Jump to content
IGNORED

Istra - preporuke

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

I ja sam mislio da tebe interesuje možda Trsat i tako nešto u neposrednom krugu, a ti najavljuješ obilazak od Šibenika do Udina.

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Mister No

31

• yolo

13

• Buck Naked

12

• aram

7

Posted

listam rovinj.info ovih dana studiozno, trebalo bi sledece nedelje cura i ja da se zaputimo na 10ak dana. bice mi prvi put nakon '89. pa nostalgija drmusa.. eh.

Posted

Mi ove godine idemo u Rabac :).

Posted (edited)
Da li Rijeka spada u Istru?Planiram da letujem u Rijeci.Ako bi neko mogao da mi kaze, sta bi trebalo sve obici, posto idem sa kolima (BG table)
Tri stvari: Grožnjan, Grožnjan, Grožnjan.Ne zajebavam se. Pitaj zašto ako ne veruješ. Edited by Buck Naked
Posted (edited)

svi gradići u unutrašnjosti istre su zapravo 1 wub (motovun, grožnjan, višnjan, najmanji grad hum :wub: ). dobro, pazin mo'š i priskočit. dapače, istra mi je možda i jača kao proljetna i(li) jesenska destinacija, za muvanje po unutrašnjosti, nego li za kupanje. doduše, po tom pitanju sam isključiva- kad na 10 m od plaže raste kričavo zelena trava (sa tulipanima!), to meni nije morski ugođaj. na pravoj plaži je vlažnost zraka minimalna, jedino zelenilo je borovina ili tamaris, zrikavci urlaju, zvizdan je i bonaca bar do 5 sati popodne i sl. toga uglavnom nema sjevernije od raba.

Edited by Nicol
Posted

Da, onda treba zaobići Fažanu, tamo ima borova, zrikavaca i vlažnosti zraka, ali nema plaže <_<

Posted
doduše, po tom pitanju sam isključiva- kad na 10 m od plaže raste kričavo zelena trava (sa tulipanima!), to meni nije morski ugođaj. na pravoj plaži je vlažnost zraka minimalna, jedino zelenilo je borovina ili tamaris, zrikavci urlaju, zvizdan je i bonaca bar do 5 sati popodne i sl. toga uglavnom nema sjevernije od raba.
auuu :huh:
Posted

Potpisujem kolegncu Nicol, 1000 prsent.

Posted

ako je potpis za "jebo kupanje u Istri", tako je.ja bih jedino dodao i "jebo kupanje uopšte".

Posted
svi gradići u unutrašnjosti istre su zapravo 1 wub (motovun, grožnjan, višnjan, najmanji grad hum :wub: ). dobro, pazin mo'š i priskočit. dapače, istra mi je možda i jača kao proljetna i(li) jesenska destinacija, za muvanje po unutrašnjosti, nego li za kupanje. doduše, po tom pitanju sam isključiva- kad na 10 m od plaže raste kričavo zelena trava (sa tulipanima!), to meni nije morski ugođaj. na pravoj plaži je vlažnost zraka minimalna, jedino zelenilo je borovina ili tamaris, zrikavci urlaju, zvizdan je i bonaca bar do 5 sati popodne i sl. toga uglavnom nema sjevernije od raba.
+1istra nema more, sve ostalo je super.
Posted

Pa šta 'oće onda ti Slovenci? :lol:

Posted

e jebi ga, meni to "sve ostalo" mnogo vise znacijedino sto sije istru su par ostrva (ahhh, lastovo :cry: )

Posted
+1istra nema more, sve ostalo je super.
Rt%20Kamenjak.jpgstupice_premantura04.jpgIMG_1617.JPG01nm.jpgcrvotok.jpg