgcrvotok.jpg
01nm.jpg
di je ovo?

Premantura