Kampokei Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Deka znae neko postoji li kakav kombi prevoz koji bi me priblizio sto je vise moguce Novigradu? Pula, Rijeka, Rovinj...
Peter Fan Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Nisam vidio da ima tema za Sloveniju, stoga ovdje pitanje o njihovom dijelu Istre: - ima li neko iskustva sa ljetovanjem u Sloveniji, Izola, Portoroz, mozda i sam Koper. Konkretnije, kakve su plaze? Na slikama na netu to djeluje dosta limitirano, pa bih volio cuti ako neko ima info iz prve ruke.
gervasius twinkleminkleson Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Mene zanima, ako neko zna, najbolja solucija za prevoz od Kopera do Pule? Tamo negdje krajem septembra, ako to ista znaci..
aram Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 znam da ima bus, ali nije bas uzivancija, tih jedva preko 100km putuje 3 sata...
wall Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Nisam vidio da ima tema za Sloveniju, stoga ovdje pitanje o njihovom dijelu Istre: - ima li neko iskustva sa ljetovanjem u Sloveniji, Izola, Portoroz, mozda i sam Koper. Konkretnije, kakve su plaze? Na slikama na netu to djeluje dosta limitirano, pa bih volio cuti ako neko ima info iz prve ruke. Plaže 0.One bliže što vrede lepo se naplaćuje. Uglavnom se u vodu ulazi preko mosta. More hladno. Plivanje, no brčkanje.
Velocipede Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 More hladno. Danas je temperatura mora u SLO 26, to uopste nije hladno. http://po-sloveniji.com/vreme/temperatura-morja/
wall Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Heh. Ne sporim, no kakve su bile pre tri dana? Prošle nedelje? Kolega se žalio na srednju dalmaciju. Kaže dva dana more ledeno. Posle super. Neke struje ili šta znam... Hoću reći, ne govori to mnogo.
raPe Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Upravo se vratih sa kampovanja iz Istre,...ma odlicna je temperatura mora, ni deca se nisu zalila. Nije cak ni prevelika guzva.
wall Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Prihvatam da mi je info bajat :) i netačan. Izvinjenje.
Ravanelli Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 (edited) Nisam vidio da ima tema za Sloveniju, stoga ovdje pitanje o njihovom dijelu Istre: - ima li neko iskustva sa ljetovanjem u Sloveniji, Izola, Portoroz, mozda i sam Koper. Konkretnije, kakve su plaze? Na slikama na netu to djeluje dosta limitirano, pa bih volio cuti ako neko ima info iz prve ruke. bio ja u kopru. puno ljudi, bulja beton-plaža. grad đene-đene koliko me pamćenje služi. nije baš da zabodeš duže od dana po meni Edited August 14, 2014 by Ravanelli
raPe Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Meni je Piran najsimpaticniji od cetiri "morska" grada u Sloveniji.. Mada radije odem u Istru (ako se moze), kad sam vec tu.
Velocipede Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Bio sam van letnje sezone, ne znam kako je za kupanje, ali mi Portorož ne liči na mesto u kojem bih rado letovao. Piran je i meni najsimpatičniji grad u tom delu Slovenije. Poslednjih par godina od kad pratim temperaturu Jadranskog mora, južna Istra (Pula) je najtopliji deo Jadrana.
aram Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Poslednjih par godina od kad pratim temperaturu Jadranskog mora, južna Istra (Pula) je najtopliji deo Jadrana. uvek bilo, plitko more, brzo se zagreje
Arkadija Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Moja sestra je bila tri nedelje u Puli, vratila se prošle nedelje. Uhvatilo ih je svakakvo nevreme, ali je voda uvek bila za kupanje. To je 100% sigurno, jer moj zet ne bi nikada pustio dete da se kupa u vodi kojoj temperatura nije oko 26 stepeni (latentni hipohondar je u pitanju, (zet, ne dete ))
Recommended Posts