Razzmatazz Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 I ja sam mislio da tebe interesuje možda Trsat i tako nešto u neposrednom krugu, a ti najavljuješ obilazak od Šibenika do Udina.
shinobi Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 listam rovinj.info ovih dana studiozno, trebalo bi sledece nedelje cura i ja da se zaputimo na 10ak dana. bice mi prvi put nakon '89. pa nostalgija drmusa.. eh.
Buck Naked Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 (edited) Da li Rijeka spada u Istru?Planiram da letujem u Rijeci.Ako bi neko mogao da mi kaze, sta bi trebalo sve obici, posto idem sa kolima (BG table)Tri stvari: Grožnjan, Grožnjan, Grožnjan.Ne zajebavam se. Pitaj zašto ako ne veruješ. Edited July 8, 2009 by Buck Naked
Nicol Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 (edited) svi gradići u unutrašnjosti istre su zapravo 1 wub (motovun, grožnjan, višnjan, najmanji grad hum ). dobro, pazin mo'š i priskočit. dapače, istra mi je možda i jača kao proljetna i(li) jesenska destinacija, za muvanje po unutrašnjosti, nego li za kupanje. doduše, po tom pitanju sam isključiva- kad na 10 m od plaže raste kričavo zelena trava (sa tulipanima!), to meni nije morski ugođaj. na pravoj plaži je vlažnost zraka minimalna, jedino zelenilo je borovina ili tamaris, zrikavci urlaju, zvizdan je i bonaca bar do 5 sati popodne i sl. toga uglavnom nema sjevernije od raba. Edited July 10, 2009 by Nicol
Razzmatazz Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Da, onda treba zaobići Fažanu, tamo ima borova, zrikavaca i vlažnosti zraka, ali nema plaže <_<
Mister No Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 doduše, po tom pitanju sam isključiva- kad na 10 m od plaže raste kričavo zelena trava (sa tulipanima!), to meni nije morski ugođaj. na pravoj plaži je vlažnost zraka minimalna, jedino zelenilo je borovina ili tamaris, zrikavci urlaju, zvizdan je i bonaca bar do 5 sati popodne i sl. toga uglavnom nema sjevernije od raba.auuu
Buck Naked Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 ako je potpis za "jebo kupanje u Istri", tako je.ja bih jedino dodao i "jebo kupanje uopšte".
yolo Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 svi gradići u unutrašnjosti istre su zapravo 1 wub (motovun, grožnjan, višnjan, najmanji grad hum ). dobro, pazin mo'š i priskočit. dapače, istra mi je možda i jača kao proljetna i(li) jesenska destinacija, za muvanje po unutrašnjosti, nego li za kupanje. doduše, po tom pitanju sam isključiva- kad na 10 m od plaže raste kričavo zelena trava (sa tulipanima!), to meni nije morski ugođaj. na pravoj plaži je vlažnost zraka minimalna, jedino zelenilo je borovina ili tamaris, zrikavci urlaju, zvizdan je i bonaca bar do 5 sati popodne i sl. toga uglavnom nema sjevernije od raba.+1istra nema more, sve ostalo je super.
aram Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 e jebi ga, meni to "sve ostalo" mnogo vise znacijedino sto sije istru su par ostrva (ahhh, lastovo )
Recommended Posts